ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBEAUTY NEWSVictoria Beckham: Μάθαμε ποιον skincare κανόνα ακολουθεί πιστά

Victoria Beckham: Μάθαμε ποιον skincare κανόνα ακολουθεί πιστά

Η Victoria Beckham είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες και κάθε μυστικό ομορφιάς προφανώς και είναι πολύτιμο για εμάς που λατρεύουμε το πόσο προσέχει τον εαυτό της.

Αυτό φυσικά οφείλεται και στις beauty και wellness συνήθειες που ακολουθεί πιστά, γι’ αυτό και εξάλλου η επιδερμίδα της ακτινοβολεί και δεν προδίδει καθόλου την ηλικία της.

Ποια είναι όμως τα μυστικά της όσον αφορά το skincare routine της; Η προσωπική της facialist Melanie Grant, αποκαλύπτει ποιές είναι οι συμβουλές που της δίνει και τις ακολοθεί κατά γράμμα.

Ένας βασικός κανόνας στην περιποίηση της επιδερμίδας της λοιπόν είναι η βιταμίνη C και το αντηλιακό. Πιο συγκεκριμένα τονίζει ότι αρχικά εφαρμόζεις το προϊόν που περιέχει τη βιταμίνη και στη συνέχεια την αντηλιακή σου κρέμα. Πάντα μόνο με αυτή τη σειρά.

Αυτό είναι κάτι που όπως εξηγεί δεκαπλασιάζει την αποτελεσματικότητά του! Μελέτες έχουν δείξει ότι η χρήση κρέμας που περιέχει την ισχυρή αντιοξειδωτική βιταμίνη C είναι απαραίτητη μιας και προστατεύει το δέρμα από τη βλάβη που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες οι οποίες δημιουργούνται από τις ακτίνες UV.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS