ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

OMIKRONNYX Hotel Limassol: Επαναπροσδιορίζει την ταξιδιωτική εμπειρία

NYX Hotel Limassol: Επαναπροσδιορίζει την ταξιδιωτική εμπειρία

Με φόντο τη μοντέρνα, funky και κομψή αισθητική του και την πρωτοποριακή φιλοσοφία που το διέπει, το NYX Hotel Limassol αναδεικνύει τη διακριτική και ζωηρή ζωντάνια της πόλης της Λεμεσού και προσφέρει τόσο στους επισκέπτες αναψυχής όσο και στους επαγγελματίες επισκέπτες, μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία.  

Τοποθετημένο στην παλιά πόλη της Λεμεσού, επί της παραλιακής λεωφόρου, απέναντι από την θάλασσα και τις ξύλινες αποβάθρες του Μόλου, κοντά στο παλιό λιμάνι, το Μεσαιωνικό Κάστρο, τη φημισμένη Μαρίνα Λεμεσού και πλαισιωμένο σε κοντινή απόσταση από πολυάριθμα πολυσύχναστα μπαρ και εστιατόρια, μπορεί να περηφανεύεται ότι προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να βρίσκονται ανάμεσα  στο κοσμοπολίτικο πνεύμα και τον πολιτιστικό πλούτο της πόλης.

Exterior 4       Το NYX Hotel Limassol αντικατοπτρίζει μια ξεχωριστή αντίληψη και έναν μοναδικό τρόπο ζωής, που διεγείρει τα ιδανικά της ελευθερίας, της νεότητας και της αυτοέκφρασης. Η κομψή, μοντέρνα και αριστοκρατική διακόσμηση του ξενοδοχείου – τα καλαίσθητα έπιπλα, τα συναρπαστικά prints και τα εκθαμβωτικά χρώματα – κάνουν την διαμονή απολαυστικά ξεχωριστή.

Rooftop Pool 2

Αυτή η ζωτικότητα γίνεται αισθητή σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου που προσφέρει 189 πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Απ’ τα πιο ιδιαίτερα σημεία, το graffiti που κοσμεί τον κεντρικό τοίχο του ξενοδοχείου, το μπαρ και το εστιατόριο στον τελευταίο όροφο, με θέα στη θάλασσα, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει αυθεντικά πιάτα μεσογειακής κουζίνας  και υπέροχα κοκτέιλς.

Photo 3

Το NYX Hotel Limassol προσφέρει είσης στους επισκέπτες του τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για την αναζωογόνηση του σώματος και του μυαλού. Ένα πολυτελές σπα, χαμάμ, σάουνα, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Στο Aegeo Spa, ο επισκέπτης θα απολαύσει υπηρεσίες που αντανακλούν υψηλή τεχνογνωσία αλλά και στην εμπειρία της ελληνικής κληρονομιάς. Με προσεκτικά διαλεγμένα υλικά και ξεχωριστά αρώματα μεταφέρει τις αισθήσεις σας σε ένα ταξίδι στην Ελλάδα του παρελθόντος και του παρόντος.

ART AND CULTURE

Ως υποστηρικτές και εκφραστές της αστικής κουλτούρας και πολιτισμού, το NYX Hotel Limassol φιλοδοξεί να διαδραματίσει ενεργό ρόλο και να συμβάλει στην ενίσχυση και ανάπτυξη της τοπικής πολιτιστικής δραστηριότητας αλλά και της Κύπρου γενικότερα.

Προς αυτή την κατεύθυνση, λειτουργεί ως πλατφόρμα καλλιτεχνικής έκφρασης «μετατρέποντας» το lobby του ξενοδοχείου σε εκθεσιακό χώρο, δίνοντας σε υποσχόμενους ντόπιους καλλιτέχνες, σχεδιαστές μόδας και μουσικούς, την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους.

Photo 4

Ήδη, από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, εγκαινιάστηκε και συνεχίζεται μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου, η πρώτη έκθεση τέχνης σε συνεργασία με το ARTNOW agency και το City Friends club.

Photo 2

Πρόκειται για μια περιβαλλοντική έκθεση τέχνης με κεντρικό έκθεμα το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην οποία ντόπιοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες μεταμορφώνουν ανακυκλωμένα υλικά σε εκπληκτικά έργα τέχνης. Στόχος της έκθεσης  να φωτίσει τα περιβαλλοντικά ζητήματα και τις ανησυχίες για τον τρόπο με τον οποίο οι ανθρώπινες ενέργειες επηρεάζουν το περιβάλλον μας.

Photo 1

ΧΜΑS AND NEW YEAR AT NYX

Για την περίοδο των γιορτών, το NYX Hotel Limassol έχει φροντίσει για  ένα ελκυστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για όλους και σας καλεί να απολαύσετε ένα χριστουγεννιάτικο διάλειμμα στο υπέροχο περιβάλλον του.

Festivities

Το ξεχωριστό πρόγραμμα που έχει διαμορφώσει, αφορά την περίοδο  23 Δεκεμβρίου μέχρι 26 Δεκεμβρίου και βεβαίως την παραμονή του νέου χρόνου και την 1η Ιανουαρίου. Σ’ αυτό περιλαμβάνονται ζωντανή μουσική με σαξοφωνίστες, disco party, ειδικά αλά καρτ μενού, ρεβεγιόν Χριστουγέννων και σπέσιαλ πρόγευμα πρωτοχρονιάς . Μπορείτε να το δείτε αναλυτικά στο link: https://www.leonardo-hotels-cyprus.com/hotels-in-limassol/nyx-limassol

INFO: NYX Hotel Limassol / Ανεξαρτησίας. & Χριστοδούλου Σώζου, Λεμεσός 3036, Τηλ: 25371111

Περιοδικό ΟΜΙΚRON, Δεκέμβριος 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS