ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 18-24 Απριλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 18-24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Στο σύνολό της πρόκειται για μια ευνοϊκή εβδομάδα για σένα, παρότι εναποθέτεις πολλές ελπίδες στη στήριξη των άλλων, αντί να στραφείς κυρίως στις δικές σου δυνάμεις, ειδικά μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή πάντως μπορείς να βρεις ευκαιρίες για απόδραση από την καθημερινότητα. Είναι κουραστικές μέρες για σένα μέχρι την Μ.Παρασκευή, όμως οι φίλοι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ οι καλύτερες μέρες για τα προσωπικά είναι το σαββατοκύριακο, που κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Από την Μ.Τετάρτη ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Επιπλέον, το σαββατοκύριακο αυτό είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να προετοιμάσεις το επόμενο κεφάλαιο, κλείνοντας λογαριασμούς με τα παλιά. Παρότι είσαι σε περίοδο που τα προσωπικά σου δεν ευνοούνται τόσο, εσύ έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές, ενώ οι μέρες Μ.Παρασκευή και Μ.Σάββατο έχουν ευχάριστες εκπλήξεις για σένα, χάρη στους φίλους σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από την Μ.Τετάρτη ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής. Παράλληλα όμως αυτή η εβδομάδα σε καλεί να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος γίνεται στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, για να επωφεληθείς από την θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης! Έχεις περάσει πλέον σε μια πιο «ήσυχη» περίοδο στα αισθηματικά, ενώ ο Άρης πλέον σε θέση κόντρα μπορεί να σε παρασύρει σε ένα κάποιον θυμό. Μέχρι την Πέμπτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Μ.Τετάρτη, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Μην ξεχνάς όμως να περιορίζεις τις βιαστικές κινήσεις, καθώς είσαι επιρρεπής σε επιπολαιότητες, με τις δυσμενείς όψεις Ήλιου-Πλούτωνα. Το σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα παίρνεις τους στόχους σου στα σοβαρά, πρόσεξε όμως τις υπερβολές που βλάπτουν την εικόνα σου. Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθύς και σου δίνει την εύνοια που χρειάζεσαι στα ζητήματα καρδιάς. Από το βράδυ της Μ. Πέμπτης μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελά.

ΛΕΩΝ
Ο κυβερνήτης σου Ήλιος από την Μ.Τετάρτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ήλιος σε δύσκολη όψη με Πλούτωνα, μαρτυρά πως καλείσαι να δεις καθαρά τα πράγματα και να αφουγκραστείς σωστά τα δεδομένα. Φρόντισε να είσαι αρκετά σαφής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μιας και βρίσκεσαι σε μια θετική περίοδο. Επίσης, από την Τετάρτη βρίσκεις πιο εύκολα ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από την Μ.Τετάρτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ωθώντας σε σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Επίσης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις πάνω σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Είσαι σε μια περίοδο που έχεις αφήσει τα προσωπικά λίγο στην άκρη λόγω συνθηκών, όμως την Μ.Παρασκευή και το Μ.Σάββατο επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά και οι φίλοι σου δρουν επικουρικά σε αυτό.

ΖΥΓΟΣ
Την Μ.Τετάρτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες σου με την δυσμενή όψη Ήλιου-Πλούτωνα, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Είσαι σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου μπορείς να κινηθείς θετικά, καθώς μέχρι και την Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς όμορφες στιγμές, ενώ το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να μειώσεις τις αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει ένταση στην καθημερινότητα σου με την όψη Ήλιου-Πλούτωνα. Θα πρέπει λοιπόν να χειρίζεσαι καλύτερα τον λόγο και να δρας συμβιβαστικά. Αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο ενδεχομένως να πιέζεσαι με θέματα οικογένειας, θα πρέπει όμως να μπουν τα πράγματα σε τάξη. Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Μ.Τετάρτη δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων. Επίσης, μέχρι την Τετάρτη ασχολείσαι με το σπίτι, ενώ το σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για όμορφες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την Μ.Τετάρτη ο Ήλιος περνώντας στον Ταύρο εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να δώσεις συγκεκριμένες απαντήσεις για ένα ζήτημα πρακτικής φύσης. Μέχρι την Μ.Πέμπτη πάντως, ασχολείσαι με τα ζητήματα των άλλων. Την Μ.Παρασκευή προετοιμάζεις το επόμενο βήμα, ενώ το σαββατοκύριακο είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να έχεις θετικά αποτελέσματα, προσεγγίζοντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από την Μ.Τετάρτη ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις, ενώ Μ.Παρασκευή και Μ.Σάββατο μπορείς πιο άνετα να πλησιάσεις τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να καταφέρεις περισσότερα ως μέλος μιας ομάδας. Την Μ.Τετάρτη βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις για το σπίτι ή την οικογένεια. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την Μ.Τετάρτη ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Επιπλέον, αυτή η εβδομάδα μαρτυρά πως γενικότερα έχεις να διαχειριστείς κάποιους περιορισμούς και ευθύνες. Από την Μ.Τετάρτη ασχολείσαι με τις δικές σου ανάγκες και βρίσκεσαι στο προσκήνιο, ενώ το σαββατοκύριακο δίνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Πρόσεχε όμως την εβδομάδα αυτή καθώς είναι πιθανό να παίζονται παιχνίδια εξουσίας στα προσωπικά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο την Μ.Τετάρτη φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Η εβδομάδα όμως αυτή προειδοποιεί για υπερβολές, ενώ πολλές φορές το κλίμα στο σπίτι είναι αυτό που διαμορφώνει τα δεδομένα και αυτό ίσως σε πιέσει. Παρότι τα προσωπικά σου είναι σε πιεστικό κλίμα με τον Άρη πλέον στο ζώδιό σου, μέχρι την Μ.Τετάρτη είναι βοηθητικές ημέρες για να ξεκουραστείς αποφεύγοντας την πολυκοσμία, ενώ από την Παρασκευή είσαι επικεντρωμένος στα θέλω σου.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS