ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZTο στιλιστικό κόλπο της Meghan και της Kate για να δείχνουν τα...

Tο στιλιστικό κόλπο της Meghan και της Kate για να δείχνουν τα πόδια τους πιο μακριά

Η Meghan Markle πάντα ξεχώριζε για τις στιλιστικές επιλογές της και το κομψό γούστο της. Μάλιστα μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry αναβάθμισε την γκαρνταρόμπα της σε πιο κλασική και φινετσάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα δαχτυλίδια της Meghan Markle ίσως πρόδωσαν τον μήνα γέννησης του μωρού

Mάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που το στιλ της μας θυμίζει αρκετά αυτό της Kate Middleton. Τόσο σε σχέση με το ντύσιμο, όσο και σε σχέση με τα χτενίσματά της. Φυσικά και οι δύο εξακολουθούν να έχουν το δικό τους στιλ, όμως τα κοινά τους είναι αρκετά.

Κι έχουν κι ένα ακόμη κοινό. Ένα κοινό μυστικό, το οποίο ακολουθούν πολύ συχνά σε δημόσιες και επίσημες εμφανίσεις, προκειμένου να κάνει τα πόδια τους να φαίνονται πιο μακριά. Πάει μήπως ο νους σου ποιο είναι αυτό το κόλπο;

Τόσο η Δούκισσα του Cambridge, όσο και η Δούκισσα του Sussex γνέφουν πάντα θετικά σε ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες, οι οποίες όχι μόνο αναδεικνύουν το εκάστοτε look τους, αλλά κάνουν και τα πόδια τους να δείχνουν μακρύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kate Middleton vs Meghan Markle: Ποια ντύθηκε καλύτερα στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας;

Ο στιλίστας των διασημοτήτων Donny Galella δήλωσε στο Femail: «Κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα ζευγάρι nude γόβες στη ζωή της. Πάντα επιμηκύνουν τα πόδια σου και σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλότερη και λεπτότερη. Επιπλέον είναι ένα κλασικό και διαχρονικό κομμάτι που πηγαίνει σχεδόν με τα πάντα στην ντουλάπα σου».

Τώρα λοιπόν, ξέρεις ακριβώς ποιο είναι το κόλπο που ακολουθούν οι δύο δούκισσες.

https://youtu.be/cE9Np2AYm-s

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS