ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 17-23 Ιανουαρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 17-23 Ιανουαρίου

Κριός
Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Τετάρτη, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Μην ξεχνάς όμως να περιορίζεις τις βιαστικές κινήσεις αυτή την εβδομάδα, καθώς είσαι επιρρεπής σε παρεξηγήσεις, ρήξεις ή ανατροπές με την συνάντηση του κυβερνήτη σου Άρη με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Το σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα παίρνεις τους στόχους σου στα σοβαρά, πρόσεξε όμως τις υπερβολές που βλάπτουν την εικόνα σου.

Ταύρος
Ο Ήλιος από την Τετάρτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο στα μέσα της εβδομάδας ο Άρης στο ζώδιό σου συναντά τον εκρηκτικό Ουρανό, γεγονός που μαρτυρά πως καλείσαι να δεις καθαρά τα πράγματα και να αφουγκραστείς σωστά τα δεδομένα. Φρόντισε να είσαι αρκετά σαφής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μιας και βρίσκεσαι σε μια περίοδο ανατροπών.

Δίδυμοι
Από την Τετάρτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ωθώντας σε σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Επίσης, στο τέλος της εβδομάδας καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις πάνω σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Είσαι σε μια περίοδο που τα προσωπικά σου επιτέλους κινούνται, ενώ το σαββατοκύριακο επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά και οι φίλοι σου δρουν επικουρικά σε αυτό. Φρόντισε όμως να μην δημιουργήσεις παρεξηγήσεις με όσα θα… πεις!

Καρκίνος
Από την Τετάρτη ο Ήλιος σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες σου με τις δυσμενείς όψεις Ήλιου-Κρόνου και Άρη-Ουρανού, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Είσαι σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου μπορείς να κινηθείς θετικά, καθώς μέχρι και την Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς όμορφες στιγμές, ενώ το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να μειώσεις τις αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Περιόρισε όμως τον παρορμητισμό σου.

Λέων
Αυτή η εβδομάδα φέρνει ένταση στην καθημερινότητα σου με τις όψεις Ήλιου-Κρόνου και Άρη-Ουρανού. Θα πρέπει λοιπόν να χειρίζεσαι καλύτερα τον λόγο και να δρας συμβιβαστικά. Μην ξεχνάς όμως ότι πλέον ο κυβερνήτης Ήλιος υπό την αυστηρή δύναμη του Κρόνου, σε καλεί να δεις σωστά τις αποφάσεις σου και να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Τετάρτη δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων.

Παρθένος
Την Τετάρτη ο Ήλιος περνώντας στον Υδροχόο εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να δώσεις συγκεκριμένες απαντήσεις για ένα ζήτημα πρακτικής φύσης, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας. Στα μέσα της εβδομάδας προετοιμάζεις το επόμενο βήμα, ενώ το σαββατοκύριακο είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον τομέα των ερωτικών σου φέρνει πολλά μηνύματα και κινητικότητα στα προσωπικά σου!

Ζυγός
Από την Τετάρτη ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις, ενώ το σαββατοκύριακο μπορείς πιο άνετα να πλησιάσεις τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να καταφέρεις περισσότερα ως μέλος μιας ομάδας, χτίζοντας κάτι με διάρκεια. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα, σε συνδυασμό με τον Δία στον Υδροχόο.

Σκορπιός
Από την Τετάρτη ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Επιπλέον, αυτή η εβδομάδα μαρτυρά πως γενικότερα έχεις να διαχειριστείς κάποιους περιορισμούς και ευθύνες, ειδικά προς το τέλος της, που ενεργοποιείται η συνάντηση Ήλιου-Κρόνου. Ο Άρης έχει βαλθεί να φέρει αλλαγές στα αισθηματικά σου και η ατμόσφαιρα είναι… ηλεκτρισμένη! Πρόσεχε ειδικά την εβδομάδα αυτή καθώς είναι πιθανό να παίζονται παιχνίδια εξουσίας στα προσωπικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μέχρι την 1/11.

Τοξότης
Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο την Τετάρτη φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ κλείνεις και σημαντικές συμφωνίες. Η εβδομάδα όμως αυτή προειδοποιεί για υπερβολές, ενώ με την συνάντηση Άρη-Ουρανού, το κλίμα στη δουλειά είναι αυτό που διαμορφώνει τα δεδομένα και αυτό ίσως σε πιέσει. Τα προσωπικά σου είναι σε τροχιά κίνησης, περισσότερο για όσους είναι ήδη σε σχέση, παράλληλα Δευτέρα και Τρίτη είναι βοηθητικές ημέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και τα αγαπημένα σου άτομα, με τη Σελήνη σε φιλική θέση για το ζώδιό σου.

Αιγόκερως
Εναποθέτεις πολλές ελπίδες στη στήριξη των άλλων, αντί να στραφείς κυρίως στις δικές σου δυνάμεις, ειδικά μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή πάντως μπορείς να βρεις ευκαιρίες για να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις σου, ενώ η συνάντηση Άρη-Ουρανού που για άλλους είναι πιεστική, σε εσένα φέρνει ώθηση να προχωρήσεις μπροστά! Είναι κουραστικές μέρες για σένα λόγω των δύσκολων όψεων που γενικότερα συμβαίνουν αυτή την περίοδο, ωστόσο οι φίλοι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου. Η Αφροδίτη μάλιστα παραμένει στο ζώδιό σου, έτσι μπορείς να περιμένεις ευχάριστα νέα!

Υδροχόος
Από την Τετάρτη ο Ήλιος εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου και σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Το σαββατοκύριακο είναι πολύ βοηθητικό για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, αρκεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου, καθώς υπάρχουν και εμπόδια με την συνάντηση Ήλιου-Κρόνου. Είσαι σε περίοδο που τα προσωπικά σου ευνοούνται σε γενικές γραμμές και εσύ έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές, ειδικά το σαββατοκύριακο που έχει ευχάριστες εκπλήξεις για σένα.

Ιχθείς
Από την Τετάρτη ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής. Παράλληλα όμως η εβδομάδα σε καλεί να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος γίνεται στον τρόπο που επικοινωνείς και να προσέχεις στις μετακινήσεις σου, καθώς η δύσκολη όψη Άρη-Ουρανού θα μπορούσε να φέρει και απρόσμενα γεγονότα. Τη Δευτέρα πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, ενώ εσύ προωθείς τα δικά σου θέλω. Επίσης, η Αφροδίτη από μια φιλική θέση φέρνει εύνοια στα αισθηματικά μέσω των προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS