CELEBRITIESSHOWBIZΠαναγιώτης Μπουγιούρης - Κλέλια Μενελάου: Μετακομίζουν μόνιμα στην Κύπρο

Παναγιώτης Μπουγιούρης – Κλέλια Μενελάου: Μετακομίζουν μόνιμα στην Κύπρο

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Κλέλια Μενελάου μετράνε ήδη τρία χρόνια σχέσης και προχωράνε μαζί ερωτευμένοι! Μπορεί να πετούσαν μία στην Κύπρο, από όπου κατάγεται η όμορφη χορεύτρια, και μία στην Ελλάδα, αλλά τώρα θα προσγειωθούν μόνιμα στο Νησί της Αφροδίτης, όπου θα μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, όπως γράφει το ρεπορτάζ της Reallife. Ο γνωστός ηθοποιός έκλεισε και τις δουλειές του στην Κύπρο και έτσι θα είναι συνέχεια στο πλευρό της αγαπημένης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλέλια Μενελάου: Το κορίτσι του Παναγιώτη Μπουγιούρη μιλά πρώτη φορά για τον έρωτά τους

“Η σχέση τους μετράει σχεδόν τρία χρόνια και δεν αποκλείεται να οδηγηθούν σε γάμο” αποκαλύπτει άτομο στην Reallife, που γνωρίζει καλά το ζευγάρι. Η Κλέλια Μενελάου, μάλιστα, είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό, στο Omikron, για την σχέση της με τον γοητευτικό ηθοποιό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σε έναν άνθρωπο δεν σε γοητεύει μόνο ένα πράγμα: το χρώμα των ματιών του ή τα χέρια του. Είναι μια γενική αύρα που σε ελκύει. Έτσι συνέβη και με τον Παναγιώτη. Γνωρίζοντάς τον, ταιριάξαμε σε πολλά πράγματα. Επειδή και ο ίδιος είναι καλλιτέχνης, νομίζω είναι πιο εύκολο να ταυτιστούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλέλια Μενελάου: H Κύπρια σύντροφος του Παναγιώτη Μπουγιούρη μάς συστήνεται

Ο Παναγιώτης και η Κλέλια, πάντως, αυτό το διάστημα απολαμβάνουν ακόμα τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Λευκάδα, από όπου ανεβάζουν συνέχεια στιγμιότυπα στα social media. Το ζευγάρι ζει όμορφες και χαλαρές στιγμές, απολαμβάνοντας τον έρωτά του. Οι δυο τους επιλέγουν σημεία στο νησί, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, ώστε να είναι όσο διαχυτικοί θέλουν μεταξύ τους.

Δείτε τις φωτογραφίες από τις διακοπές τους που ανήρτησαν στο Instagram:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS