CELEBRITIESMUSICΣαρωτικός ο Νίκος Οικονομόπουλος! Μέσο για μια κράτηση

Σαρωτικός ο Νίκος Οικονομόπουλος! Μέσο για μια κράτηση

Συνέχεια ειδήσεων στην νυχτερινή Αθήνα, αφού όλα σχεδόν τα σχήματα (με εξαίρεση την Άννα Βίσση και τον Γιώργο Μαζωνάκη) έκαναν πρεμιέρα το προηγούμενο σαββατοκύριακο: Σάκης Ρουβάς, «Μέλισσες», Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Νίκος Οικονομόπουλος, Νίκος Βέρτης, Δέσποινα Βανδή, Γιώργος Σαμπάνης κ.α. σαρώνουν ήδη τις αθηναϊκές πίστες. Αυτός πάντως που «νίκησε» κατά κράτος, όλα τα άλλα σχήματα, ήταν ο… Νίκος Οικονομόπουλος.

Πολλοί (κακοπροαίρετοι) λένε πως αυτό συνέβη επειδή αποφάσισε φέτος ο Κωνσταντίνος Αργυρός -το «αντίπαλον δέος» του- να εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη, στην «Πύλη Αξιού», και όχι στην Αθήνα, όμως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τα 4.500 περίπου τηλεφωνήματα και τα «βύσματα» που επιστρατεύθηκαν προκειμένου να γίνει μία (πολυπόθητη) κράτηση για τραπέζι στον Νίκο Οικονόπουλο και στο «Fantasia» για την πρεμιέρα του, την προηγούμενη Παρασκευή.

Να σημειώσουμε επίσης, πως το νέο τραγούδι του λαϊκού τραγουδιστή, «έκπτωτος άγγελος», που έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης σε στίχους του Νίκου Γρίτση, έχει ξεπεράσει μέσα σε τρεις μέρες τις 850.000 προβολές στο YouTube και είναι Νο.1 τάση. Ο Οικονομόπουλος στα καλύτερά του!

Περιοδικό Down Town

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS