CELEBRITIESMUSIC«Exceptional Being»: Η Emeli Sandé ενώνει δυνάμεις με την ταινία «X-Men: Dark...

«Exceptional Being»: Η Emeli Sandé ενώνει δυνάμεις με την ταινία «X-Men: Dark Phoenix»

Στην εποχή της ντίσκο μουσικής μας μεταφέρει το νέο τραγούδι «Exceptional Being» της Emeli Sandé.
Η Emeli Sandé συστήνει το καινούργιο single «Exceptional Being» που συμπεριλαμβάνεται στο εκπληκτικό νέο άλμπουμ της «Real Life», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου από τη Virgin EMI / Universal Music.

Το τραγούδι «Exceptional Being» κυκλοφορεί σε συνεργασία με την ταινία «X-Men: Dark Phoenix» (X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας), που κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 6 Ιουνίου.

Θυμίζοντας το πνεύμα και τη ζωντάνια της εποχής της ντίσκο, το «Exceptional Being συνοδεύεται από την απίστευτη και άκρως εκφραστική ερμηνεία της Emeli Sandé.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και δημιουργός ανέφερε για τη σημασία του τραγουδιού:

«Το “Exceptional Being” εκθέτει το ψέμα στο οποίο είμαστε συνηθισμένοι. Είμαστε ξεχωριστοί. Υπενθυμίζει στους ανθρώπους το έμφυτο μεγαλείο που υπάρχει σε όλους. Το ξεχωριστό δεν είναι μόνο για μερικούς ανθρώπους, είναι για όλους μας. Ελπίζω ότι οι στίχοι θα βοηθήσουν όσους στερούνται αυτοπεποίθησης να θυμηθούν τις υπερδυνάμεις τους.»

Η Emeli Sandé στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας με το «Sparrow»

Στο video clip του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία της Sarah McColgan, η Emeli εμφανίζεται σε έναν κοσμικό κόσμο, ενώ παρεμβάλλονται σκηνές από την ταινία «X-Men: Dark Phoenix».

Η Emeli Sandé δήλωσε για αυτήν τη μοναδική συνεργασία:

«Η Fox με προσέγγισε για να συνεργαστώ μαζί τους σε ένα τραγούδι για το “X-Men: Dark Phoenix”. Είχα ήδη το “Exceptional Being” στα σκαριά και όταν είδα την ταινία εντυπωσιάστηκε με τον τρόπο με τον οποίο οι στίχοι του τραγουδιού ταιριάζουν με το ταξίδι του κεντρικού χαρακτήρα. Έμοιαζε πραγματικά ότι ταιριάζει τέλεια!»

Το «Exceptional Being» είναι το επόμενο τραγούδι που αποκαλύπτεται από το «Real Life», ένα άλμπουμ που ηχογραφήθηκε ύστερα από ένα έντονο ταξίδι προσωπικής αμφιβολίας και αυτοανακάλυψης, σηματοδοτώντας ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο με έναν τολμηρό, σίγουρο και ατρόμητο νέο ήχο.

Νιώθοντας ευαισθησία για το σημερινό κόσμο όπου κυριαρχεί η στέρηση των δικαιωμάτων, η Emeli έχει το όραμα με το «Real Life» να χαρίσει στους ανθρώπους ελπίδα και αυτοπεποίθηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS