ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

OMIKRON10+1 βήματα μέχρι τις γιορτές: Μέρες λάμψης και ομορφιάς

10+1 βήματα μέχρι τις γιορτές: Μέρες λάμψης και ομορφιάς

Μετρώντας αντίστροφα μέχρι τις γιορτές, έχουμε φτιάξει έναν οδηγό με όλα τα βήματα για να δώσεις λάμψη και φρεσκάδα στο δέρμα σου, χωρίς να τρέχεις για χρονοβόρες και επεμβατικές θεραπείες. Με αυτά τα 10 +1 προϊόντα της Frezyderm, θα πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις, στο σπίτι. 

ΑΝΤΡΕΑ ΟΡΦΑΝΟΥ

Τα λαμπάκια ανάβουν, οι λίστες με τα δώρα ετοιμάζονται κι εμείς βρισκόμαστε σε μια γλυκιά αναμονή… Η ανάγκη να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας έχει σημαντικό ρόλο στις προετοιμασίες για τις γιορτές. Το λαμπερό δέρμα εξαρτάται πάντα από τις μικρές καθημερινές τελετουργίες περιποίησης: καθαρισμός, απολέπιση, ενυδάτωση, μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ. Με τα κατάλληλα προϊόντα και με συστηματική χρήση, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι ορατά, ακόμη και μετά από δέκα μέρες. Στο τσακ δηλαδή πριν ξημερώσει Χριστούγεννα.

1.Καθαρισμός προσώπου με βαμβάκι

Το πρόσωπό μας έχει ανάγκη από ένα ολοκληρωμένο προϊόν καθαρισμού, το οποίο παράλληλα φροντίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Το Micellar Water της Frezyderm προσφέρει βαθύ καθαρισμό και παράλληλα ισχυρή ενυδάτωση, αντιγήρανση και προστασία από τη ρύπανση. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της επιδερμίδας που απορροφά καθημερινά τους επιβαρυντικούς παράγοντες της ζωής στην πόλη και αφαιρεί ρύπους, σμήγμα και μακιγιάζ. Επιπλέον, οι μηχανισμοί ενυδάτωσης και αντιγήρανσης ενεργοποιούνται ώστε να διατηρηθεί η πυκνότητα, η σφριγηλότατα και η ευεξία του δέρματος.

Micellar Water 700x963

2.Καθαρισμός προσώπου με νερό

Στην κατηγορία των καθαριστικών προϊόντων προσώπου, χρειαζόμαστε προϊόντα που δεν ξηραίνουν το δέρμα, αλλά απομακρύνουν αποτελεσματικά όλους τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ. Σε αυτή την κατηγορία, το Mild Wash Liquid της Frezyderm, χωρίς σαπούνι, άρωμα, χρώμα, είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και για κάθε ηλικία. Ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση και έχει δροσερή υφή. Είναι κατάλληλο μετά από αισθητικές επεμβάσεις, σε περιπτώσεις δερματίτιδας και δυσανεξίας στα κοινά αλκαλικά σαπούνια. Ενδείκνυται για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής κατά την προεφηβεία και μετά την εμμηνόπαυση.

Mild Wash Liquid

3.Απολέπιση

Συχνά παραμελούμε τη χρήση του scrab ή θεωρούμε ότι είναι αχρείαστο μετά από μια ηλικία. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα προϊόντα κλειδιά για την καλή υγεία και εμφάνιση της επιδερμίδας. Το Facial Scrub της Frezyderm όχι μόνο δεν ξηραίνει αλλά προσφέρει 91% αύξηση της δερματικής ενυδάτωσης. Σε μορφή απαλού, δροσερού gel, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, προστατεύοντας ακόμη και την αφυδατωμένη και ευαίσθητη επιδερμίδα. Καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει τους ρύπους και χαρίζει αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ περιβάλλει το δέρμα με ένα film προστασίας μειώνοντας τους ερεθισμούς από την τριβή.

Frezyderm Facial Scrub

  1. Ενυδάτωση για ώριμες επιδερμίδες

Ένα βαθιά ενυδατωμένο δέρμα, αποκτά ελαστικότητα και φωτεινότητα. Ειδικά για τα ώριμα δέρματα, είναι σημαντική η εξειδικευμένη ενυδατική φροντίδα. Η Diamond VelvetCream της Frezyderm αποδεδειγμένα αυξάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας κατά 25% και «κλειδώνει» την υγρασία, δημιουργώντας υψηλά αποθέματα για περισσότερες ώρες. Χάρη στους ειδικά σχεδιασμένους κρυστάλλους φυσικού διαμαντιού και το Boron Nitride που περιέχει, επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και απαραίτητων ενζύμων που συμβάλλον στην ελαστικότητα του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων. 

Cream

5.Ενυδάτωση για αφυδατωμένα δέρματα

Η πλούσια και απαλή κρέμα Moisturizing Plus της Frezyderm μπορεί να αυξήσει τη σύνθεση κολλαγόνου έως και κατά 112% προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση στο πρόσωπο και στον λαιμό. Ενεργεί σε τρία επίπεδα της, χάρη στο σύμπλεγμα τριών τύπων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού βάρους και προστατεύει το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress. Το διψασμένο δέρμα αλλάζει όψη μέρα με τη μέρα και οι λεπτές γραμμές έκφρασης μειώνονται ορατά, καθώς η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή, ελαστική και λεία.

Plus

6.Κρέμα ματιών

Φουσκωμένα μάτια, μαύροι κύκλοι και σακούλες; Δεν αρκεί μια απλή κρέμα ματιού, ιδιαίτερα ενόψει των καταχρήσεων, του ξενυχτιού και της κόπωσης των γιορτινών ημερών που έρχονται. Η περιοχή του ματιού και του βλεφάρου χρειάζεται μια ενισχυμένη κρέμα που θα ενεργοποιήσει την μικροκυκλοφορία της περιοχής και θα επαναφέρει την ελαστικότητά της. Αυτή είναι η Eye Balm της Frezyderm που μειώνει το οίδημα κατά 2,7% και έχει την υφή ενός δροσερού τζελ που αναζωογονεί άμεσα το δέρμα και καταπολεμά τη θαμπή όψη του. Παράλληλα συσφίγγει και μειώνει τις λεπτές γραμμές, δίνοντας ξεκούραστο βλέμμα. 

Frezyderm Eye Balm

7.Μάσκα ενυδάτωσης ματιών

Για ενισχυμένη ενυδάτωση και άμεσα αποτελέσματα σε λεύκανση, λάμψη και βελτίωση του χρωματικού τόνου στην περιοχή γύρω από τα μάτια, υπάρχει η μάσκα ματιών σε μορφή επιθεμάτων Eye Area Hydrogel Bright Patch της Frezyderm. Αυτή η μοναδική μάσκα ματιών υδρογέλης είναι ιδανική για τους μαύρους κύκλους, την ενυδάτωση και επαναφορά του κουρασμένου δέρματος και παράλληλα εξασφαλίζει μέγιστη ενυδάτωση για 8 ώρες, μειώνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες Κάθε συσκευασία περιέχει 4 ζεύγη.

Eye Area Hydrogel Bright Patch 01

8.Μάσκα αναζωογόνησης ματιών

Στην ίδια κατηγορία, των επιθεμάτων για την περιοχή γύρω από τα μάτια, διατίθενται επίσης τα Revitalization Hydrogel Eye Patches της Frezyderm, με την καινοτόμα σύνθεση που εξασφαλίζει ελεγχόμενη απελευθέρωση των ενεργών συστατικών για μέγιστη διάρκεια δράσης και αποτελεσματικότητα. Αυτή η αναζωογονητική μάσκα ματιών υδρογέλης, είναι ιδανική για το κουρασμένο και ευαίσθητο δέρμα της περιοχής του ματιού, ενώ δίνει μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς. Ιδανική λύση μετά από ξενύχτι! Η συσκευασία περιέχει 4 ζεύγη. 

Eye Path Revil

9.Κρέμα Αντιγήρανσης

Το ώριμο δέρμα χρειάζεται κάτι τις περισσότερο από μια απλή κρέμα ενυδάτωσης. Χρειάζεται εξειδικευμένα προϊόντα με συστατικά που ενεργούν σε βάθος και αντιμετωπίζουν τις διεργασίες της γήρανσης. Η Diamont Velvet AntiWrinkle Cream της Frezyderm μπορεί να μειώσει τις ρυτίδες έως και κατά 36% ενώ είναι πολύ αποτελεσματική στην δερματική τραχύτητα και του δερματικού ανάγλυφου. Με άλλα λόγια συσφίγγει, μειώνει τις ρυτίδες και επιτυγχάνει την ανανέωση και λάμψη της επιδερμίδας. Oι ρυτίδες «γεμίζουν» και η φυσική λάμψη αποκαθίσταται ορατά.

Anti Wrinkle

  1. Ορός αντιγήρανσης

Ένα προϊόν που απολαμβάνεις να χρησιμοποιείς, με αναζωογονητική δράση, είναι το Revitalizing Serum της Frezyderm που προσφέρει έως και 78% μείωση των ρυτίδων. Απλώνοντας λίγες σταγόνες στο πρόσωπο και το λαιμό αισθάνεσαι άμεσα την επιδερμίδα πιο απαλή και λεία, ενώ η μετά από μερικές μέρες χρήσης, αυξάνεται ορατά η ελαστικότητα της επιδερμίδας, επαναφέροντας τη ζωντάνια της. Αυτός ο ορός οξυγονώνει τα κύτταρα και ενισχύει τα αποτελέσματα της κρέμας ημέρα ή νύχτας. 

Frezyderm Revitalizing Serum

11.Βελούδινο Make up

Όταν απλώνεις το make-up στο πρόσωπό σου, θες οπωσδήποτε να καλύπτει όλες τις ατέλειες, να δίνει ομοιόμορφο χρώμα, να μην βαραίνει την επιδερμίδα, να δίνει φυσικό αποτέλεσμα και φυσικά να διαρκεί! Στην αναζήτηση ενός προϊόντος που να προσφέρει όλα τα πιο πάνω, καταλήγουμε πάντα στη σειρά Frezyderm Velvet Colors η οποία περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές αποχρώσεις (ανοιχτή, μεσαία, σκούρα). Επιπλέον διαθέτει το αντιηλιακό foundation για 100% κάλυψη των ατελειών που αφήνει ένα βελούδινο άγγιγμα στο δέρμα. 

Περιοδικό ΟΜΙKRON

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS