BEAUTYFACE & BODY10 beauty tips που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

10 beauty tips που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

Δεν μας αρέσει να είμαστε απεριποίητες γι΄αυτό και λατρεύουμε τον κόσμο της ομορφιάς. Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των κοριτσιών που αναζητούν διάφορα beauty tips τότε αυτό το άρθρο σε αφορά μιας και θα σου παρουσιάσουμε μαζεμένα tips που θα σου φανούν σίγουρα πολύ χρήσιμα.

Διαβάστε επίσης: Sheet masks: Ό,τι καλύτερο για skin pampering day με φίλες ή χωρίς

Έτσι λοιπόν επειδή λατρεύουμε τα μυστικά ομορφιάς φτιάξαμε μια λίστα για σένα ώστε να σε βοηθήσει να τα εφαρμόζεις ένα – ένα μέχρι να σου γίνουν σηνήθεια.

1. Όταν ξυπνάς κουρασμένη και τα μάτια σου είναι κόκκινα βάλε στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου λευκό μολύβι.

2. Τοποθέτησε πάντα ένα shimmery lip gloss στο κέντρο των χειλιών σου. Το φως αντανακλάται και τα χείλη σου δείχνουν πιο ζουμερά. 

3. Μην χτενίζεις ποτέ τα μαλλιά σου όταν είναι βρεγμένα. Χτένιζέ τα οπωσδήποτε πριν τα λούσεις και αφού τα στεγνώσεις. Αυστηρά.

4. Αν έχεις λιπαρά μαλλιά επέλεξε διάφανα σαμπουάν. Αυτά που έχουν χρώμα περιέχουν συνήθως και μαλακτικά στοιχεία. 

5. Χρησιμοποίησε πάντα ενυδατική με SPF τα πρωινά. Ακόμη και τον Χειμώνα. 

6. Ποτέ μην σκουπίζεις το πρόσωπό σου με πετσέτα. Προτίμησε το ρολό χαρτί ή βαμβάκι. Η πετσέτα που έχεις κρεμάσει στο μπάνιο, είναι συχνά προσκολλημένη σε βακτήρια που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι και ως συνήθως είναι πολύ σκληρή για το πρόσωπο.

7. Για να απαλλαγείς από τα νεκρά κύτταρα χρησιμοποίησε scrub 1-2 φορές την εβδομάδα. Όχι, όμως, συχνότερα γιατί θα φύγουν και τα “καλά” έλαια και η επιδερμίδα σου θα αφυδατωθεί. 

8. Η μάσκαρα που είναι ανοιχτή για περισσότερο από τρεις μήνες πρέπει να πεταχτεί. 

9. Μην απλώνεις την κρέμα σου όπως να ‘ναι! Κάνε πάντα μασάζ με τα δάχτυλά σου. Το αίμα έρχεται στην επιφάνεια του δέρματος κι έτσι το πρόσωπό σου δείχνει πιο λαμπερό και με ζωντανό χρώμα.

10. Η καλύτερη στιγμή για να απλώσεις κρέμες στο σώμα σου είναι όταν έχεις μόλις βγει από το μπάνιο και οι πόροι σου έχουν ανοίξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS