ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 19-25 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 19-25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μειώνεις τις αποστάσεις που σε χωρίζουν από τους άλλους. Αυτές οι ημέρες γενικά σε κάνουν να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Το Σαββατοκύριακο δίνει ένα πιο ανέμελο τόνο, σε μια περίοδο που σε έχουν απασχολήσει αρκετά θέματα σταθερότητας μιας σχέσης. Πρόσεχε όμως το παρασκήνιο στα ερωτικά σου καθώς και τις παρανοήσεις που μπορεί να φέρουν εντάσεις από το πουθενά! Στο προσκήνιο και ζητήματα οφειλών, θα πρέπει να προσέξεις να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ
Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Ένα θετικό νέο όμως είναι το ότι το ξεκίνημα της εβδομάδας, φωτίζει επικοινωνιακές πλευρές σου, αρκεί να μη σε κυριεύσει το… πείσμα! Η εβδομάδα δείχνει πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, η περίοδος αυτή όμως δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ζητήματα καρδιάς. Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι περισσότερο με οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες στα αισθηματικά. Επίσης, η εβδομάδα φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου και σε απασχολεί πολύ η καθημερινότητα που τρέχει. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς. Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι πιο εντατικά με τα προσωπικά σου, αλλά το ξεκίνημα της εβδομάδας σε προειδοποιεί να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια και κουτσομπολιά. Η εβδομάδα ενεργοποιεί άμεσα τα επαγγελματικά σου και ενδεχομένως να υπάρχει αναστάτωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα σου δίνει έδαφος και «καύσιμο» για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, φρόντισε όμως οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Άλλωστε υπάρχουν ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Η εβδομάδα σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ το σημαντικότερο νέο αυτής της περιόδου είναι ότι αποφασίζεις πλέον να μην είσαι η συναισθηματική… «πατερίτσα» κανενός! Στο ξεκίνημα της εβδομάδα φρόντισε να είσαι συνεπής στις επαφές σου με τον νόμο, αλλά και γενικότερα με όσα έχεις αναλάβει.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με περίεργους οιωνούς και σε κάνει να «τυφλώνεσαι» από τον εγωισμό, ενώ παράλληλα εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου. Γενικότερα έχεις περάσει σε μια πιο εξωστρεφή περίοδο για τα προσωπικά, όχι τόσο ως προς κάποια άτομα, όσο για το πώς εσύ βλέπεις τις καταστάσεις πλέον. Πρόσεχε όμως να μην μπλέκεις τις φιλίες σου με τον έρωτα! Το Σαββατοκύριακο σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό, και να κλείσεις συμφωνίες. Το ξεκίνημα της εβδομάδας μάλιστα φέρνει για σένα εύνοια και πιο αισιόδοξες σκέψεις. Είσαι σε μια πολύ πιεστική περίοδο στα προσωπικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας η οποία φέρνει σοβαρούς προβληματισμούς στα αισθηματικά σου, καθώς μπορεί να μην βλέπεις καθαρά… Την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείς με άνεση να ρυθμίσεις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, σε γενικές γραμμές όμως έχεις σημαντικές ευκαιρίες, φρόντισε όμως να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη. Η εβδομάδα δημιουργεί ένα θολό τοπίο στον έρωτα –κυρίως μέχρι τα μέσα της – σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείς να κάνεις τις επαφές που σκέφτεσαι. Η εβδομάδα επίσης δημιουργεί ερωτηματικά για τα οικονομικά σου, καθώς αγχώνεσαι αρκετά προσπαθώντας να ευοδωθούν τα βήματα που ετοιμάζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα δημιουργεί μια αίσθηση επείγοντος και όλα φαίνονται σημαντικά και μεγάλα, οι καταστάσεις απαιτούν από σένα να πάρεις θέση και η ψυχολογία σου γεμίζει ένταση, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, φέρνοντας και περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, αυξάνοντας έτσι και τις αποστάσεις με τους άλλους. Η εβδομάδα αυτή επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, τα οποία έχουν δυνατότητες, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς. Το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει μηνύματα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις προσοχή και σύνεση, τόσο στο σπίτι όσο γενικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επίσης, οι επόμενες ημέρες φέρνουν μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν, είναι λοιπόν προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Έχεις περάσει σε περίοδο που εξετάζεις σε βάθος τι είναι αυτό που αναζητάς για να είναι η καρδιά σου πραγματικά ευτυχισμένη, ενώ ειδικότερα την Παρασκευή και το Σάββατο έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και καταφέρνεις πολλά μένοντας μακριά από απερισκεψίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με περισσότερη ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον πιθανώς και για θέματα καθημερινότητας, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Η περίοδος σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για τα προσωπικά σου όπως αυτή, μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μάλιστα, δίνεις ώθηση στα προσωπικά σου, παράλληλα με τα υπόλοιπα δημιουργικά σου σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις την τάση για υπερβολές στον τρόπο που βγάζεις προς τα έξω τα ταλέντα σου, αλλά και την εικόνα σου γενικότερα. Προτίμησε λοιπόν πιο ήπιους τόνους, τουλάχιστον μέχρι τα μισά της εβδομάδας. Είσαι πιο συγκρατημένος αυτό το διάστημα ενώ το Σαββατοκύριακο επιδιώκεις να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Επίσης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας έρχεσαι ακόμη πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας ή τους οικείους σου. Η εβδομάδα αυτή αγγίζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σου και τονίζει τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πίεση, που όμως γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο προσηλωμένος σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες. Η περίοδος μπορεί να είναι κάπως ουτοπική όμως και να σε παρασύρει σε… περίεργες συμπεριφορές. Είσαι σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο με πολλές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, καθώς αυτές τις μέρες τα ζητήματα καρδιάς ντύνονται με ένα «πέπλο» που σε κάνει να βλέπεις μόνο τα θετικά…

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS