CELEBRITIESSHOWBIZΆντρεα Καφά: «Ήμουν σε μια πολύ περίεργη φάση όταν έγινε η γνωριμία...

Άντρεα Καφά: «Ήμουν σε μια πολύ περίεργη φάση όταν έγινε η γνωριμία μου με τον Αντρέα»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και την Τάνια Νεοκλέους παραχώρησε η Άντρεα Καφά λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι. Η γνωστή αθλητικογράφος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα.

Διαβάστε επίσης: Άντρεα Καφά: «Δεν μπορούσα να αντέξω στην ιδέα ότι κάποιος άλλος θα ήξερε το φύλο του παιδιού μου»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Η ίδια σε ποια φάση ήσουν, όταν έγινε η γνωριμία σου με τον Ανδρέα;

Σε μια πολύ περίεργη φάση. Μάλιστα, θυμάμαι ότι όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε, που σκέφτηκα ότι ίσως και να ήρθε λίγο νωρίς στη ζωή μου η γνωριμία μου με τον Ανδρέα, γιατί στα προσωπικά μου ένιωθα ότι είχα πέσει κάπως. Ήμουν σε μια φάση που σκεφτόμουν ότι δεν μου βγαίνει με τις σχέσεις και ότι ίσως και να έμενα και μόνη μου στο τέλος. Είναι εκεί που απογοητεύεσαι λίγο και γενικότερα από τη ζωή, όσο μεγαλώνεις. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο μπήκε στη ζωή μου ο Ανδρέας «μπαμ», διαψεύδοντας τα πάντα.

Πώς έγινε η γνωριμία σας;

Με τον Ανδρέα γνωριζόμασταν «θεωρητικά», λόγω του χώρου, αλλά όχι προσωπικά. Από κοντά γνωριστήκαμε σε μια εκδήλωση, λέγοντας ένα γεια, τι κάνεις. Είχαμε ψιλομιλήσει για δουλειά αλλά χωρίς πολλά πολλά. Μετά από ένα διάστημα έτυχε να βγούμε με κοινή παρέα και ήταν εκεί που ουσιαστικά γνωριστήκαμε καλύτερα.

Τι ήταν αυτό που σε γοήτευσε στον Ανδρέα;

Νομίζω ο τρόπος που έχει γενικότερα ως άνθρωπος. Ο τρόπος που μου μιλά, που συμπεριφέρεται αλλά και ο τρόπος που με κοίταζε από την αρχή, για να πω και την αλήθεια. Του το είπα μετά, ότι κατάλαβα από τον τρόπο που με κοίταζε και από τον τρόπο που μου συμπεριφερόταν ότι κάτι υπήρχε. Με έκανε νιώθω ξεχωριστή, ότι κάτι έχουμε, χωρίς να είχαμε ακόμα κάτι. Η προσέγγιση που είχε, ακόμα και στο φιλικό, στο κοινωνικό, ένιωθα ότι έχει άλλη υπόσταση μαζί μου. Ένιωθα ότι υπάρχει χημεία, ότι υπάρχει κάτι.

Διαβάστε επίσης: Άντρεα Καφά: Αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει η βάφτιση του γιου της

Antrea Kafa

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS