CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΆνθρωποι της πόλης: Claudio Saghbini

Άνθρωποι της πόλης: Claudio Saghbini

Music promoter, agent, συνδιοργανωτής των Nostalgia Parties και ένας από τους πιο δημοφιλείς DJs στο νησί.

Της Νταϊάνας Αζά

Τι σε κάνει να σηκώνεσαι κάθε πρωί από το κρεβάτι; Η ζωή μου στην Κύπρο, η ενασχόλησή μου με τη μουσική και ο ήχος από τους γάτους που μου γρατσουνίζουν την πόρτα.

Πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να αποφασίσεις τι θα φορέσεις; Ένα λεπτό.

Ποια συνήθεια απ’ τη ρουτίνα σου θα ήθελες να αλλάξεις; Να μη χρησιμοποιώ ποτέ το laptop ή το κινητό στο δωμάτιό μου.

Τι άκουσες/είδες/διάβασες/έμαθες τελευταία και σου έκανε εντύπωση; Η καταπληκτική ταινία Coco από το Pixar Animation Studios. Και το τελευταίο άλμπουμ της Kate Tempest.

Ποια χρονολογία θυμάσαι πιο έντονα από τη ζωή σου; Τα τέσσερα σημαντικά χρόνια (από το 2002 μέχρι το 2006), που πέρασα στο Bristol της Αγγλίας.

Αν μπορούσες να άλλαζες ένα μόνο πράγμα στην πόλη που ζεις, ποιο θα ήταν αυτό; Θα ήταν ωραίο να υπήρχε ένα μεγάλο πάρκο στο κέντρο της πόλης.

Σε ποιο πάρτι ή εκδήλωση έχεις χορέψει πιο πολύ; Στο Glastonbury Festival στην Αγγλία, το 2005.

Τι μουσική ακούς στο αυτοκίνητο; Τα τελευταία CDs που αγόρασα, από διάφορα ντόπια συγκροτήματά, όπως TriCoolore, Low Spark, Arcadian’s Child, Amalgamation Project κ.λπ.

Ποιο τραγούδι έβαλες περισσότερες φορές στο repeat; Δύσκολη ερώτηση, αλλά μάλλον το Crazy της Patsy Cline.

Ποια είναι η τελευταία φωτογραφία που τράβηξες; Τους γάτους μου Louie και Jackie.

Τι βλέπεις γύρω σου αυτή τη στιγμή που απαντάς τις ερωτήσεις; Τα πόδια μου πάνω στον καναπέ, ένα ζεστό τσάι, μια αναμμένη λάμπα. Είναι 2 το πρωί και πρέπει να κοιμηθώ…

Ο προηγούμενος που φιλοξενήθηκε σε αυτή τη στήλη σε ρωτά: Αν μάθαινες ότι ήσουν αθάνατος και είχες όλους τους πόρους του κόσμου στη διάθεσή σου, πώς θα περνούσες το χρόνο σου και γιατί; Θα βοηθούσα όλους τους ανθρώπους στον κόσμο που υποφέρουν και που δεν έχουν τη δυνατότητα ή την ελευθερία να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Τι θα ήθελες να ρωτήσεις εσύ τον επόμενο; Τι θα προτιμούσες, να μιλάς σε όλες τις γλώσσες του κόσμου ή να παίζεις εξίσου καλά όλα τα μουσικά όργανα που υπάρχουν;

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS