ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΚρατούμενος σε αεροδρόμιο ο πρωταγωνιστής του Stranger Things, Τζόζεφ Κουίν

Κρατούμενος σε αεροδρόμιο ο πρωταγωνιστής του Stranger Things, Τζόζεφ Κουίν

Ο ηθοποιός Τζόζεφ Κουίν, γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά Stranger Things, παραλίγο να μην εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής του διάσημου παρουσιαστή Τζίμι Φάλον, όπου ήταν καλεσμένος.

Ο 29χρονος Κουίν είπε στον παρουσιαστή ότι βρέθηκε κρατούμενος για λίγη ώρα στο Τμήμα Μετανάστευσης του αεροδρομίου, καθώς μετά την πτήση με προορισμό τις ΗΠΑ κλήθηκε να υποβληθεί σε επιθεώρηση από τις αρμόδιες αρχές.

«Με κράτησαν στο “Μεταναστών” χθες. Με πήραν σε ένα -υποθέτω πώς θα μπορούσατε να το αποκαλέσετε- κάτι περισσότερο από μπουντρούμι και μου ζητήθηκε να περιμένω εκεί για περίπου 20 λεπτά. Μετά με κάλεσαν σε αυτό το γραφείο και κάποιος με ρώτησε: “Τι κάνετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, κύριε;”. Είπα, “Λοιπόν, είμαι εδώ για να συναντήσω τον Τζίμι Φάλον στο “The Tonight Show”», είπε με δόση χιούμορ ο ηθοποιός.

Ο Τζόζεφ Κουίν πρόσθεσε ότι ο αξιωματικός δεν τον πίστεψε, λέγοντας: «Ένας από τους συναδέλφους του είπε: “Άσε τον Έντι ήσυχο”. Ο αξιωματικός δεν ήξερε ποιος ήταν ο Τζόζεφ. Τι θράσος». Να σημειωθεί ότι «Έντι» ονομάζεται ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Κουίν στην δημοφιλή σειρά του Netflix.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή The Tonight Show

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS