CELEBRITIESMUSICΗ διαφορετική "Eurovision" που παρακολουθήσαμε φέτος λόγω κορωνοϊού

Η διαφορετική “Eurovision” που παρακολουθήσαμε φέτος λόγω κορωνοϊού

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια αλλιώτικη Eurovision είχαν οι τηλεθεατές σε όλη την Ευρώπη το Σάββατο 16 Μαϊου αφού εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού φέτος δεν πραγματοποιήθηκε ο μουσικός διαγωνισμός όπως τον γνωρίζαμε.

Ωστόσο αντί αυτού, παρακολουθησάμε μια ειδική μουσική βραδιά το “Europe Shine a Light” με πολλή μουσική, νέες και παλιές συμμετοχές από το παρελθόν αλλά και αρκετές εκπλήξεις. Η Ευρώπη ενώθηκε στον ρυθμό της Eurovision, μέσα από την ειδική εκπομπή που διοργάνωσε η EBU σε συνεργασία με την ολλανδική τηλεόραση.

Δείτε την έναρξη του show: 

Η ειδική αυτή εκπομπή κράτησε για δυο ώρες και κάπως έτσι, αντικατέστησε τον Μεγάλο Τελικό μετά τη ματαίωσή του, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, λόγω του Covid-19.

Το show προβλήθηκε ζωντανά από το ΡΙΚ. Oι Ολλανδοί παρουσιαστές της φετινής Eurovision, μας παρουσίασαν αποσπάσματα από τα 41 video clips, σχολίασαν εναλλακτικά προσωπικά “postcards”, άκουσαν μαζί μας μηνύματα ελπίδας από όλους τους φετινούς συμμετέχοντες, αναζήτησαν σε όλη την Ευρώπη παλιούς σταρ της Eurovision και “φώτισαν” μοναδικά με ένα τραγούδι την Ευρώπη και την ελπίδα μας για το μέλλον, με τη συμμετοχή όλων!

H στιγμή που που οι εκπρόσωποι των χωρών τραγούδησαν το “Love Shine A Light”, στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα ελπίδας και ενότητας:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS