CELEBRITIESSHOWBIZΜεγάλοι νικητές του J2US οι Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά (vid)

Μεγάλοι νικητές του J2US οι Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά (vid)

Ο Τάσος Ξιαρχός και η Κόνι Μεταξά ήταν οι μεγάλοι νικητές του μεγάλου τελικού του σόου J2US που μεταδόθηκε ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό Open και στη Κύπρο από το Omega.

 

Στον τελικό του τηλεοπτικού σόου τραγουδιού, κατάφεραν να φτάσουν εκτός από τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόνι Μεταξά, τα ζευγάρια της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Κώστα Καραφώτη, καθώς και του Τρύφωνα Σαμαρά και της Χαράς Βέρρα.

Υπενθυμίζεται πως, η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από την Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Οι νικητές Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά, αφού ερμήνευσαν τρία τραγούδια, κατάφεραν να συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τους κριτές αλλά και τις περισσότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και έτσι πήραν το πολυπόθητο συμβολικό βραβείο, αφού τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το τηλεοπτικό σόου θα δοθούν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για αγορά θερμοκοιτίδων νεογνών καθώς και στο νοσοκομείο «Σωτηρία» για το έργο που επιτελεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Εκτός από τους διαγωνιζόμενους που έφτασαν στον τελικό, στο πλατό εμφανίστηκαν και οι διαγωνιζόμενοι που αποκλείστηκαν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων επεισοδίων, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους «νότα» στον τελικό.

Ξεχωριστή στιγμή του τελευταίου επεισοδίου ήταν η ερμηνεία τραγουδιών από τη Δέσποινα Βανδή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS