BEAUTYHAIR & NAILSΦτιάξε τη δική σου after sun μάσκα ιδανική για τα μαλλιά σου...

Φτιάξε τη δική σου after sun μάσκα ιδανική για τα μαλλιά σου το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι στη Κύπρο έχει έρθει πιο νωρίς ίσως για να μας δώσεις μια δόση επιβράβευσης για τη δοκιμασία που περάσαμε κατά την διάρκεια της καραντίνας και της πανδημίας. Αυτό σημαίνει πως με την πρώτη ευκαιρία οι εξορμήσεις στην παραλία θα είναι η πρώτη επιλογή εξόδου. Παραλία, ήλιος, θάλασσα, άμμος και ωραίο ηλιοβασίλεμα. Μοιάζει με όνειρο που σε λίγες μέρες θα είναι αληθινό.

Όσα θετικά κι αν έχει η καλοκαιρινή περίοδος, η ανεμελιά που κυριαρχεί της εποχής μας κάνει να ξεχνάμε κάπως τις ανάγκες που έχει το σώμα μας με την τόση έκθεση του στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας αλλά και τη χλωρίνη της πισίνας. Όλα τα πιο πάνω επηρεάζουν και ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας με αποτέλεσμα να φαίνονται θαμπά και άχαρα. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν, είναι να έχεις πάντα μαζί σου μια after sun μάσκα που σίγουρα θα κρατήσει λαμπερά τα μαλλιά σου.

Τι θα χρειαστείς; Μονάχα 2 υλικά: λάδι καρύδας και ελαιόλαδο. Βάλε ίση ποσότητα των δύο υλικών σε μια κατσαρόλα, ζέστανέ τα για λίγο στο μάτι της κουζίνας, ώστε να είναι χλιαρό το μείγμα και έπειτα άπλωσέ το από τις ρίζες ως τις άκρες. Άσε το να δράσει για 15 ως 30 λεπτά κάνοντας μασάζ στα μαλλιά σου και μετά ξέβγαλε καλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS