CELEBRITIESSHOWBIZΚατέρρευσε on air ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη 

Κατέρρευσε on air ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη 

Συντετριμένος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που έζησε ο πατέρας του τις τελευταίες ημέρες.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από την ζωή την περασμένη Τρίτη σκορπώντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης: Η προφητική ανάρτηση, το συγκινητικό αντίο της κόρης του και η κηδεία

«Ήταν πάρα πολύ χάλια τις τελευταίες ημέρες. Ειδικά εγώ που τον είδα, τρόμαξα γιατί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Όμως ήταν καλά, έμπαινε στο Facebook, έκανε like, ανέβαζε τις αναρτήσεις του. Χαιρέτησε την νοσοκόμα και έγινε ξαφνικά, έπαθε ανακοπή. Έπεσε το οξυγόνο του πάρα πολύ. Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και τον βρήκαν στο πάτωμα στο δωμάτιο. Τον είχαν διασωληνώσει, είχε παλμούς, αλλά δεν μας έδιναν πολλές ελπίδες. Το μόνο που στενοχωρήθηκα, είναι ότι δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές. Ήθελα να του πω πόσο τον αγαπώ και ότι αν ξαναγεννιόμουν πάλι τον ίδιο πατέρα θα ήθελα. Ήταν τόσο καλός πατέρας και πάρα πολύ καλός άνθρωπος» ανέφερε συγκινημένος ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Για την κηδεία του πατέρα του είπε, «Θα τον τιμήσουμε με όλες τις τιμές, θα φύγει σαν βασιλιάς, όπως του αξίζει με το αγαπημένο του κοστούμι και με ποντιακή λύρα…Η αυριανή ημέρα θα είναι η πιο δύσκολη. Είμαστε όλη η οικογένεια σε άθλια κατάσταση κι εγώ και τα αδέρφια μου. Ήταν άρρωστος, αλλά δεν το περιμέναμε, δεν το πιστεύαμε. Θα μπορούσε να ζήσει λίγα χρόνια ακόμα. ”Έφυγε” πολύ ξαφνικά. Τουλάχιστον ξεκουράστηκε και έφυγε ανώδυνα».

Τέλος κάλεσε όλον τον κόσμο που αγαπάει τον πατέρα του στην κηδεία του που θα γίνει αύριο στις 2.30.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Φλωρινιώτης: Σε πολύ άσχημη κατάσταση τα παιδιά του – Όσα δήλωσε η σύζυγός του

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS