CELEBRITIESSHOWBIZΗ τετραήμερη απόδραση της Σκάρλετ Γιόχανσον στη Σίφνο (φωτογραφίες)

Η τετραήμερη απόδραση της Σκάρλετ Γιόχανσον στη Σίφνο (φωτογραφίες)

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Άλλη μια μεγάλη σταρ προστίθεται στη μακρά λίστα των ξένων καλλιτεχνών που ταξίδεψαν στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις ομορφιές της. Η Σκάρλετ Γιόχανσον μαζί με τη δεκαμελή παρέα της έκαναν «απόβαση» στη Σίφνο, όπου φιλοξενήθηκαν στην πολυτελή βίλα γνωστού Έλληνα επιχειρηματία.

Το ατίθασο κορίτσι του Χόλιγουντ προτίμησε τις τρεις πρώτες ημέρες να μείνει εντός της κατοικίας, προκειμένου να ξεκουραστεί και να αποφορτιστεί από την πίεση του περασμένου χειμώνα, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της, αναζητώντας δροσιά στην πισίνα.

Την τέταρτη ημέρα, μαζί με τις φίλες της βγήκαν για προμήθειες τροφίμων στην Απολλωνία και αμέσως μετά κατευθύνθηκαν σε καθολικό μοναστήρι στην περιοχή Κάστρο. Στο γραφικό χωριό απόλαυσαν τον καφέ τους, ενώ αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στο δημοφιλές εστιατόριο «Omega3», στον Πλατύ Γιαλό, όπου δείπνησαν πάνω στο κύμα.

Στη συνέχεια έκαναν μια μεγάλη βόλτα κατά μήκος της παραλίας. Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που η ηθοποιός περπάτησε στο νησί και την αντιλήφθηκαν οι κάτοικοι, παρόλο που προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να μην την αναγνωρίσουν. Φορώντας ένα λευκό, άνετο φόρεμα, δεν αρνήθηκε ωστόσο να φωτογραφηθεί με όσους της το ζήτησαν.

Το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι η παρέα της πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για τη Νέα Υόρκη, ενώ εκείνη ταξίδεψε για Σαντορίνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS