ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Ζένιος: «Ήμουν σε κώμα για 16 μέρες. Πέθανα!»

Γιώργος Ζένιος: «Ήμουν σε κώμα για 16 μέρες. Πέθανα!»

Την απίστευτη περιπέτεια με την υγεία του, που έζησε πριν από περίπου μια πενταετία, αποκάλυψε πρώτη φορά ο Γιώργος Ζένιος.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στο περιοδικό You ότι έπεσε σε κώμα για 16 ολόκληρες μέρες μέσα στο 2011, μετά από ανακοπή καρδίας.

«Γύριζα μία σειρά δικής μου παραγωγής και έπαθα ανακοπή καρδιάς για 4 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα», περιγράφει και συμπληρώνει, «Όταν ξύπνησα στην εντατική είδα τον συνέταιρό μου και του λέω: “Τελειώσατε την σκηνή; Λιποθύμησα και με φέρατε στο νοσοκομείο;”. Μετά φυσικά μου εξήγησαν ότι ήμουν σε κώμα για 16 μέρες. Πέθανα!».

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ευθύνη για την εμπειρία που έζησε είχε ο γιατρός τον οποίο επισκεπτόταν. «Με “έστειλε” που μου έδωσε κάτι διουρητικά. Κι όταν μετά από ένα μήνα του είπα “Έχω ταχυπαλμίες”, μου απάντησε “δεν είναι τίποτα”», τονίζει ο ηθοποιός.

Ο συγκεκριμένος γιατρός, όπως προσθέτει, μετά το συμβάν με την υγεία του εξαφανίστηκε. «Όταν του τηλεφώνησε ο καρδιολόγος μου από το νοσοκομείο, είπε “δεν έχω κανέναν ασθενή με το όνομα Γιώργος Ζένιος”. Τα έσβησε όλα από το κομπιούτερ και έφυγε από τη Λεμεσό. Άκουσε τις ειδήσεις στο ΡΙΚ με τον τίτλο “Έφυγε ο Ζένιος” και φοβήθηκε. Προσπάθησα να τον βρω, αλλά δεν…», περιγράφει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS