ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 23 - 29 Νοεμβρίου 

Τα ζώδια την εβδομάδα 23 – 29 Νοεμβρίου 

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα σε βρίσκει πιο εσωστρεφή στο ξεκίνημά της, καθώς προτιμάς να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, παρά να αναλωθείς σε κοσμικές επαφές. Αντίθετα, από την Τρίτη είσαι πιο εξωστρεφής με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες, ειδικά με τις καλές όψεις του Ερμή. Ο Άρης αυξάνει τη γοητεία σου και φέρνει σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά, αλλά τώρα που επιδρά η αρνητική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, μην επενδύσεις σε κάτι εφήμερο…

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε βοηθητικό πλαίσιο, καθώς Δευτέρα ασχολείσαι πιο εντατικά με τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ από την Τρίτη κάνεις ένα βήμα πίσω, για να αφουγκραστείς τις καταστάσεις. Παρασκευή και Σάββατο μπορείς με περισσότερη άνεση να υλοποιήσεις τα θέλω σου, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Συνεχίζεις να έχεις σημαντική εύνοια στα προσωπικά, μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος μέχρι την Πέμπτη. Θα πρέπει, όμως, στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις, με τη δύσκολη όψη Αφροδίτης-Ουρανού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σου Ερμής αυτή την εβδομάδα έχει καλές όψεις με Δία και Πλούτωνα, που για σένα μεταφράζεται σαν μια υπερπροσπάθεια που κάνεις ώστε να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο. Επίσης, οι μέρες από Τρίτη έως Πέμπτη είναι οι πιο βοηθητικές για να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν. Ο Άρης βρίσκεται σε μια πιο βοηθητική θέση, φέρνοντας σημαντική εύνοια στα προσωπικά, μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος, αρκεί να μην μπερδέψεις οικονομικά (ή σεξ) με τις φιλίες σου. Την Κυριακή έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια ιδιαίτερα βοηθητική εβδομάδα, καθώς μπορείς να δεις στόχους σου να υλοποιούνται, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι στο πλευρό σου χάρη στα εξάγωνα Ερμή-Δία και Ερμή-Πλούτωνα. Τη Δευτέρα, κάποια εγχειρήματα απαιτούν περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Η Αφροδίτη από τον τομέα των ερωτικών σου σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό δείχνει πως στα αισθηματικά μπορεί να έχεις κάποιες ανατροπές ή ξαφνικά να φουντώσει κάτι που νόμιζες ξεχασμένο… Τα οικονομικά σου είναι σε τροχιά κίνησης, όμως, θα πρέπει να δείξεις περισσότερες αντοχές στα εργασιακά.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις και τα πράγματα κυλούν ευχάριστα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου χάρη στα εξάγωνα του Ερμή. Πρόσεξε, όμως, να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Σε μια περίοδο που οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές, πλέον δίνεις περισσότερη έμφαση στο τώρα, ενώ και ο Άρης στον Κριό φέρνει περισσότερη αισιοδοξία στα προσωπικά σου. Μην ξεχνάς, όμως, τις αναποδιές της δύσκολης όψης Αφροδίτης-Ουρανού. Επίσης, την Κυριακή βλέπεις φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα και οι καλές όψεις Ερμή-Δία και Ερμή-Πλούτωνα δείχνουν πως βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις και τις επιλογές στα προσωπικά. Την Παρασκευή και το Σάββατο έχεις την τύχη με το μέρος σου για όλες τις υποθέσεις που έχεις στα σκαριά. Η Αφροδίτη σε φιλική θέση για το ζώδιό σου αγγίζει άμεσα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, ενώ προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, με τη δύσκολη όψη Αφροδίτης-Ουρανού υπάρχουν και κάποιες απρόσμενες εξελίξεις… Επίσης, το Σαββατοκύριακο κάνεις κοινωνικές επαφές.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα είναι σταθεροποιητική για σένα και κινείται σε ήρεμους ρυθμούς, παρότι έχεις πολλά ερωτηματικά για πρόσωπα και καταστάσεις. Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ το Σαββατοκύριακο μπορείς να δεις το ποτήρι «μισογεμάτο». Τη Δευτέρα, οι φίλοι σου σε βρίσκουν αρκετά κτητικό με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο βοηθητικές μέρες για τα προσωπικά σου. Το πιο σημαντικό νέο είναι πως η Αφροδίτη, σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό, ίσως φέρει κάποια ακραία πάθη…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα είναι αρκετά ευχάριστη, κυρίως χάρη στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι. Άλλωστε, είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια. Με τις καλές όψεις των Ερμή-Δία και Ερμή-Πλούτωνα, έχεις εύνοια σε ζητήματα καρδιάς, μολονότι οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου δυσκολεύονται, καθώς το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει δεν βάζει νερό στο κρασί του. Επίσης, κάποια ξαφνική είδηση από κοντινό σου πρόσωπο μπορεί να σε αναστατώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορείς να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο. Την Τετάρτη και την Πέμπτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν και έχεις υποστηρικτές που σε βοηθούν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ο Άρης στον τομέα των ερωτικών σου ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη την προσεχή περίοδο. Πρόσεξε, όμως, τις αποκαλύψεις που καίνε λόγω δύσκολης όψης Αφροδίτης-Ουρανού! Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικό για να βρεις λύσεις σε καταστάσεις που σε προβληματίζουν ή που σε πλήγωσαν παλαιότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από τις ευχάριστες εβδομάδες, καθώς ακόμη κι αν υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις, βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Οι καλές όψεις του Ερμή δείχνουν πως πληροφορίες μπορεί να ευνοήσουν τον σχεδιασμό που είχες κάνει, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τις επαφές σου. Μέχρι την Πέμπτη μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Ιανουαρίου, καθώς η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο. Η Αφροδίτη, όμως, σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό, δείχνει πως θέλεις λίγη περισσότερη ελευθερία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στις ανάγκες σου, ενώ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν. Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι. Η Αφροδίτη φέρνει περισσότερα φλερτ, γνωριμίες και κινητικότητα αν είσαι μόνος, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση μπορείς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα ανάμεσά σας. Επίσης, το Σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Στο ξεκίνημά της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις περισσότερο ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, ενώ Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Ο Ερμής σε φιλική θέση για το ζώδιό σου σχηματίζει καλές όψεις και δείχνει πως κάποιες πληροφορίες μπορεί να βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Η Αφροδίτη είναι σύμμαχος και μέχρι την Πέμπτη μπορείς να προσεγγίσεις με άνεση το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να έχεις τις κεραίες ανοιχτές για κάτι νέο στον ορίζοντα! Αυτό το νέο, όμως, ίσως δεν έχει διάρκεια.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS