ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 31 Ιανουαρίου - 6 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 31 Ιανουαρίου – 6 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες, ειδικά από την Παρασκευή και μετά όπου ευνοείσαι σε νομικά, διαδικαστικά, επαφές με εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών και γενικότερα η ψυχολογία σου είναι πιο ανεβασμένη. Μην ξεχνάς όμως ότι χρειάζεται και η ανάλογη προσπάθεια από μέρους σου, χωρίς να αφήνεις τίποτα στην τύχη. Μέχρι τώρα τα προσωπικά σου βρίσκονταν ένα βήμα πίσω λόγω συνθηκών. Από την Δευτέρα όμως η Αφροδίτη σε μια πιο ευνοϊκή θέση σε βοηθά να προσεγγίσεις καλύτερα τα ζητήματα καρδιάς, χάρη στην συνδρομή των φίλων σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις έρθει πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, παρότι υπάρχει παράλληλα και κάποιο παρασκήνιο, ωστόσο δεν αποκλείεται να είσαι εσύ εκείνος που κινείται χωρίς να κοινολογείς τους στόχους σου. Η τύχη πάντως δεν σε εγκαταλείπει, θα πρέπει όμως να είσαι πιο εργατικός ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια, αν θες να τα δεις να υλοποιούνται. Γενικότερα κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, από την Δευτέρα και μετά η Αφροδίτη μάλιστα περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει πως έχεις πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές, αφήνεις όμως στην άκρη τα προσωπικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα φέρνει επαφές, μετακινήσεις, συμφωνίες από τα παλιά τώρα που είναι πάλι ανάδρομος ο κυβερνήτης σου, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που έχεις όρεξη να κυνηγήσεις ξανά τους στόχους σου. Παράλληλα, με τον Δία σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου είσαι ζωηρός και ενεργητικός, αρκεί να βλέπεις καθαρά! Η Αφροδίτη από την Δευτέρα περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για τα ζητήματα καρδιάς, και η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου. Από τα μισά της εβδομάδας και μετά πάντως, οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυξάνονται κατακόρυφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια βοηθητική εβδομάδα στο σύνολό της, αρκεί να μην εμπλακείς σε… ενέργειες που δεν είσαι εντάξει απέναντι στους άλλους. Επίσης, το κοντινό σου περιβάλλον είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, δικοί σου άνθρωποι όμως ή και συγγενείς μπορεί να σε χρειαστούν. Τη Δευτέρα πάντως μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο και αυτό ανεβάζει κατακόρυφα τη λίμπιντο, ειδικά αν εκμεταλλεύτηκες τη θέση που είχε ως τώρα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Από την Τετάρτη ασχολείσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν και έχεις κάποια ερωτηματικά.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα είναι αρκετά βοηθητική για τις επιδιώξεις σου, αρκεί και εσύ από την πλευρά σου να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Τη Δευτέρα άλλωστε μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στους άλλους με άνεση. Πρόσεξε όμως την Πέμπτη ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια. Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι πως η Αφροδίτη περνά απέναντί σου την Δευτέρα και φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες για το επόμενο διάστημα, αφού μπαίνεις σε μια  περίοδο που ευνοεί τόσο όσους είναι ήδη σε σχέση, όσο και τους ελεύθερους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες μέσα σου, καθώς έχεις περάσει σε μια περίοδο που η ενόραση, η καλλιτεχνική σου δράση, η διαίσθηση και η συμπόνια είναι εξαιρετικά οξυμένες, όπως και οι τάσεις φυγής σου. Επίσης, από την Παρασκευή ασχολείσαι πιο εντατικά με τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Την Πέμπτη καλείσαι να στηρίξεις ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος που σε χρειάζεται, γενικότερα όμως έχεις ανάγκη από ένα πρόσωπο που θα στηρίξει τα βήματά σου και θα σου δείξει έμπρακτα πως σε νοιάζεται.

ΖΥΓΟΣ
Μπορείς στον ορίζοντα της εβδομάδας αυτής να καταφέρεις πολλά, αρκεί να θυμάσαι πως καλείσαι να βοηθήσεις πρόσωπα που θα σε χρειαστούν. Από την Παρασκευή επίσης, μπορείς να στηριχτείς στο κοντινό σου περιβάλλον, πρόσεξε όμως την Κυριακή ένα οικογενειακό θέμα. Από την Δευτέρα περνάς σε πιο εξωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά καθώς η Αφροδίτη περνώντας στον Υδροχόο φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Επίσης, τη Δευτέρα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, την Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι πιο βοηθητικές ημέρες τις εβδομάδας για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας προετοιμάζεις τις κινήσεις σου, προσπάθησε όμως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς. Σε αυτό άλλωστε θα βρεις πολλούς υποστηρικτές, κυρίως μέσα από φίλους και παρέες, φρόντισε όμως οι στόχοι που θέτεις αυτές τις μέρες να είναι ρεαλιστικοί. Η Αφροδίτη από την Δευτέρα περνά σε μια θέση κόντρα, έτσι τα αισθηματικά σου περνούν σε μια πιο εσωστρεφή φάση, για πολλούς λόγους… Είσαι όμως σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι σημαντική προτεραιότητα, έτσι θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εβδομάδα που φέρνει λόγους για χαμόγελα, καθώς έχεις πολλούς “συμμάχους” στο πλανητικό σκηνικό που σε βοηθούν να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Άλλωστε τη Δευτέρα είναι κοντά σου και οι φίλοι σου, ενώ από την Τρίτη προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου, πρόσεξε όμως να μην σε καταβάλει το άγχος την Πέμπτη. Από την Παρασκευή είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί με τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Φρόντισε λοιπόν να πεις αυτά που πρέπει και να δείξεις τη δύναμή σου. Γενικότερα όμως είσαι σε ένα διάστημα μεγαλύτερης εξωστρέφειας, στο οποίο διορθώνεις λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να δρομολογήσεις τις κινήσεις σου και να βρεις υποστήριξη σε τομείς που νιώθεις ότι τη χρειάζεσαι, κυρίως από την Τετάρτη και μετά. Επίσης, την Πέμπτη θα πρέπει να είσαι πιο ευέλικτος σε στόχους που θέτεις, αλλά και στις επαφές σου με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Μολονότι η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη, πρόσεξε τις κινήσεις σου γιατί παρασύρεσαι σε λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το κλειδί της εβδομάδας είναι οι στόχοι που θέτεις και οι προσπάθειες που καταβάλλεις, ενώ μέσα από τις συλλογικές προσπάθειες και τη συμβολή των φίλων σου, καταφέρνεις περισσότερα, ειδικά από την Πέμπτη και μετά. Πρόσεξε όμως το παρασκήνιο, τόσο μεσοβδόμαδα, όσο και την Κυριακή. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήσουν σε περίοδο που κάτι περίμενες να συμβεί, αλλά δεν είναι έτοιμο ακόμα. Από την Δευτέρα και μετά όμως η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και αλλάζει το τοπίο, αυξάνοντας τη γοητεία σου και φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά!

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα μπορεί να απαιτεί να συνεχίσεις να είσαι συνεπής, αλλά στα θετικά της είναι ότι παράγει ουσιαστικό αποτέλεσμα σε πρακτικό επίπεδο. Επίσης, την Τετάρτη μπορείς να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, σε αντίθεση με την Τρίτη που φέρνει μπελάδες αν ανήκεις σε εκείνους που είναι μπερδεμένοι σε αδιέξοδες καταστάσεις. Από την Δευτέρα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο περνάς σε μια πιο εσωστρεφή φάση στα προσωπικά που κάτι ετοιμάζεται αλλά θέλει ακόμη χρόνο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής είσαι πιο ρεαλιστής και μετράς πόσα δίνεις σε μια σχέση, και πόσα παίρνεις σαν αντάλλαγμα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS