CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΑχιλλέας Γραμματικόπουλος: Είναι προτιμότερο να δουλεύω με «σεναριογράφους»!

Αχιλλέας Γραμματικόπουλος: Είναι προτιμότερο να δουλεύω με «σεναριογράφους»!

Σε βρίσκει σύμφωνο το γεγονός ότι το «Χωρίς Eσένα» κλείνει τον κύκλο προβολής του στο πικ της επιτυχίας του ή θα προτιμούσες για καθαρά βιοποριστικούς λόγους να συνέχιζε και δεύτερη σεζόν;

Οι αποφάσεις για το μέλλον κάθε σειράς ανήκουν στην παραγωγή και στο κανάλι. Εμέναδουλειά μου αλλά και των υπόλοιπων συναδέλφων είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχει μια σειρά για όσο καιρό παίζεται!Πιστεύωπως αυτό έγινε και στο «Χωρίς Εσένα». Ο κόσμος το αγάπησετόσο εδώ όσο και στην Ελλάδααπό εκεί και πέρα κοιτάζω μπροστά!

Με δεδομένο ότι έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα, τι έχεις αποκομίσει από αυτή τη συνεργασία σου;

Μετράω πολλές και καλές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση. Τοπερίεργο με αυτή τη σειρά είναι ότι είχε απίστευτα καλές ερμηνείες σε σύνολο, γλώσσα που μιλιόταν, ανθρώπινη και όχι «σαπουνάδα»και μια καλή παρέαμπροστά και πίσω από τις κάμερες!

Είναι προτιμότερο για σένα να δουλεύεις μεΈλληνες ή με Κύπριους σεναριογράφους, δεδομένης της συνεργασίας σου με τη Μαρία Γεωργιάδου;

Είναι προτιμότερο για μένα να δουλεύω με «σεναριογράφους»! Δεν το ξεχωρίζω γεωγραφικά ή για λόγους αισθητικής. Μετη Μαρία ήταν η δεύτερη συνεργασία μας και ήταν για ακόμη μια φορά ευτυχής συγκυρία. Είναιγνώστης της δουλειάς της και εξαίρετη συνάδελφος και σίγουρα πια μια καλή φίλη!

Δεν μου λες, άρχισαν οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν ή είναι πολύ νωρίς να μιλάμε από τώρα για το Σεπτέμβρη;

Άρχισαν! Καιείμαι πάλι στη δύσκολη θέση της απόφασης. Τηνπρώτη κουβέντα για λόγους ηθικής (όλοι ξέρουν ότι αυτό το δρόμο ακολουθώ κατά προτεραιότητα)

θα την κάνω με τον Κώστα Χριστοφόρου και τον ΑΝΤ1 κι από εκεί βλέπουμε.

grammatikopouloss

Με τι καταπιάνεσαι αυτό το διάστημα;

Το καταπιάνεσαι είναι λίγο! (γέλια) Σκηνοθετώ την καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ, την κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου και πασίγνωστη ταινία «ΗΚόρη μου η Σοσιαλίστρια»! Έκανα τη θεατρική διασκευή μαζί με τη Μαρίνα Βρόντηκαι δουλεύω μ’ έναν 20μελή θίασο γεμάτο πρωταγωνιστές.

Δεν είναι λίγο ριψοκίνδυνο να ανεβάζεις σε παράσταση, μία ταινία του 1966 που αγαπήθηκε τόσο πολύ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Μα θα ήταν ριψοκίνδυνο αν θα προσπαθούσα να «μιμηθώ» την ταινία και τους πρωταγωνιστές της. Εδώ έχουμε μια υπέροχη κωμωδία που τη διαμορφώνουμε σε μια παράσταση γεμάτη τραγούδι, χορό και σίγουρα κέφι!

Θα σε δούμε στη σκηνή ή θα περιοριστείς στα σκηνοθετικά καθήκοντά σου;

Θα με δείτε στη σκηνή! Μεέμμεσο τρόπο όμως, μέσω οθόνης!

Αλήθεια, με ποια επιχειρήματα έπεισες τον Γιώργο Ζένιο να επιστρέψει στον ΘΟΚ;

Απλά πράγματα τον απείλησα ότι θα του κάψω το σπίτι! (γέλια)Να σοβαρευτώ. Του είπα ότι θα ήταν μεγάλη η χαρά όλων να συνεργαστούμε μαζί του σ’ αυτή τη δουλειά. Είναι ένας χορτάτος καλλιτέχνης και μεγαλόθυμος άνθρωπος. Χάρηκε για την πρόταση και ξεκινήσαμε. Θα υποδυθεί τον Αντώνη Δέλβη( ρόλο που έπαιζε

ο Λάμπρος Κωνσταντάρας).

Και πότε θα κάνετε πρεμιέρα;

Τετάρτη 29 Ιουνίου!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS