CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΧαριτίνη Ηλιάδου: Τι αποκάλυψε για την προσωπική ζωή της;

Χαριτίνη Ηλιάδου: Τι αποκάλυψε για την προσωπική ζωή της;

Η αγάπη γι’ αυτήν είναι τα πάντα και βρίσκεται παντού, το γέλιο κριτήριο στις σχέσεις της, πιστεύει στις στιγμές ευτυχίας και πως η ωριμότητα είναι κάτι που δεν πρέπει να αφήσουμε ποτέ να μας συμβεί.

Η Χαριτίνη Ηλιάδου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Omikron μιλώντας για την προσωπική ζωή της και για το πόσο την έχουν καθορίσει οι σχέσεις της. Ανάμεσα σε άλλα, απαντά για πρώτη φορά αν είναι ερωτευμένη.

«Με έχουν καθορίσει οι σχέσεις μου και ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Είχα τρεις μεγάλους δεσμούς και έχω πάρει πράγματα. Όταν κάνεις μια σχέση πάει να πει πως θαυμάζεις τον άλλον και επειδή και στις τρεις περιπτώσεις υπήρχε σεβασμός και θαυμασμός, έχω κερδίσει πολλά. Παλιά, θυμάμαι, έλεγα ότι μπορώ να τα βγάλω πέρα μόνη μου, ότι είμαι ανεξάρτητη, αλλά πάντα βρισκόμουν σε μια σχέση. Αυτή είναι η μόνη περίοδος που είμαι σχεδόν 7 μήνες μόνη και τα βρίσκω πολύ με τον εαυτό μου και με τους φίλους μου. Το έχω ανάγκη σε αυτή τη φάση, ούτως ώστε να επενδύσω σε άλλου είδους σχέσεις.»

Φόρεμα Jango, παπούτσια Volt2_boutique, κοσμήματα Ioanna Kodjapashi Jewelry

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS