CELEBRITIESSHOWBIZDemi Moore: Οι κόρες της μιλούν για πρώτη φορά – «Γινόταν ένα...

Demi Moore: Οι κόρες της μιλούν για πρώτη φορά – «Γινόταν ένα τέρας, δεν ήταν η μητέρα μας»

Η αυτοβιογραφία της Ντέμι Μουρ που κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες ήταν απολύτως λογικό ότι θα προκαλέσει απορίες και αντιδράσεις.

Άλλωστε, η ηθοποιός έχει υπάρξει απολύτως ειλικρινείς για τις εξαρτήσεις, για την κακοποιητική σχέση με τη μητέρα της, αλλά και για τους γάμους και τα διαζύγια της, καθώς και για τον τρόπο που όλα αυτά επέδρασαν στη ζωή και την ψυχική της σταθερότητα.

Ωστόσο, μετά τον αρχικό θόρυβο, η Μουρ αποφάσισε να εμφανιστεί μαζί με τις δύο κόρες της -Ράμερ και Ταλούλα- προκειμένου να ακουστεί και η δική τους φωνή για όσα βίωσαν μαζί με τη μητέρα τους και για το πώς η δική τους αγάπη έφτασε να γιατρεύει τις πληγές που η ίδια η μάνα της Μουρ άνοιξε στην ψυχή της ηθοποιού, πληγώνοντας και καθυστερώντας τη συναισθηματική της ωρίμανση για δεκαετίες.

Οι δύο κοπέλες, αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν έκρυψαν τη συναισθηματική φόρτιση που αισθάνονταν, ενώ μιλούσαν για τη μάχη της μητέρας τους με τις εξαρτήσεις από τα χάλια και το αλκοόλ, ωστόσο φρόντισαν να δώσουν μία απολύτως ρεαλιστική περιγραφή γι’ αυτό που συνέβαινε στη ζωή της οικογένειάς τους.

«Ήταν σαν ξαφνικά να έδυε ο ήλιος, σα να σκοτείνιαζε και να εμφανιζόταν ένα τέρας», ακούγεται να λέει, συγκλονίζοντας το τηλεοπτικό κοινό η Ταλούλα Γουίλις. «Σκεφτόμουν ότι είτε η μητέρα μου θα πεθάνει και δεν θα είμαι εκεί, νιώθοντας ένοχη για την υπόλοιπη ζωή μου ή θα είμαι εκεί. Θα είμαι εκεί για να δω αυτή την εικόνα της μητέρας μου, που δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου».

Δεν ήταν, όμως, η μόνη που βρέθηκε σ’ αυτή την εξαιρετικά επώδυνη θέση. Και η Ράμερ Γουίλις, εμφανώς ταραγμένη από τις αναμνήσεις, εξήγησε στην Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, ότι η μητέρα της σίγουρα δεν ήταν ο εαυτός της, όταν βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

«Θύμωνε πάρα πολύ..! Τη θυμάμαι ταραγμένη, με εμάς να την αντιμετωπίζουμε σα να ήταν εκείνη το παιδί. Δεν ήταν η μαμά μας, η μαμά που μας μεγάλωνε. Ανησυχούσα μήπως μου επιτεθεί, όταν έβλεπα τα μάτια της να μικραίνουν και να μη μας μιλάει μ’ αυτό το ανατριχιαστικό τρόπο. Ήταν αλλόκοτο, πολύ παράξενο», εξήγησε η Ράμερ, ενώ σε αρκετά σημεία κατά τη διάρκεια της εκπομπής, φαίνεται να καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να αναφερθεί στα περιστατικά που έζησε.

Η ίδια η Μουρ, ειλικρινής όπως κάθε φορά που χρειάζεται να αναφερθεί στους δαίμονες του παρελθόντος της, εξήγησε ότι κατά κάποιο τρόπο, η αγάπη, η φροντίδα και η αφοσίωση που της έδειχναν οι κόρες της, ήταν εκεί για να αντικαταστήσει την αγάπη που ποτέ δεν πήρε από τη δική της μητέρας…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS