CELEBRITIESSHOWBIZZευγάρια της κυπριακής showbiz αντάλλαξαν ερωτικά μηνύματα την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου

Zευγάρια της κυπριακής showbiz αντάλλαξαν ερωτικά μηνύματα την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου

Της Μικαέλλας Μικελλίδου

Είναι αυτή η μέρα του χρόνου που το Instagram γεμίζει με τα πιο τρυφερά λόγια. Χιλιάδες καρδούλες και μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς κατακλύζουν τα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η φλογερή εμφάνισή της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τα ερωτευμένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz δείχνουν την αγάπη τους με τον πιο τρυφερό τρόπο στο ταίρι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δούκισσα Νομικού: To δώρο και το τρυφερό μήνυμα στον Δημήτρη Θεοδωρίδη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που μοιράστηκαν γνωστά πρόσωπα στο Instagram και τα λόγια αγάπης που έγραψαν στο πιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Κρίστη Αγαπίου και Πανίκος Λειβαδιώτης

Κρίστη Αγαπίου στον Πανίκο Λειβαδιώτη:«Happy Valentine’s Day στον άνθρωπο που κρατά την καρδιά μου ❤ θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για την ιστορία και το ταξίδι μας. […] Πέντε χρόνια ήταν καταπληκτικά, αλλά τα υπόλοιπα χρόνια μας θα είναι εξαιρετικά! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε μια οικογένεια μαζί και να συνεχίσουμε στο ταξίδι της ζωής μας! Αλλά για τώρα, σε ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μου και με αγαπάς όπως εγώ» ❤ #myvalentine #valentinesday #valentines #stvalentinesday #love # couplegoals #truelove»

Μαρία Κορτζιά και Πιέρος Σωτηρίου

Άντρεα Κυριάκου και Γιώργος Μερκής

Γιώργος Μερκής στην Άντρεα Κυριάκου: «Σε αγαπώ κάθε μέρα… 365 ημέρες τον χρόνο»

Δανάη Χρήστου και Αλέξης

Δανάη Χρήστου στον Αλέξη: «Όταν είμαι μαζί σου είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου … είσαι κάθε λόγος, κάθε ελπίδα και κάθε όνειρο που είχα ποτέ .. Σ ‘αγαπώ ❣»

Ανδρεάνα Φραγκούδη και Πάνος Δημητριάδης

Ανδρεάννα Φραγκούδη στον Πάνο Δημητριάδη: «When i count my blessings, i count you twice..portokalimou»

Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη και Κριστίνος Πίπης

Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη στον Κριστίνο Πίπη: «Αυτή η μέρα είναι πάντα μια από τις πιο πολυάσχολες μέρες γι’ αυτόν … εργάζεται αμέτρητες ώρες … αλλά πάντα βρίσκει χρόνο να πει “σε αγαπώ” … »❤ #happy #valentines # 2018

Τζοάννα Κασουλίδου και Ανδρέας Ζακχαίος

Τζοάννα Κασουλίδου στον Ανδρέα Ζακχαίο: «Πριν από μερικά χρόνια και με κάποιο τρόπο στη μέση του χάους μου, ήρθες για να μου μάθεις ότι η ΑΓΑΠΗ πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα στη ζωή μας»

Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Νεκτάριος Αλεξάνδρου

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Αγαπη, εμπιστοσύνη, σεβασμός, θαυμασμός, ΤΡΕΛΑ, πάθος! Θέλουν δουλειά για να κρατήσουν… Διασκεδάστε το στην πορεία, μέχρι εκεί που δεν θα μείνει κανένα αποθημένο… Να ζείτε, να τραγουδάτε, να κλαίτε, να χορεύετε, να λατρευέτε, να γελάτε, να είστε ήρεμοι! ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ! Να ζήσουν όσοι γιορτάζουν❤ μια μέρα ακόμη για να θυμάστε λίγα απο αυτά που η καθημερινότητα σκοτώνει…

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Ενόμιζα εκλειδωθήκαν στο αρχείο μας τουτες οι φωτο!!!! Τυχερός που σ έχω γυναίκα μου, ευλογημένος που οι υποσχέσεις εκεινης της μέρας (λιο πριν βγει η φωτο, βέβαια! ?) γίνονται πράξη καθημερινά. Ο Θεός να μας γλέπει τζε να μας σσιέπει!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS