BEAUTYFACE & BODYΈνα live από την Kypwell και την Βαρβάρα Λαρμου που πρέπει να...

Ένα live από την Kypwell και την Βαρβάρα Λαρμου που πρέπει να δεις

Ένα live που όλες οι γυναίκες πρέπει να παρακολουθήσουν.

Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη (15/10), στο κατάστημα της Kypwell στη Λεμεσό το πρώτο live από το account του like.com.cy στο Instagram, μαζί με την Kypwell και την γνωστή ηθοποιό και πρέσβειρα του brand, Βαρβάρα Λάρμου. 

Η Kypwell,είναι ένα  πολυβραβευμένο κυπριακό brand ευεξίας, που λάνσαρε πέρυσι το Face Wellness, την πρωτοποριακή και ταχέως αναπτυσσόμενη αυτή τάση στη σύγχρονη προσέγγιση της ομορφιάς, που έχει ως στόχο να αποφύγει τις χειρουργικές επεμβάσεις για τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης. Μέσα από το live παρακολουθήσαμε τη Βαρβάρα Λάρμου από την άνεση του σπιτιού της με την καθοδήγηση μίας Face Wellness coach της Kypwell να ακολουθεί οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιεί μεθόδους κατά της γήρανσης, 1 με 2 φορές την εβδομάδα, για να επιτύχει το σκοπό της δηλαδή μια υγιής, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

Μυρίσαμε και δοκιμάσαμε τα vegan προιόντα της Kypwell αλλά μάθαμε και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιούμε το Jade Roller και το Gua Sha, σε συνδυασμό με τα προιόντα, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τον χρόνο και να δείχνουμε πάντα φρέσκες και νέες.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το live video με τις οδηγίες για την φροντίδα του προσώπου σας ενώ μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε τον κωδικό της Βαρβαρας Λάρμου (Varvara) για να απολαύσετε 10% έκπτωση στις αγορές σας από την ιστοσελίδα της Kypwell.  

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS