CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΈξι πρόσωπα του καλοκαιριού από Αγ. Νάπα μέχρι Λεμεσό, που πρέπει να...

Έξι πρόσωπα του καλοκαιριού από Αγ. Νάπα μέχρι Λεμεσό, που πρέπει να γνωρίσεις

Καλοκαίρι θα πει δροσερά cocktails, παιχνίδια στην άμμο, μυρωδιά αντηλιακού και βλέμματα πιο καυτά κι από τον ήλιο. Κάναμε στάση στα αγαπημένα μας παραλιακά μέρη και γνωρίσαμε τα πρόσωπα που θα συναντήσεις αυτό το καλοκαίρι από την Αγία Νάπα μέχρι τη Λεμεσό. Ξέρουμε πού θα μείνεις, τι θα πιεις, τι θα χορέψεις και πώς θα γυμναστείς αυτό το καλοκαίρι.

Kείμενο: Τώνια Σταυρινού, Νταϊάνα Αζά
Styling: Shona Muir

Στέλιος Σφηκουρής – windsurfing instructor παραλία Ορόκλινης
Το windsurfing: Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι μέσα στο νερό. Ο μπαμπάς μου ασχολείται με το windsurfing κι είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Λευκωσίας. Άρχισα λοιπόν τα μαθήματα από 5-6 χρόνων. Πηγαίναμε χειμώνα-καλοκαίρι. Θυμάμαι κάθε Σάββατο τον μπαμπά μου να σχολνάει το μεσημέρι από τη δουλειά κι εγώ να κάθομαι στην εξώπορτα να τον περιμένω. Έμπαινα στ’ αυτοκίνητο και φεύγαμε κατευθείαν. Επαγγελματικά: Σπούδασα interior design και ασχολήθηκα μ’ αυτό για κάποιο διάστημα, όμως με κέρδισε η θάλασσα. Τα τελευταία χρόνια λοιπόν, διδάσκω windsurfing και SUP στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Λευκωσίας, στην παραλία της Ορόκλινης. Έχουμε από παιδιά 7-8 χρόνων μέχρι και άτομα που έχουν κλείσει τα 70 κι εξακολουθούν να απολαμβάνουν το σπορ. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το windsurfing σε όλες τις ηλικίες. Ιδανικός προορισμός: Όπου υπάρχει θάλασσα, κύμα, αέρας. Χαβάη θα ήθελα πολύ να πάω γιατί είναι το πιο δημοφιλές μέρος στον κόσμο για windsurfing. Η ζωή μου όλη: Δεν είναι πια τρόπος ζωής. Είναι η ίδια η ζωή μου. Δεν μπορώ να ζήσω ούτε μια μέρα μακριά από τη θάλασσα.

Χάρης Χριστοφίδης manager  – Nalu Cocktail Lounge Πρωταράς
The bar: Το Nalu προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Κοκτέιλ, ναργιλέδες και platters με το σκηνικό να αλλάζει σε κάθε γωνία, με τον πελάτη να ζει κάτι εντελώς διαφορετικό, κρατώντας του το ενδιαφέρον. Η επιτυχία: Από την εμπειρία μου, έχω καταλάβει ότι δεν υπάρχει κάποια μυστική συνταγή. Φτάνει ό,τι κάνεις να γίνεται με αγάπη, μεράκι και υπομονή. Να πιστέψεις πως θα πετύχεις, έχοντας υπόψη σου τις νέες τάσεις τις οποίες θα προσαρμόσεις στις δικές σου συνθήκες. Ο τέλειος πελάτης: Αυτός που ακόμα κι αν έχει χαλαστεί με κάτι, θα σε προσεγγίσει με ευγενικό και διακριτικό τρόπο για να σου το επισημάνει. Διασκέδαση: Λόγω του επαγγέλματος, δεν βγαίνω και τόσο. Με εξιτάρουν όμως τα ατμοσφαιρικά μαγαζιά, με καλό ποτό και ποιοτική μουσική.
Αν το καλοκαίρι ήταν κοκτέιλ:
Τα συστατικά του θα ήταν ρούμι και φρούτα. Παρόλα αυτά, εγώ παραμένω λάτρης του gin, το οποίο συνδυάζω με lime κι αρωματικά.
» Λεωφόρος Πρωταρά 28, τηλ. 23819444 – edensquare.com.cy

Ευγένιος Ανδρεόπουλος (Dj Illeven) dj Guaba Beach Bar Λεμεσός
The Club: Αυτό που κάνει το Guaba να ξεχωρίζει από τα άλλα beach bars είναι η ομάδα των ανθρώπων που εργάζονται σ’ αυτό. Ζουν για να κάνουν τον κόσμο να περνά καλά κι αυτό κάνει τη διαφορά. Επίσης το Guaba είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όχι ένα απρόσωπο μαγαζί. Έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αυτός ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του είναι κι ο λόγος που τόσοι διάσημοι Djs από τη διεθνή μουσική σκηνή επιστρέφουν ξανά και ξανά.Αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία: Η πρώτη φορά που μου δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσω ταχύπλοο σκάφος. Λατρεύω το καλοκαίρι στην Κύπρο, τόσο στις παραλίες όσο και στα ορεινά θέρετρα. Αγαπημένος προορισμός: Αναμφίβολα η Ίμπιζα, όπου βασιλεύουν οι καλύτεροι καλλιτέχνες στον κόσμο και μπορεί να σου προσφέρει μοναδικές μουσικές εμπειρίες. Παράλειψή μου θα ήταν  να μην αναφέρω και την ιδιαίτερη αγάπη που έχω για τα ελληνικά νησιά όπως η Κρήτη, Μύκονος, Σκιάθος, Σαντορίνη, Ρόδος. Καλοκαιρινό soundtrack: το DESPACITO από τους Luis Fonsi και Daddy Yankee. Το ακούς παντού!
»  Αμαθούντος 7, Λεμεσός, τηλ. 96340000- guababeachbar.com

Δημήτρης Γιασουμή  – host Summer Breeze Club & Ευτύχιος Σεργίου – host Bedroom, Λεμεσός
Ε.Σ: The Club: Η διάθεση, το στυλ, η ενέργεια, οι άνθρωποι και ο κόσμος του Bedroom το κάνουν να διαφέρει από τα υπόλοιπα μπαρ του νησιού. Η Λεμεσός: Είμαι δεμένος με την πόλη μου, τους χώρους και τους ανθρώπους της. Εδώ είναι το κέντρο της διασκέδασης κι εγώ ανήκω σ’ αυτήν. Είμαι μέρος της! Το πιο όμορφο σημείο: Σαν ζωγραφιά μοιάζουν τα πάντα στα μάτια μου. Η θάλασσα, οι άνθρωποι, η διασκέδαση, ο θόρυβος, η κουλτούρα, τα χρώματά της. Βάλε τα όλα αυτά σε έναν καμβά και θα συνειδητοποιήσεις ότι «πολύ μακιγιάζ και λίγα ρούχα, αποτελούν πάντα ένα αλάνθαστο σημάδι σε μία πόλη». Κι αυτή είναι η Λεμεσός.
Δ.Γ: The Club: Εδώ και 11 χρόνια, καταφέρνει να πρωτοπορεί. Βρίσκεται πάνω στο κύμα, παίζει την καλύτερη μουσική και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται κάθε βράδυ είναι μοναδική. Ο τέλειος πελάτης: Αυτός που έχει κατανόηση, δεν κάνει ιδιοτροπίες και γνωρίζει πως το προσωπικό ενός μαγαζιού δουλεύει για να βγάλει το μεροκάματό του. Τα συστατικά του τέλειου καλοκαιριού: Θάλασσα, καλή παρέα, διακοπές και ταξίδια. Αγαπημένος προορισμός: Τα ελληνικά νησιά. Πριν δύο χρόνια πήγα στη Σκιάθο και την ερωτεύτηκα. Εκεί που τελειώνει το πράσινο, ξεκινά η θάλασσα και αυτό είναι κάτι μαγευτικό.
» Bedroom Λεωφόρος Αμαθούντος 5, Λεμεσός, τηλ. 70005868 και Summer Breeze Club Γεωργίου Α, 90, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός, τηλ. 70005868 – www.breeze.com.cy

Νικόλας Παναγιώτου  – Συνιδιοκτήτης  So White  Club Resort Αγία Νάπα
So Nice, so White: Το όραμα μας ήταν η δημιουργία του πρώτου μπουτίκ ξενοδοχείου στην Αγ. Νάπα έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε κάτι καινούριο στην περιοχή. Πέρα από το design αυτό που επιδιώξαμε ήταν το προσωπικό σέρβις. Προσπαθούμε να γνωρίζουμε τον κάθε πελάτη με το όνομά του, τις προτιμήσεις του, τις ιδιαιτερότητές του. Τέλειο καλοκαίρι: Για μένα είναι συνώνυμο με την παραλία, τις κρουαζιέρες στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου, τα ψαγμένα κοκτέιλς από φρέσκα φρούτα, η μουσική και η χαλαρή διάθεση. Αγαπημένος προορισμός: Τα ελληνικά νησιά αλλά και οι τροπικοί προορισμοί, που περιβάλλονται από τη φύση, όπου ζεις την απόλυτη ομορφιά και τη δύναμή της. Οικογενειακή υπόθεση: Είμαστε τρία αδέρφια και έχουμε δημιουργήσει έναν Όμιλο που δραστηριοποιείται σε διάφορες επιχειρήσεις. Οι άλλοι δύο είναι στην πρωτεύουσα κι εγώ στην Αγία Νάπα, στο ξενοδοχείο και τα εστιατόρια.
» Λεωφόρος Νήσσι, 103, Αγία Νάπα, τηλ. 23 723010 – sonice.com.cy

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS