CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΈλια Ιωαννίδου: Ο νέος έρωτας στη ζωή της και το ενεδεχόμενο ενός...

Έλια Ιωαννίδου: Ο νέος έρωτας στη ζωή της και το ενεδεχόμενο ενός μωρού!

Στο σημερινό Down Town το cover girl είναι η Έλια Ιωαννίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Νίκολα Καρατζιά για τη νέα της εμφάνιση, τη δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν πέντε χρόνια με πολλούς καημούς και αδικίες που έγιναν εις βάρος της, αλλά και για τον έρωτα που μπήκε απρόσμενα στη ζωή της.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town:

Θα έκανες και εκτός γάμου ένα μωρό;

Εννοείται! Για εμένα, ο γάμος είναι μια όμορφη αλλά τυπική διαδικασία. Κάτι σαν πάρτι με φίλους. Δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσα στις προτεραιότητες μου, ούτε καίγομαι να παντρευτώ. Από την άλλη, όταν ο άνθρωπος με τον οποίο είμαι, με γεμίζει, γιατί να μην κάνω παιδί μαζί του. Δεν σου κρύβω πως με τον Αλέξανδρο, τον σύντροφο μου, έχουμε στα πλάνα μας ένα μωράκι. Εάν έρθει, λοιπόν, καλώς να ορίσει.

Πώς γνωριστήκατε, αλήθεια;

Μέσω φίλων. Στην αρχή κάναμε παρέα, έπειτα γίναμε φίλοι και πολύ αργότερα γίναμε ζευγάρι. Είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο. Πέραν από σύντροφός μου, είναι και συνεργάτης αφού δουλεύουμε μαζί, αλλά και ο άνθρωπος στον οποίο λέω όλα μου τα μυστικά.

Μυστικά, λοιπόν. Λένε πως αν πιεις από το ποτήρι κάποιου, τα μαθαίνεις. Πριν πέντε χρόνια, εάν έπινα από το δικό σου, ποιο μυστικό θα ανακάλυπτα;

Θα μάθαινες πολλά μυστικά. Όλους τους καημούς και τις αδικίες που ένιωθα ότι έγιναν εις βάρος μου. Δεν θα ήθελα να πιεις από το ποτήρι μου διότι μπορεί και να αυτοκτονούσες με τόσο μαράζι (γέλια). Τώρα, όμως, πιες όσο θέλεις. Μόνο χαρά θα σου δώσω.

Στην καλή ψυχολογία, βοήθησε και η αποχή από την τηλεόραση;

Σαφώς. Σε αυτό το διάστημα αντιλήφθηκα πάρα πολλά πράγματα διότι κατάφερα να δω τα πάντα απ’ έξω, ως θεατής. Ηρέμησα, καθάρισε η ψύχη μου.

STYLING:ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΑΜΑΛΙΑ ΖΑΝΕΤΟΥ

ΜΑΛΛΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΙΤΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS