ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 6 έως 12 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια την εβδομάδα 6 έως 12 Δεκεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, καθώς ακόμη και στις δυσκολίες δεν χάνεις το χαμόγελο και τη δημιουργικότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις αρκετά ηλεκτρισμένο κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, λόγω της δυσμενούς όψης του κυβερνήτη σου Άρη με τον πληθωρικό Δία, όμως και η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Επίσης, από την Τρίτη ως και την Πέμπτη το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προσεγγίσεις το ταίρι σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ενώ με την δυσμενή όψη Ερμή-Ποσειδώνα είναι ιδιαίτερα θολό το τοπίο με τις οφειλές σου και θα πρέπει να κάνεις πολύ σωστή διαχείριση στον τρόπο που χειρίζεσαι οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ψυχραιμία και κατανόηση, καθώς οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα, κυρίως γιατί έχουν δικά τους πολύ σημαντικά θέματα που τους προβληματίζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την Κυριακή ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γενικότερα όμως αυτές τις μέρες το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα και είτε δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σχέση, είτε αναζωπυρώνεις την υπάρχουσα. Γενικότερα όμως η δυσμενής όψη Άρη-Δία προκαλεί ερωτηματικά (και γκάφες) στις σχέσεις σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι τωρινές οικονομικές συνθήκες ζητούν από εσένα περισσότερη φειδώ στον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου, ενώ θα πρέπει να προσέξεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά βοηθητική καθώς σταδιακά βλέπεις πιο καθαρά τις καταστάσεις στον περίγυρό σου, ενώ από την Τρίτη ως και την Πέμπτη, η διάθεσή σου αλλά και η δημιουργικότητά σου είναι πιο ψηλά σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ζητήματα καρδιάς έχουν δεύτερες ευκαιρίες και αυτή την εβδομάδα, μολονότι είσαι πιο εσωστρεφής στο ξεκίνημά της. Ειδικότερα, έχεις αυξημένη λίμπιντο, όμως είναι και πολλές οι πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα, που κλέβουν κάτι από το χαμόγελό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα μηνύματα για τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδας είναι λίγο πιο σύνθετα, καθώς έχεις κάποιες υποχρεώσεις από το παρελθόν που δεν έχεις τακτοποιήσει και αυτό σου δημιουργεί κάποια προβλήματα. Στην αρχή της εβδομάδας όμως έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στα οικονομικά ενώ το σαββατοκύριακο ασχολείσαι με εκκρεμότητες πρακτικής φύσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θετική αυτή η εβδομάδα στο σύνολό της σε γενικές γραμμές, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, δυσκολεύεσαι κάπως στις σχέσεις σου με τους άλλους, καθώς αυτό το διάστημα οι οικείοι σου έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από σένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Άρης σχηματίζει δυσμενή όψη τον Δία στον τομέα των ερωτικών και φέρνει αποχρώσεις υπερβολής στις σχέσεις σου. Όσο όμως η Αφροδίτη είναι απέναντί σου -ορθόδρομη- δείχνει πως το διάστημα αυτό είναι ελπιδοφόρο για όσους αναζητούν κάτι νέο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή δεν δίνει θετικά σημεία για τα οικονομικά σου και την σταθερότητα που έχεις ανάγκη λόγω οφειλών. Ωστόσο, έχεις και σημαντικά πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα μοιάζει αρκετά θολή και μπερδεμένη, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένεια. Οι οικείοι σου ενδεχομένως να σε χρειαστούν, ωστόσο θα πρέπει να βάλεις σαφή όρια και να μην αφήνεις να σε παρασύρουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μολονότι αυτές τις μέρες είσαι αρκετά υποκειμενικός στην κρίση σου, στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Επίσης, από Τρίτη ως και την Πέμπτη πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δίνεις περισσότερο βάση στα οικονομικά σου και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες, γενικότερα όμως αν περιορίσεις τα περιττά έξοδα, οι δυνατότητες είναι αρκετές. Η πίεση αυτής της εβδομάδας είναι και τα επαγγελματικά, που αυτό μπορεί να επιφέρει και σωματική κόπωση, φρόντισε λοιπόν και την υγεία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς και να απομακρυνθείς για λίγο από τις πολλές και κουραστικές υποχρεώσεις, παρόλα αυτά τη Δευτέρα πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα, στο ξεκίνημα της εβδομάδας παίρνεις πολύ ευχάριστα νέα για μια υπόθεση που σχετίζεται με το παρελθόν. Φρόντισε όμως να είσαι απόλυτα σαφής και ειλικρινής με τους γύρω σου, χωρίς υπεκφυγές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη και αν έχεις ταλαιπωρηθεί με τα οικονομικά σου, το πορτοφόλι σου δεν αδειάζει τελείως και από την Τρίτη το κλίμα είναι πιο θετικό για να ασχοληθείς με αυτά, θυμήσου όμως γενικότερα ότι καλείσαι να φανείς προσεκτικός σε προστριβές στο εργασιακό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ
Οι στόχοι σου είναι πιο εύκολα υλοποιήσιμοι αυτή την εβδομάδα, όμως έχεις ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση, μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα, ενώ από την Τρίτη προσπαθείς να επικοινωνείς καλύτερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Να θυμάσαι πως αυτή η περίοδος σου μεταφέρει μια πολύ σημαντική πληροφορία: πως όλες οι σχέσεις σου, ειδικά με τους αγαπημένους σου, αλλά και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είναι καθρέφτισμα της σχέσης που έχεις με τον εαυτό σου. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά παραμένουν χαώδη για κάποιο λόγο και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου έχουν δοθεί. Γενικότερα, είναι μια εβδομάδα που θα πρέπει να προσέχεις πολύ τις οικονομικές σου συναλλαγές και προτίμησε να αναβάλλεις για την άλλη εβδομάδα σημαντικές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει πολλά εμπόδια και μπορεί να νιώθεις αντιμέτωπος με… θεριά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τέλη Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη. Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να παρασύρει σε αυτοκαταστροφικές επιλογές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν κάποιες προστριβές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, κυρίως μέσα από δικές σου ενέργειες, προτίμησε λοιπόν να κατεβάσεις τους τόνους. Γενικότερα όμως είναι καλή περίοδος για να ξαναδοκιμάσεις με το πρόσωπο που στο παρελθόν δεν προχώρησε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου κινούνται μεν, αλλά όχι με το ρυθμό που θα ήθελες, καθώς εσύ εστιάζεις περισσότερο σε όσα σου λείπουν, μπορείς όμως από την Τρίτη και μετά να ζητήσεις ενίσχυση στις προσπάθειές σου, μείνει όμως μακριά από υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την δυσμενή όψη Άρη-Δία αισθάνεσαι πως δυσκολεύεσαι να βάλεις σε μια τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο και τις σκέψεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις κάπως… χαμένος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δεν εξαρτάται τόσο από τις δικές σου κινήσεις το πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα στα αισθηματικά σου, καθώς το υπόβαθρο αυτής της περιόδου δεν είναι αρκετά βοηθητικό, εσύ όμως δίνεις μεγάλη σημασία στην ελευθερία σου και δεν θα λείψουν οι προστριβές. Το σίγουρο είναι πως θες να απομακρυνθείς από όλους και από όλα και να ξεκουραστείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σε προβληματίζουν αυτή την εβδομάδα, ωστόσο έχεις μια ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποια χρέη σου ή για κάποιους Τοξότες θα τους δοθεί η ευκαιρία να ζητήσουν χρήματα που τους οφείλονταν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά για σένα καθώς έχεις όρεξη και σθένος για να εγχειρήματα, καθώς ωριμάζεις και βλέπεις καθαρά τις επιλογές σου, ενώ από την Τρίτη και μετά κάνεις κοινωνικές επαφές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτές τις ημέρες καλείσαι να δώσεις στον εαυτό σου μια δεύτερη ευκαιρία. Μια δεύτερη ευκαιρία για να ανακαλύψεις τι θέλεις τελικά από τις σχέσεις σου, άσχετα με το παρελθόν. Είναι περίοδος που ολοκληρώνεις καρμικά μαθήματα, Πέμπτη και Παρασκευή πάντως έχεις τον πρώτο λόγο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στα οικονομικά σου προσπάθησε να αποδεσμευτείς από αυταπάτες που είχες, ενώ στα μέσα της εβδομάδας είναι καλές ημέρες για να προσεγγίσεις εργοδότες ή προϊστάμενους με τα αιτήματά σου, αρκεί να μην είσαι εριστικός. Πρόσεχε τα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή δυναμιτίζει αρκετά το κλίμα και οι απαιτήσεις των άλλων σου φέρνουν πονοκέφαλο, κυρίως επειδή δεν ξέρουν τι θέλουν! Πρόσεξε για επικίνδυνες ενέργειες στον κύκλο σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, με δυνατότητες να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο γενικότερα αισθάνεσαι πως δεν έχεις τη στήριξη που έχεις ανάγκη και σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να νιώθεις πως «δέχεσαι επίθεση» από πρόσωπα και καταστάσεις αυτή την εβδομάδα, λόγω του δυσμενούς τετραγώνου του Άρη με τον Δία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο προσπαθείς να κάνεις βήματα στην καριέρα σου, ενώ Δευτέρα δίνεις περισσότερο βάση σε οικονομικές υποχρεώσεις, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, ή γενικότερα με οικονομικές υποθέσεις άλλων που σε αφορούν.

ΙΧΘΥΕΣ
Βρίσκεις τρόπους να φτιάξεις την σχέση σου με τον εαυτό σου και η διάθεση σου είναι πιο ανεβασμένη, αρκεί να μην έχεις εγκλωβιστεί λόγω συνθηκών σε μια βαρετή ή πιεστική καθημερινότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δευτέρα προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ στην παρούσα φάση που βρίσκεσαι σε ενδιαφέρει να φανείς χρήσιμος σε πρόσωπα που σε χρειάζονται και η περίοδος φέρνει δεύτερες ευκαιρίες στην συναισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε όμως κάποιες επιπολαιότητες το σαββατοκύριακο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Τρίτη ως και την Πέμπτη έχεις σημαντικές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις, όμως αν έχεις κοινό πορτοφόλι με κάποιο άλλο πρόσωπο πρέπει να προσέχεις πολύ. Επίσης, θα πρέπει να προσέχεις περιττές σπατάλες αλλά και παρασκήνιο στο εργασιακό περιβάλλον.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS