ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19-25 Οκτωβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19-25 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Από την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, μια θέση που σου δημιουργεί την ανάγκη για περισσότερη ενδοσκόπηση, και μάλιστα με απτά αποτελέσματα, ενώ γενικότερα αφουγκράζεσαι τις βαθύτερες ανάγκες σου και ακούγοντας την εσωτερική σου φωνή βρίσκεις λύσεις. Θα πρέπει όμως και εσύ από την πλευρά σου να περιορίσεις τις βιαστικές ή απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σε μπλέξουν σε μπελάδες, λόγω του ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου που δυναμιτίζει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά απέναντί σου μαρτυρώντας πως οι άλλοι πλέον έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Επιλέγεις στο μεταξύ να δράσεις μυστικά χωρίς να αποκαλύπτεις τις προθέσεις σου. Από την Πέμπτη όμως η διάθεσή σου ανεβαίνει και η αισιοδοξία είναι σύμμαχός σου για όσα σε απασχολούν. Αν χρειαστείς υποστήριξη στα προσωπικά σου μέσα στην εβδομάδα αυτή, οι φίλοι είναι εκείνοι που δρουν επικουρικά, ενώ γενικότερα βρίσκεσαι σε μια περίοδο που τα πράγματα κινούνται και οι καλές όψεις της Αφροδίτης στα ερωτικά με Πλούτωνα και Κρόνο, υπόσχονται ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τις σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, εγκαινιάζοντας για σένα μια περίοδο που εστιάζεις περισσότερο στα ζητήματα της καθημερινότητας και της υγείας σου, όλη την εβδομάδα αυτή όμως σε απασχολούν κάποια εγχειρήματά σου που μοιάζουν να μην προχωρούν, τουλάχιστον με τους ρυθμούς που θα ήθελες, ωστόσο δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες και με περισσότερη μεθοδικότητα βρίσκεις τις λύσεις, ενώ το σαββατοκύριακο μοιάζει ιδανικότερο για όλα εκείνα τα σχέδια που θες να προχωρήσουν. Τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις έχουν οι άλλοι μέχρι την Τετάρτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από τη Παρασκευή ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευχάριστη θέση για τη διάθεση και τα δημιουργικά σου σχέδια και καλείσαι να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσης που εκκρεμούν, εσύ όμως το αντιμετωπίζεις ευχάριστα, κυρίως μέχρι την Τετάρτη. Από την Πέμπτη και μετά έχεις δίπλα σου σημαντικά πρόσωπα που ενισχύουν τις δικές σου προσπάθειες, μην αμελείς όμως και τη φροντίδα της υγείας σου. Από την Τετάρτη ως την Παρασκευή έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ κάτι πολύ σημαντικό για την προσωπική σου ζωή υπόσχεται η συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αρχίζει με το βλέμμα στο σπίτι, την οικογένεια ή την περιουσία, μέχρι την Τετάρτη όμως ενδεχομένως να κληθείς να ενισχύσεις τις προσπάθειές σου. Πάντως γενικά βάζεις σε τάξη πρακτικές υποθέσεις μέσα στην καθημερινότητά σου. Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι βοηθητικό για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, σε μια περίοδο που αφουγκράζεσαι τις πιο βαθιές σου ανάγκες με αισιοδοξία. Το σαββατοκύριακο όμως σε αποζημιώνει, φέρνοντάς σε πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε γενικές γραμμές ανήκεις στους πιο προστατευμένους αυτής της περιόδου καθώς έχεις δίπλα σου ανθρώπους που στηρίζουν τις προσπάθειές σου, ενώ και από τη Παρασκευή ο Ήλιος περνώντας στον Σκορπιό σε κινητοποιεί περισσότερο, φέρνοντας σημαντικές επαφές ή συμφωνίες. Μάλιστα μπορείς άνετα να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν. Σε μια περίοδο που είναι ήδη θετική για τα προσωπικά σου, από την Τετάρτη έως την Παρασκευή έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και δίνουν ευκαιρίες διασκέδασης, ενώ η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε εξαιρετικές όψεις με Πλούτωνα και Κρόνο υπόσχεται πολλά.

ΖΥΓΟΣ
Μέχρι την Τρίτη προσπαθείς συζητώντας και κάνοντας επαφές να βρεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν, ενώ τις μέρες Τετάρτη με Παρασκευή είσαι πιο εσωστρεφής και ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και τις ανάγκες του ή με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Γενικότερα όμως είναι μια έντονη εβδομάδα που φέρνει εμμονές ή καταπιεσμένα συναισθήματα στο προσκήνιο. Έχεις ανάγκη από πράξεις και όχι αερολογίες, όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από την επικοινωνία, ενώ το σαββατοκύριακο μειώνει τις αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα, φέρνοντας ευκαιρίες για ψυχαγωγία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τη Παρασκευή ο Ήλιος εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου, φέρνοντας τα θέλω σου στο επίκεντρο, ενώ θυμήσου πως όσα σε προβληματίζουν αυτό το διάστημα, εσύ μπορείς με τις δικές σου προσπάθειες να τα υπερνικήσεις, αρκεί να εμπιστευτείς τις δυνάμεις σου. Φρόντισε όμως να είσαι αντικειμενικός, καθώς η συνάντηση Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου δείχνει εγωισμό, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο. Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος στο ζώδιό σου και σε κάνει να μετανιώνεις (ή να αναθεωρείς) κάποιες κινήσεις σου, όμως η Αφροδίτη με καλές όψεις υπόσχεται εύνοια στα ερωτικά χάρη σε φίλους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εγκαινιάζεται μια περίοδος που προετοιμάζεις τις κινήσεις σου. Μέχρι την Τετάρτη θα πρέπει να δεις τις καταστάσεις πιο ώριμα, αφού υπάρχουν δυνατότητες για να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν. Η εβδομάδα όμως σε κουράζει πολύ με τις υποχρεώσεις και θα πρέπει να φροντίσεις την υγεία σου. Ο ανάδρομος Άρης σε δύσκολη όψη με τον κυβερνήτη σου Δία, φέρνει τάση για απερισκεψίες. Το σαββατοκύριακο αυτό είναι εξαιρετικό για να κάνεις επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις, παράλληλα όμως έχεις εστιάσει στη συναισθηματική σου ζωή και κάνεις την αυτοκριτική σου, ώστε να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την Παρασκευή ο Ήλιος σε ωθεί να ασχοληθείς πιο εντατικά με τους στόχους σου και λειτουργείς καλύτερα ως μέλος μιας ομάδας. Η εβδομάδα αυτή όμως είναι βοηθητική για όλους εκείνους τους στόχους που έχεις στα σκαριά με τις καλές όψεις Αφροδίτης-Πλούτωνα-Κρόνου, πρόσεξε όμως να μην βιάζεσαι καθώς οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα. Τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος δρουν βοηθητικά στα δικά σου ζητήματα καρδιάς, ενώ μέχρι την Παρασκευή πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την Παρασκευή ο Ήλιος σε ωθεί να εστιάσεις περισσότερο στις φιλοδοξίες σου, αλλά και στις κοινωνικές σου επαφές. Επίσης, Πέμπτη και Παρασκευή κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, γενικότερα όμως η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικές ευκαιρίες για να κάνεις πολύ σημαντικά βήματα στην καριέρα σου, αρκεί να μην είσαι… πείσμων όπως μαρτυρά και η συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό. Αυτό το διάστημα σε ενδιαφέρει περισσότερο το παιχνίδι στα αισθηματικά σου, καθώς το πλαίσιο είναι κάπως μπερδεμένο, αλλά η επικοινωνία είναι εκείνη που δίνει λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Από τη Παρασκευή ολοκληρώνεται η ενδοσκόπηση και ανοίγεσαι σε πιο εξωστρεφείς ορίζοντες με διάθεση για περιπέτεια, άλλωστε είσαι σε περίοδο που ευνοείται οτιδήποτε σχετίζεται με διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, και κάθε είδους «μαθητείες».  Γενικότερα τα σχέδιά σου προχωρούν, ενώ το σαββατοκύριακο απομακρύνεσαι από την πολυκοσμία και προτιμάς να αφιερώσεις χρόνο στην ξεκούραση σου και τις ανάγκες σου. Θυμήσου όμως αυτές τις μέρες να ακούς όσα οι άλλοι έχουν να σου πουν. Μολονότι τα αισθηματικά σου έχουν αποχρώσεις υπερβολής, έχεις σημαντικές δυνατότητες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS