CELEBRITIESSHOWBIZΟ Γιώργος Ζένιος εξομολογείται: «Tα παιδιά μου δεν τα γνώρισα όσο έπρεπε»

Ο Γιώργος Ζένιος εξομολογείται: «Tα παιδιά μου δεν τα γνώρισα όσο έπρεπε»

«Το καταλαβαίνω ότι ήταν λάθος που έβαζα πάντα πρώτα τη δουλειά και μετά την οικογένειά μου. Τώρα που μεγάλωσα το καταλαβαίνω.»

Συνέντευξη στην Αφροδίτη Γεωργίου και το περιοδικό TV Mania που κυκλοφόρησε το περασμένο Σάββατο 6 Απριλίου παραχώρησε ο αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός Γιώργος Ζένιος, κάνοντας αποκαλύψεις για τη σειρά Famagusta.

Ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιδιαίτερη αγάπη που έχει στον Ανδρέα Γεωργίου, τον χαμό της Βάνιας Κωνσταντίνου και της Άλκηστης Παυλίδου ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή. 

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Τα τελευταία χρόνια χάθηκαν σπουδαίοι ηθοποιοί της γενιάς σας. Η Άλκηστις Παυλίδου, η Δώρα Κακουράτου, ο Νίκος Χαραλάμπους… Πιστεύετε ότι ο χώρος έγινε πιο φτωχός;
Ναι, είναι πιο φτωχός. Όχι γιατί δεν υπάρχουν ταλέντα. Υπάρχουν νέοι υποσχόμενοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί και αυτοί θα προχωρήσουν, όμως σε γενικές γραμμές άλλαξε ο τρόπος που βλέπουν αυτή τη δουλειά. Μαγεύονται από την αίγλη της τηλεόρασης και δεν εμβαθύνουν. Μερικοί έρχονται αδιάβαστοι στο γύρισμα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να δικαιολογήσω. Εγώ ποτέ μου δεν το είδα έτσι… Η δουλειά μου ήταν για μένα το παν και το λέω ενώ ξέρω ότι ήταν λάθος μου. Το καταλαβαίνω ότι ήταν λάθος που έβαζα πάντα πρώτα τη δουλειά και μετά την οικογένειά μου. Τώρα που μεγάλωσα το καταλαβαίνω. Γιατί τα παιδιά μου δεν τα γνώρισα όσο έπρεπε… Προσπαθώ να αναπληρώσω τον χρόνο με τα εγγόνια μου. Δυστυχώς πάντα ερχόταν πρώτη η δουλειά. Θυμάμαι έθαψα τη μάνα μου η ώρα 5 το απόγευμα και στις 8 το βράδυ έπαιζα στο θέατρο. Όταν άνοιξε η αυλαία, δεν θυμόμουν ούτε τη μάνα μου ούτε τίποτα. Βέβαια, μόλις έκλεισε η αυλαία έχασα τις αισθήσεις μου… Και ήταν ανθρώπινο. Η δουλειά μας είναι η πιο σκληρή. Η παράσταση είναι παράσταση. Η ώρα που πρέπει να είσαι στο γύρισμα είναι αυστηρώς συγκεκριμένη. Εγώ πάντα, όποιον κι αν ρωτήσεις, θα σου πει ότι φτάνω στο γύρισμα μισή ώρα πριν από αυτήν που μου λένε. Πάντα, πάντα, πάντα. Υπάρχουν λοιπόν τρομερά ταλέντα. Και αυτά τα ταλέντα σιγά σιγά, αν τους δοθεί ευκαιρία, θα λάμψουν. Εμείς θα φύγουμε, ένας ένας φεύγει… Όλοι θα πεθάνουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS