CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΆνθρωποι της πόλης: Γεωργία Μοδίτη

Άνθρωποι της πόλης: Γεωργία Μοδίτη

Σπούδασε Fashion Design στη Βρετανία με ειδίκευση στον σχεδιασμό κουστουμιών. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή της κολεξιόν, ενώ πολύ σύντομα πρόκειται να παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή με νυφικά. Γνωρίστε την μέσα από 15+1 ερωτήσεις.  

Της Νταϊάνας Αζά

Τι σε κάνει να σηκώνεσαι κάθε πρωί από το κρεβάτι; Το φως του ήλιου γύρω στις 7 με 7.30 το πρωί. Προτιμώ να με ξυπνάει το φως, χωρίς ξυπνητήρι ή κινητό.

Πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να αποφασίσεις τι θα φορέσεις;  Πολύ λίγο. Βιάζομαι να φτιάξω καφέ και να κάτσω να τον απολαύσω τον ήλιο.

Ποια συνήθεια απ’ τη ρουτίνα σου θα ήθελες να αλλάξεις; Θα ήθελα να μην οδηγώ πολύ. Να τελειώνω τη δουλειά μέχρι τις 7.

Τι άκουσες/είδες/διάβασες/έμαθες τελευταία και σου έκανε εντύπωση; Ένα ρητό του Νίτσε: «Γιατί τόσο σκληρός, είπε το κάρβουνο στο διαμάντι;».

Ποια χρονολογία θυμάσαι πιο έντονα από τη ζωή σου;  Στα 8 μου χρόνια μετακομίσαμε σε ένα καινούργιο σπίτι, πολύ πιο όμορφο από το προηγούμενο, αλλά σε μια απόμερη γειτονιά. Είχα δικό μου δωμάτιο και δεν το μοιραζόμουν πια με την αδερφή μου, αλλά αυτό πιο πολύ με τρόμαζε παρά με ευχαριστούσε. Ευτυχώς τα βράδια με άφηνε να τρυπώνω στο κρεβάτι της. Ήταν η πρώτη φορά που θυμάμαι να έχω τόσο ανάμεικτα συναισθήματα.

Αν μπορούσες να άλλαζες ένα μόνο πράγμα στην πόλη που ζεις, ποιο θα ήταν αυτό; Τους δρόμους της!

Ποιο δρόμο έχεις περπατήσει τις περισσότερες φορές; Τη Γρίβα Διγενή στο Καϊμακλί. Από το σπίτι μου στο στούντιο και πίσω, μια διαδρομή που ίσως να κάνω και 5-6 φορές τη μέρα.

Ποιο σημείο έχεις ταυτίσει με τον μεγαλύτερό σου έρωτα;  Το Σαν Φρανσίσκο και ας μην το έχω επισκεφθεί ποτέ.

Σε ποια συναυλία έχεις τραγουδήσει πιο δυνατά;  Σε καμία. Δεν αντέχω τον πολύ κόσμο έτσι και τις αποφεύγω.

Τι μουσική ακούς στο αυτοκίνητο; Συνήθως τίποτα. Απολαμβάνω πολύ περισσότερο την ησυχία στο αυτοκίνητο καθημερινά. Δεν είμαι multi-tasking τύπος ή θα οδηγάω, ή θα ακούω.

Ποιο τραγούδι έβαλες περισσότερες φορές στο repeat; «Κεμάλ» – Μάνος Χατζιδάκης και «Dance me to the end of love» – Leonard Cohen.

Τι background έχεις στο κινητό σου; Μια φωτογραφία του film maker Wim Wenders από την έκθεση φωτογραφίας του που επισκέφθηκα, με τίτλο «Catch Wim Wenders, Landscapes» στο  μουσείο Kunstpalast στο Dusseldorf της Γερμανίας.

Ποια είναι η τελευταία φωτογραφία που τράβηξες; Ένα screenshot, καθώς μιλούσα από facetime με την αδερφή μου Χάρις και την 8 μηνών κόρη της Αννά.

Τι βλέπεις γύρω σου αυτή τη στιγμή που απαντάς τις ερωτήσεις; Καθομαι στο καναπέ και απέναντι μου έχω ένα βάζω από όνυχα γεμάτο με ανθυσμένα ανοιξιάτικα λουλουδια.

Ο προηγούμενος που φιλοξενήθηκε σε αυτή τη στήλη σε ρωτά: Ποιο θεωρείς ότι αποτελεί το κυριότερο εμπόδιο της νεολαίας της Κύπρου σήμερα; Τα ελάχιστα ερεθίσματα στην καθημερινότητά τους.

Τι θα ήθελες να ρωτήσεις εσύ τον επόμενο; Καφέ ή τσάι;

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS