ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΣκούρες κηλίδες και δυσχρωμίες: Πώς να σβήσεις τις φθορές της επιδερμίδας (βρήκαμε...

Σκούρες κηλίδες και δυσχρωμίες: Πώς να σβήσεις τις φθορές της επιδερμίδας (βρήκαμε την Clinique λύση)

Μεγάλο είναι το ποσοστό ανθρώπων και κυρίως γυναικών, οι οποίες στη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών και μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, διαπιστώνουν την εμφάνιση αντιαισθητικών «καφέ λεκέδων» στο πρόσωπό τους.

«Η αντιμετώπιση των σκούρων κηλίδων και των δυσχρωμιών μπορεί να μοιάζει με  φαύλο κύκλο, αφού μόλις μία ξεθωριάσει, εμφανίζεται μία άλλη», αναφέρει η δερματολόγος της Clinique με έδρα το Μαϊάμι δρ Adriane Pompa. «Μερικές φορές, η δυσχρωμία που εξασθενεί ξαφνικά δείχνει στο δέρμα πιο εμφανής, φαινομενικά από το πουθενά. Εάν δεν αντιμετωπιστεί, ο έντονος υπερχρωματισμός μπορεί να παραμείνει για μήνες, ακόμη και χρόνια. Αλλά με τη σωστή ρουτίνα φροντίδας του δέρματος και μερικές απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής, μπορείς να μειώσεις με επιτυχία την εμφάνιση σκούρων κηλίδων».

Τι ακριβώς προκαλεί την υπερμελάγχρωση;

Πρόκειται για αυξημένη σε κυτταρικό επίπεδο παραγωγή μελανίνης στις δερματικές αυτές περιοχές με αποτέλεσμα την υπαρμελάγχρωση και την εμφάνιση κλινικά αντιαισθητικών δυσχρωμιών. Η υπερβολικά έκθεση στον ήλιο είναι ο πιο συνηθισμένος παράγοντας που προκαλεί δυσχρωμίες και μάλιστα σε περιοχές που είναι πιο εκτεθειμένες όπως το πρόσωπο, τα χέρια και το ντεκολτέ.

Πώς αντιμετωπίζεται;

Βήμα 1οΕφάρμοσε τον ορό Even Better Clinical Radical Dark Spot Corrector + Interrupterπρωί και βράδυ. «Εγώ τον αποκαλώ γόμα των φθορών» λέει η δρ. Pompa. Γιατί; Ο νέος ορός Even Better Clinical Radical Dark Spot Corrector + Interrupter για όλους τους τύπους επιδερμίδας βελτιώνει ορατά την όψη σε σκούρες κηλίδες, κηλίδες γήρανσης και σημάδια από ατέλειες. Τώρα με διπλάσια συγκέντρωση της κατοχυρωμένης CL302 Τεχνολογίας Εξισορρόπησης η σύνθεση αυτή αναδεικνύει το κατοχυρωμένο μόριο φωτεινότητας της Clinique για ομοιόμορφο χρωματικό τόνο επιδερμίδας και επιπλέον βελτιώνει την όψη σκούρων κηλίδων, κηλίδων γήρανσης και σημαδιών από ατέλειες. Ένα σύμπλοκο συστατικών ενάντια στον ερεθισμό και συστατικών καταπράυνσης φυσικής προέλευσης, κατευνάζει τον ερεθισμό και διακόπτει τη φθορά που προκαλείται από περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες, οι οποίοι μπορούν να δώσουν το έναυσμα για μελλοντική μελάγχρωση. «Όσο πιο ήρεμο είναι το δέρμα σου τόσο περισσότερο μπορεί να αντισταθεί σε μελλοντικές ζημιές εξηγεί η Pompa.

Βήμα 2ο: Για άμεσα βελτιωμένο στην όψη δέρμα δημιούργησε ένα ισχυρό δίδυμο με το Even Better Makeup με SPF 15 που φωτίζει άμεσα και βελτιώνει τον ανομοιόμορφο τόνο της

επιδερμίδας, με 24 ώρες αψεγάδιαστη κάλυψη. Επιπλέον, βελτιώνει ενεργά την επιδερμίδα κάτω από το μακιγιάζ σου και μειώνει ορατά τις σκούρες κηλίδες σε 12 εβδομάδες. Με δείκτη

προστασίας SPF, αυτό το ευεργετικό για την επιδερμίδα foundation προλαμβάνει μελλοντικές φθορές και δυσχρωμίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS