ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

UncategorizedΤο πρώτο κατάστημα της αλυσίδας franchise Mailo’s - Τhe Pasta Project στο...

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας franchise Mailo’s – Τhe Pasta Project στο ανανεωμένο Mall of Engomi

To ανανεωμένο Mall of Engomi υποδέχθηκε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας franchise Mailo’s – Τhe Pasta Project στην Κύπρο, το οποίο χάρισε ατέλειωτες στιγμές απόλαυσης και νοστιμιάς στους pasta lovers κάθε ηλικίας που έσπευσαν να το επισκεφθούν!

Τo κοινό έχει «αγκαλιάσει» το Mailo’s, καθώς εγκαινίασε μία νέα κατηγορία στο χώρο της εστίασης που συνδυάζει τη fresh pasta με τη street food κουλτούρα.

To Mailo’s – The Pasta Project απευθύνεται στους λάτρεις της καλής μακαρονάδας, δηλαδή πρακτικά σε όλους. Αχνιστές μακαρονάδες με φρέσκα ζυμαρικά και χειροποίητες σάλτσες μας ταξιδεύουν γευστικά στις ιταλικές τρατορίες, καθώς η «μαγεία» της ιταλικής γαστρονομίας παντρεύεται με την street food κουλτούρα.

Οι λαχταριστές μακαρονάδες ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια των πελατών, που ζουν την εμπειρία και γίνονται μέρος του concept. Άλλωστε, ο πελάτης του Mailo’s The Pasta Project έχει τον πρώτο λόγο, αφού φτιάχνει τη μακαρονάδα του όπως ακριβώς τη θέλει. Επιλέγει έναν από τους τρεις διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών και προσθέτει μια από τις εννέα signature σάλτσες του Mailo’s. Βέβαια, αυτό είναι μια δύσκολη υπόθεση…

Τι να πρωτοδιαλέξεις; To Parmesan Chicken με τη βελούδινη κρέμα παρμεζάνας και εστραγκόν. Το «μυστηριώδες» Truffle Mushrooms με τα άγρια μανιτάρια και το λάδι τρούφας. Την «παιχνιδιάρικη» Carbonara με το τραγανό μπέικον και τη λιωμένη παρμεζάνα. Ή το Beef Ragu με το σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας που λιώνει στο στόμα.

Χάρη στο φρέσκο, εναλλακτικό concept του, το Mailo’s έχει αποκτήσει πιστούς ακόλουθους που με κάθε ευκαιρία ζουν τις δικές τους στιγμές «Mailo’s – απόλαυσης»! Άλλωστε, η αγάπη για την Ιταλική Κουζίνα και τη φρέσκια pasta δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ…και το Mailo’s ξέρει τη συνταγή της νοστιμιάς.

Βρείτε to Mailo’s – Τhe Pasta Project στο Mall of Engomi – 28ης Οκτωβρίου, Έγκωμη, Λευκωσία

Ακολουθήστε το Mailo’s στο Instagram  //www.instagram.com/mailos_cyprus/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS