ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 15 - 21 Φεβρουαρίου 

Τα ζώδια την εβδομάδα 15 – 21 Φεβρουαρίου 

ΚΡΙΟΣ
Κάνεις νέα σχέδια!
Αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στον Υδροχόο, έτσι μπορείς να δεις συλλογικές ή ομαδικές προσπάθειες που μέχρι τώρα δεν έδιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα, να προχωρούν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, ενώ εσύ εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις στόχους και πορεύεσαι με σύμμαχο την ισχυρή θέλησή σου. Είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, η γοητεία σου όμως παραμένει στα ύψη. Επίσης, Παρασκευή και Σάββατο πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο όπου αναγκάζεσαι να δεις καθαρά πρόσωπα και επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ
Πρόσεχε τι λες και πού το λες!
Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Πέμπτη, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Θα πρέπει λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τα ταλέντα σου, χωρίς να μπλεχτείς σε υπερβολές. Μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα, αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις στήριξη και ενίσχυση στις προσπάθειές σου, χάρη στην παρουσία κάποιων προσώπων που σε βοηθούν. Παράλληλα, δίνεις κάποιες «μάχες» για αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανοίγεσαι σε νέους ορίζοντες!
Ο Ήλιος από την Πέμπτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Από την Παρασκευή μάλιστα η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε μια νέα αρχή. Οι φίλοι συνεχίζουν να διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα, ενώ η λίμπιντο σου είναι και πάλι αυξημένη. Μην ξεχνάς όμως πως κάποιες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια μπορεί να σε προβληματίσουν, φρόντισε λοιπόν να μην κινηθείς «εν θερμώ».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορείς να ρυθμίσεις οφειλές.
Από την Πέμπτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ωθώντας σε σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Παράλληλα, παρά τις έντονες πιέσεις με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και την κούραση, τα πράγματα προχωρούν. Αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε αφουγκράζεσαι κατά πόσο είστε στο ίδιο μήκος κύματος με το ταίρι σου, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά, είναι πιθανό να κατατρέχεσαι από κάποιες εμμονές του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ
Δώσε μια ευκαιρία στην καρδιά!
Ακόμη και αν αισθάνεσαι πως πιέζεσαι από τις εντάσεις, οι στόχοι σου γίνονται προτεραιότητα και επενδύεις περισσότερο στις συλλογικές προσπάθειες. Την Πέμπτη ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες στα οικονομικά, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Από την Κυριακή ο Ερμής ορθοδρομεί στον τομέα των αισθηματικών σου, φέρνοντας και πάλι ευκαιρίες για νέα πράγματα, νέα πρόσωπα, ή αναζωπύρωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης που ταλαιπωρήθηκε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βάλε σε τάξη την καθημερινότητά σου!
Το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί, αλλά τα πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου δεν προχωρούν αρκετά, με την δυσμενή όψη Κρόνου-Ουρανού. Αντίθετα, από την Κυριακή και μετά που ο Ερμής ορθοδρομεί στον Υδροχόο, τα πράγματα σταδιακά αποκαθίστανται στο πρόγραμμά και εσύ ασχολείσαι με περισσότερη άνεση με τις λεπτομέρειες. Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Πέμπτη δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων.

ΖΥΓΟΣ
Τα δημιουργικά σχέδια προχωρούν.
Την Πέμπτη ο Ήλιος εγκαινιάζει μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Από την Κυριακή μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν και πάλι καθώς ο Ερμής ορθοδρομεί στον Υδροχόο, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα είχες συναντήσεις εμπόδια. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, ενώ η Αφροδίτη σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο γενικότερα αισθάνεσαι πως δεν έχεις τη στήριξη που έχεις ανάγκη και σε κάποιες περιπτώσεις νιώθεις μοναξιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σπίτι και οικογένεια βρίσκουν λύσεις.
Από την Πέμπτη ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις. Θα πρέπει ωστόσο να δείξεις περισσότερη ευελιξία σε σχέση με τους στόχους που θέτεις, ενώ μια σχέση με ένα οικογενειακό σου πρόσωπο μπορεί να σε προβληματίσει, με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ώρα για νέες συμφωνίες!
Από την Πέμπτη ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Επίσης, από την Κυριακή το κλίμα γίνεται πιο βοηθητικό για τις επαφές σου, συμβόλαια, συμφωνίες, αλλά και για να επικοινωνήσεις πιο άνετα τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, καθώς ο Ερμής γίνεται και πάλι ορθόδρομος! Έχεις αρκετό τρέξιμο με «πρέπει» και υποχρεώσεις, όμως και η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα οικονομικά τώρα προχωρούν.
Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς την Πέμπτη φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Το σίγουρο είναι πάντως ότι έχεις και σημαντική βοήθεια, ενώ από την Παρασκευή μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν. Το σαββατοκύριακο σε κάνει να ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γενικότερα όμως έχεις ως πρώτο σου μέλημα τον εαυτό σου, καθώς αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα ρευστή και αυτό πολλές φορές επιδεινώνεται από κάποιες… επιπόλαιες συμπεριφορές στις οποίες παρασύρεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πήρες μαθήματα, ώρα να τα εφαρμόσεις!
Η εβδομάδα ξεκινά σε ένα στάσιμο πλαίσιο που φέρνει εκνευρισμό, ωστόσο από την Κυριακή και μετά ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο όπου οι υποθέσεις σου δεν προχωρούσαν, είχες υπαναχωρήσεις ή επιστροφές στα παλιά για να βρεις λύσεις. Μπορείς λοιπόν να βρεις λύσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πως η γοητεία σου αυξάνεται και μια κατάσταση που μέχρι τώρα δεν προχωρούσε, τώρα βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας όμως δεν προσπαθείς αρκετά να απαγκιστρωθείς από καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν.

ΙΧΘΥΕΣ
Κλείνεις κύκλους, ανοίγεις άλλους.
Από την Πέμπτη ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Από την Κυριακή επίσης ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φορά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να συλλέξεις τις κατάλληλες πληροφορίες που χρειάζεσαι για τα επόμενα βήματά σου, φρόντισε όμως να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια. Τώρα τα προσωπικά είναι και πάλι σε τροχιά κίνησης χάρη στους φίλους και τις παρέες σου.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS