ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 17-23 Ιουλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 17-23 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την περίοδο παρά τις δυσκολίες, δεν λείπουν και οι ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, διασκεδάσεις και χαμόγελα, τώρα μάλιστα που ο Ήλιος περνά την Παρασκευή στον Λέοντα, τον τομέα της χαράς και της διασκέδασης για σένα! Παράλληλα στο εξής είσαι πιο δημιουργικός! Την Τρίτη ο Ερμής περνά σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, ωθώντας σε νέα σχέδια, ενώ δίνει ώθηση και στα προσωπικά. Νωρίτερα όμως, την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά σε μια θέση που ευνοεί τους Κριούς που συγκατοικούν με το ταίρι τους (όχι τόσο τους ελεύθερους Κριούς).

ΤΑΥΡΟΣ
Από την Παρασκευή ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Ωστόσο ο Άρης βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα, και οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα. Την Τρίτη ο Ερμής περνά στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, μια θέση που μπορεί να σε φέρνει (ακόμα) πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας ή τους οικείους σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα την Παρασκευή φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Μην κοινολογήσεις τα σχέδιά σου όμως, αλλά προετοίμασε τις κινήσεις σου, ώστε να επωφεληθείς από το τρίγωνο Ερμή-Δία. Είσαι σε μια περίοδο… δεύτερης εφηβείας, καθώς θες να αλλάξεις πολλά από τα κακώς κείμενα στην ζωή σου. Από την Δευτέρα πάντως η Αφροδίτη περνά σε μια θέση που ευνοεί τους Δίδυμους που είναι ήδη σε σχέση. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι χτίζουν… αυτοεκτίμηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια και βρίσκεις λύσεις σε εμπόδια που συναντάς, ενώ ήδη ο Άρης βρίσκεται σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια. Η Αφροδίτη από την Δευτέρα περνά το ζώδιό σου, έτσι ξεκινά μια περίοδος που τα ζητήματα καρδιάς γίνονται πολύ σημαντικά! Η γοητεία σου επίσης αυξάνεται στο μέγιστο! Το κλίμα πάντως στο σπίτι και την οικογένεια φτιάχνει. Θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο να μην παρασυρθείς σε σπατάλες

ΛΕΩΝ
Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Ένα σημαντικό νέο όμως είναι και το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου την Τρίτη, το οποίο βγάζει προς τα έξω τον πιο επικοινωνιακό εαυτό σου. Την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο, προλογίζοντας μυστικές σχέσεις, αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις… Από την Παρασκευή όμως ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις αρκετή όρεξη να κάνεις πράγματα αυτό το διάστημα και ακόμη και αν δεν είναι όλα ρόδινα, καθώς ο Άρης βρίσκεται σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και έχεις περισσότερη κινητικότητα και όρεξη για δράση. Επίσης, από την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς. Από την Δευτέρα η Αφροδίτη θα φέρει πολλές γνωριμίες μέσω φίλων και ευκαιρίες για φλερτ!

ΖΥΓΟΣ
Μπορείς με περισσότερη άνεση να επικοινωνήσεις τα θέλω και τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, όπως επιπλέον και να βρεις τη στήριξη που χρειάζεσαι! Προτίμησε όμως το σαββατοκύριακο για να λύσεις θέματα που σχετίζονται με άλλους, μιας και σου παρέχει ένα πιο βοηθητικό πλαίσιο. Μέχρι την Πέμπτη έχεις περισσότερες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου. Από την Τρίτη όμως η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και αφήνεις στην άκρη για λίγο τα ζητήματα καρδιάς. Μην ξεχνάς όμως να περιορίζεις τις βιαστικές κινήσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή που ξεκινά με τη Σελήνη σε φιλική θέση, είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Επίσης, ο Ήλιος από την Παρασκευή περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Καλείσαι να δεις τις καταστάσεις πιο ώριμα πλέον, καθώς ο Κρόνος σε θέση κόντρα εξετάζει τα πεπραγμένα σου. Παράλληλα, από την Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στον ρομαντικό Καρκίνο ανεβάζοντας την όρεξη για φλερτ στα ύψη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από την Τρίτη ο Ερμής περνώντας στον Λέοντα φέρνει για σένα εύνοια και πιο αισιόδοξες σκέψεις. Από την Παρασκευή ο Ήλιος ακολουθεί τον Ερμή και περνά και εκείνος σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ωθώντας σε σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Μέχρι τώρα είχες ώθηση στα αισθηματικά γενικότερα. Από την Δευτέρα και μετά η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και ανάβει φωτιές στην κρεβατοκάμαρα, φέρνει όμως και έντονα πάθη εκτός κρεβατοκάμαρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μολονότι το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι βοηθητικό, υπάρχουν κάποιοι στόχοι σου που δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες. Από την Παρασκευή άλλωστε ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες σου. Η Αφροδίτη από την Δευτέρα και μετά περνά απέναντι το ζώδιό σου, έτσι τώρα οι σχέσεις αποκτούν πολύ μεγάλη βαρύτητα για εσένα. Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα επιδιώξεις να βρεις ένα νέο σύντροφο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καταφέρνεις να βγεις κερδισμένος μέσω άλλων, ωστόσο η θέση του Άρη σε θέση κόντρα σε πιέζει άμεσα και προειδοποιεί για προστριβές με τους οικείους σου, γεγονός που μπορεί να σε προβληματίσει! Την Τρίτη επίσης ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει μηνύματα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρχικά για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς. Επίσης, ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Παρασκευή δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με πιο ανέμελες νότες για σένα, καθώς σχεδιάζεις επαφές με φίλους, ενώ ο Άρης βρίσκεται σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και τώρα έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για καινούργια πράγματα, πρόσεξε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις. Από την Δευτέρα έχεις πολύ σημαντική εύνοια στα προσωπικά καθώς η «θεά του Έρωτα» η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο, θα πρέπει όμως στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις. Επίσης, είσαι σε μια περίοδο που λυτρώνεσαι από κύκλους που κλείνουν οριστικά.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS