ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

UncategorizedΒρες τα αγαπημένα σου mix & match μπικίνι και πάρε δώρο μια...

Βρες τα αγαπημένα σου mix & match μπικίνι και πάρε δώρο μια τσάντα θαλάσσης Calzedonia

Σετ μπικίνι στα 30€ με πολλαπλές πιθανότητες για mix & match σε μοντέλα και χρώματα για δύο μοναδικές συλλογές της CALZEDONIA.

Η συλλογή Crinkle, με την αδιαμφησβήτητη ανάγλυφη υφή ήταν το best seller για το περσινό καλοκαίρι και παρουσιάζεται και τη φετινή χρονιά σε νέα χρώματα: coral, lime, lilac και black.

Εκτός από τα ήδη δημοφιλή τρίγωνα και push-ups, στη φετινή συλλογή Crinkle θα βρείτε ένα cut-out tank σουτιέν με ένα half-moon στυλ που είναι sporty και on-trend.

Η συλλογή Shine από την άλλη προτείνει γκλίτερ νήματα με shiny on-trend καλοκαιρινές αποχρώσεις σε lilac, orange, sage green και turquoise που τονίζουν το μαύρισμα. Η συλλογή αποπνέει το glam και τη μοναδικότητα της Calzedonia με τρίγωνα και μπουστάκια με κορδόνια στους ώμους αλλά και push ups που διατίθεται με μεγέθη έως 5.

Τα σλιπ μαγιό κάνουν την εμφάνισή τους με κορδόνια, Brazilian cut, ψηλόμεσα αλλά και σε κλασική γραμμή.

Και οι δύο ιδιαίτερες συλλογές με τα πολλαπλά σχέδια και με ποικιλία χρωμάτων σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας  beach look με μονάδικά mix and match.

Βρες το δικό σου μπικίνι από 30€.

Και μην ξεχνάτε πως με αγορές από τα Calzedonia αξίας 60€ δική σας δώρο μια τσάντα θαλάσσης Calzedonia.

Η τσάντα παραλίας της Calzedonia κυκλοφορεί σε 6 σχέδια και ακολουθεί τις πιο hot τάσεις με exotic prints, λαχούρια και ρίγες.

Τα συγκεκριμένα μοτίβα έχουν εμπνευστεί από αντίστοιχα prints που κοσμούν τα φετινά μαγιό, συγκεκριμένα από τις συλλογές. Οι τσάντες εκτός ότι θα αποτελέσουν το αγαπημένο αξεσουάρ για την παραλία, κάνουν την εμφάνισή τους με οικολογική συνείδηση, με την εσωτερική ύφανση να αποτελείται από ανακυκλωμένο βαμβάκι ενώ η ψάθινη on-trend τσάντα με παγιέτες συμπληρώνει τη Beach Bag Collection, για mix & match συνδυασμούς.

*Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS