ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

OMIKRONWinter charm! Τα fashion items που φοράνε τα κορίτσια της Iceberg και...

Winter charm! Τα fashion items που φοράνε τα κορίτσια της Iceberg και θα λατρέψεις

SHOPPING TIME! Iceberg climbs from the streets to the slopes!

Η ευελιξία της Iceberg να αναμειγνύει διαφορετικά υφάσματα και κώδικες στυλ, στο απόγειό της! Στη συλλογή  Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 ξεδιπλώνεται με δυνατή ενέργεια και τολμηρή διάθεση μια ιστορία που μας οδηγεί από το πίσω μέρος μιας μοτοσικλέτας στους δρόμους του Λονδίνου, στις ιταλικές πίστες! Το θέμα είναι η μίξη, με έναν τρόπο που είναι καθαρά Iceberg.

Το δέρμα αναμειγνύεται με το πλεκτό και μαζί με τις μεταλλικές λεπτομέρειες των φερμουάρ, οδηγούν σ’ ένα ζωηρό παιχνίδι δυναμισμού και θηλυκότητας!

Leather Black Short Coat Black Short Skirt

Τα κορίτσια της Iceberg φοράνε puffer και biker σακάκια, Slim fit φορέματα από ανακυκλωμένο μαλλί και eco-leather, μίνι φούστες με cargo references, total leather σύνολα, knit φορέματα, ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο, eco-leather φορέματα εμπνευσμένα από την αισθητική των μηχανόβιων σε μήκος γάμπας με μεγάλες τσέπες στο στήθος, αλλά και cool and modern γόβες από λουστρίνι με μυτερή μύτη και μεταλλικό τακούνι στο σχήμα του εμβληματικού μονογράμματος του λογότυπου Iceberg.

Woman Shoe

Black Dress Boots

Short Coat Leather Short Coat

Η Pamela Anderson φωτογραφημένη από τον David LaChapelle, πρωταγωνίστρια της καμπάνιας το 2001,καβαλάει μια μοτοσικλέτα φορώντας μόνο μπότες Iceberg μέχρι το γόνατο.

Pamela

INFO: Επιλεγμένα κομμάτια των συλλογών Iceberg, θα βρείτε στην Labels Boutique, Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 65, Λευκωσία.

Long Coat Mpornto Skirt

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS