OMIKRONΑντιγόνη Κουλουκάκου στο ΟΜΙΚΡΟΝ: «Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι πως...

Αντιγόνη Κουλουκάκου στο ΟΜΙΚΡΟΝ: «Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι πως το ότι γεννήσαμε δεν σημαίνει πως είμαστε άρρωστες»

Το μήνυμα που στέλνει μέσα από το περιοδικό ΟΜΙΚΡΟΝ, στην πρώτη της συνέντευξη μόλις έναν μήνα μετά την γέννηση του παιδιού της.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις 12 Μαρτίου και αμέσως μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OMIKΡON όπου και φωτογραφίζεται για πρώτη φορά αφότου γέννησε.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στο σήριαλ «Η γη της ελιάς», τονίζει μεταξύ άλλων ότι θέλει να περάσει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες μέσα από αυτή τη συνέντευξη.

Απόσπασμα:

«Ξέρεις, το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι πως το ότι γεννήσαμε δεν σημαίνει πως είμαστε άρρωστες. Δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να δουλέψουμε. Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι με ένα παιδί, ακόμη και για ένα χρόνο – δεν το καταλαβαίνω αυτό. Το θεωρώ και λάθος αν θες, για την ψυχική τους υγεία. Καταλαβαίνω πως το παιδί πρέπει να περάσει κάποιο χρόνο μαζί με την μητέρα του, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του, αλλά δεν πρέπει κι η μητέρα να χάσει τον εαυτό της, την επαγγελματική της υπόσταση -η οποία είναι ανύπαρκτη για κάποιο χρονικό διάστημα-, και να τρέχει συνέχεια ένα παιδί 24 ώρες το 24ωρο. Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει ισορροπία.»

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή 14 Απριλίου το νέο τεύχος του περιοδικού OMIΚΡΟΝ!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS