ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 5 Αυγούστου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Αυγούστου

Κριός
Σήμερα στο επίκεντρο της προσοχής σου βρίσκεται ό,τι σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι λοιπόν σήμερα μπορείς με βοηθό τη διαίσθησή σου να βρεις λύσεις σε καταστάσεις ή υποθέσεις που σε προβληματίζουν, ενώ προτιμάς να μείνεις σε περιβάλλοντα που σου εμπνέουν σταθερότητα.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα μοιάζει περισσότερο βοηθητική για τα σχέδιά σου, καθώς φέρνει σημαντικές ευκαιρίες να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, πρόσεχε όμως τις επιλογές σου.

Δίδυμοι
Εστιάζεις την προσοχή σου σήμερα στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών και επιδιώκεις την ξεκούραση μετά τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα όμως στηρίζεσαι και στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος για βοήθεια στις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Καρκίνος
Φέρνεις στο προσκήνιο όλα όσα είχες προετοιμάσει το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα εστιάζει την προσοχή σου στα δικά σου προσωπικά θέματα. Άλλωστε, η διαίσθησή σου σήμερα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και σε οδηγεί σε λύσεις, παρότι η ανάγκη σου για επίτευξη των φιλοδοξιών σου, σε οδηγεί σε απερισκεψίες που σε εκθέτουν.

Λέων
Σήμερα είσαι περισσότερο εσωστρεφής σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και σου δίνονται οι ευκαιρίες να προετοιμάσεις σημαντικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα την ερχόμενη περίοδο, είναι προτιμότερο όμως να μείνεις μακριά από απερισκεψίες που μπορεί τελικά να σε εμπλέξουν σε μπελάδες.

Παρθένος
Σήμερα σου δίνεται πρόσφορο έδαφος να δραστηριοποιηθείς, ώστε να προωθήσεις τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα επενδύεις σε συλλογικές προσπάθειες για να βρεις τις λύσεις μπροστά στα αδιέξοδα.

Ζυγός
Σήμερα έρχονται στην επιφάνεια υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, και η έμφαση στρέφεται στις κοινωνικές σου γνωριμίες. Υπάρχει όμως από μέρους σου η τάση να κάνεις βιαστικά ή επιπόλαια βήματα, γενικότερα όμως έχεις τη δυνατότητα να βγάλεις προς τα έξω τα ταλέντα σου.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα είναι πιο βοηθητική για να ξεκαθαρίσεις λίγο το τοπίο στην κατάσταση που σε απασχολεί, καθώς υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο.

Τοξότης
Η διάθεσή σου γίνεται περισσότερο εσωστρεφής σήμερα, καθώς προσπαθείς να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο ακόμη δυσκολεύεσαι αρκετά με το να τηρήσεις το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, καθώς έχεις έντονες τάσεις φυγής από την περιοριστική καθημερινότητα.

Αιγόκερως
Σήμερα έρχονται στο προσκήνιο οι υποθέσεις των άλλων, ενώ γενικότερα εκείνοι είναι που έχουν σήμερα τα ηνία των εξελίξεων. Γενικότερα όμως βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα κουραστική περίοδο, που φέρνει πίεση και σε καλεί να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα σου.

Υδροχόος
Μπορεί να απολαμβάνεις τον ιδιωτικό χρόνο σου ή να επιλέξεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου αντί να αναζητήσεις άλλους να σε φροντίσουν σήμερα. Επίσης, αφιερώνεις χρόνο στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και στον εαυτό σου για να νιώσεις πιο δυνατή/ός.  Τα μυστικά είναι ελκυστικά ή η ανωνυμία είναι μια καλή μορφή διαφυγής.

Ιχθείς
Σήμερα, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, σου δίνεται πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Παράλληλα, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη, παρά τις τάσεις σου για υπερβολές που σε παρασύρουν σε απερισκεψίες.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS