ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, και σε ωθεί σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Επίσης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις πάνω σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Είσαι σε μια περίοδο που λόγω του ανάδρομου κυβερνήτη σου Άρη έχεις αφήσει τα προσωπικά λίγο στην άκρη λόγω συνθηκών, όμως την Παρασκευή και το Σάββατο επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά.

ΤΑΥΡΟΣ
Την Τρίτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες σου, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Είσαι σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου προσπαθείς να βρεις απαντήσεις, μέχρι και την Πέμπτη πάντως είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς όμορφες στιγμές, ενώ το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να μειώσεις τις αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Περιόρισε όμως τον παρορμητισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει ένταση στην καθημερινότητα σου. Θα πρέπει λοιπόν να χειρίζεσαι καλύτερα τον λόγο και να δρας συμβιβαστικά. Επίσης, ίσως ενδεχομένως να πιέζεσαι με πολλά θέματα από τα παλιά, θα πρέπει όμως να μπουν τα πράγματα σε τάξη. Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Τρίτη και ταυτόχρονα με την Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Πέμπτης στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, και μάλιστα μια θετική νέα αρχή που έχει τα φόντα να έχει διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την Τρίτη ο Ήλιος περνώντας στον Τοξότη εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να δώσεις συγκεκριμένες απαντήσεις για ένα ζήτημα πρακτικής φύσης. Την Παρασκευή προετοιμάζεις το επόμενο βήμα, ενώ το σαββατοκύριακο είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να έχεις θετικά αποτελέσματα, προσεγγίζοντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πιθανό όμως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να κρατά απόλυτη στάση, γεγονός που σε προβληματίζει.

ΛΕΩΝ
Από την Τρίτη ο Ήλιος κυβερνήτης σου περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις, ενώ η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μια ιδιαίτερα θετική θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Τοξότη φέρνει για σένα μια πολύ θετική αλλαγή σε αυτούς τους τομείς! Από την Τρίτη ασχολείσαι με τις δικές σου ανάγκες και βρίσκεσαι στο προσκήνιο, ενώ το σαββατοκύριακο δίνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Πρόσεχε όμως την εβδομάδα αυτή καθώς είναι πιθανό να παίζονται παιχνίδια εξουσίας.

ΖΥΓΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη την Τρίτη φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για συμφωνίες και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις. Παρότι τα προσωπικά σου είναι σε μπερδεμένη φάση, μέχρι την Τρίτη είναι βοηθητικές ημέρες για να ξεκουραστείς αποφεύγοντας την πολυκοσμία, ενώ από την Πέμπτη είσαι επικεντρωμένος στα θέλω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο σύνολό της πρόκειται για μια ευνοϊκή εβδομάδα για σένα, παρότι εναποθέτεις πολλές ελπίδες στη στήριξη των άλλων, αντί να στραφείς κυρίως στις δικές σου δυνάμεις, ειδικά μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή πάντως μπορείς να βρεις ευκαιρίες για απόδραση από την καθημερινότητα. Είναι κουραστικές μέρες για σένα μέχρι την Παρασκευή, όμως οι φίλοι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ οι καλύτερες μέρες για τα προσωπικά είναι το σαββατοκύριακο, που κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Η εβδομάδα αυτή κινείται σε πολύ δυναμικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα αρχή, ενώ πλέον τα νέα ξεκινήματα που κάνεις έχουν και το υλικό να προχωρήσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά στον Τοξότη, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής. Παράλληλα όμως αυτή η εβδομάδα σε καλεί να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος γίνεται στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, για να επωφεληθείς από την θετική όψη Ήλιου-Δία! Έχεις περάσει πλέον σε μια πιο «ήσυχη» περίοδο στα αισθηματικά, ενώ ο Άρης πλέον ανάδρομος μπορεί να σε δείχνει πως σιγοβράζει μέσα σου θυμός. Επίσης, η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Πέμπτης σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Τρίτη, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους. Μην ξεχνάς όμως να περιορίζεις τις βιαστικές κινήσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς είσαι επιρρεπής σε επιπολαιότητες. Το σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα παίρνεις τους στόχους σου στα σοβαρά, πρόσεξε όμως τις υπερβολές που βλάπτουν την εικόνα σου. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνει την εύνοια που χρειάζεσαι στα ζητήματα καρδιάς. Από το βράδυ της Πέμπτης μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ήλιος από την Τρίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα σε πιέζουν καθώς στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στους άλλους. Ο Δίας είναι και πάλι στο ζώδιό σου, φέρνοντας τύχη! Επίσης, από την Τρίτη βρίσκεις πιο εύκολα ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS