BEAUTYBEAUTY NEWSΆρπαξε την ευκαιρία σου

Άρπαξε την ευκαιρία σου

 

Το 2002, η Chanel λάνσαρε το Chance, ένα λουλουδάτο άρωμα με χαρούμενο χαρακτήρα. Ένα εκπληκτικό μπουκάλι, γεμάτο καμπύλες. Ένα όνομα που είναι σχεδόν ένας τέλειος αναγραμματισμός του ονόματος της Chanel, ένας φόρος τιμής στη μακρόχρονη ιστορία μεταξύ του οίκου και της τύχης.

Ακόμα και σήμερα, η ευκαιρία ή η σύμπτωση, σύμφωνα με τον οίκο Chanel, δεν είναι ποτέ τυχαία. Είναι μια κατάσταση του μυαλού. Μια επιλογή σε κάθε στιγμή. Μια στάση ζωής. Αισιόδοξη; Προφανώς. Τολμηρή; Αναπόφευκτα! Επειδή δεν είναι θέμα να έχεις μια ευκαιρία, αλλά να τολμάς να την ακολουθήσεις όταν σου παρουσιάζεται.

Το Chance είναι η οσφρητική έκφραση αυτού του τρόπου ύπαρξης, που κυκλοφορεί ήδη σε τέσσερις παραλλαγές. Τέσσερα γυναικεία αρώματα με ξεχωριστές προσωπικότητες, τα οποία όμως σμίγουν μέσα στο ίδιο φανταχτερό, λαμπερό και χαρούμενο πνεύμα. Απολαμβάνοντας μια στιγμιαία και ακαταμάχητη γοητεία, το γιασεμί είναι η υπογραφή που χαρακτηρίζει και τα τέσσερα αρώματα Chance.

Επειδή κάθε μέρα προσφέρει μια νέα ευκαιρία για να την ακολουθείς, η σειρά Chance προσφέρει στη γυναίκα αρώματα για να τα φοράει κάθε μέρα σαν γνήσια, τυχερά φυλαχτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS