CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣH Νάντια Παλλίδου Παλάζη μας μιλά για τις αγαπημένες της συνήθειες

H Νάντια Παλλίδου Παλάζη μας μιλά για τις αγαπημένες της συνήθειες

Η media manager της Orb Communications και δημιουργός του brand Go Nadt’s μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της.

Από την Τάνια Νεοκλέους

Σε ποια περιοχή έχεις μεγαλώσει; Τι σου αρέσει πιο πολύ σε αυτήν;
Μεγάλωσα στην περιοχή Παλουριώτισσα της Λευκωσίας, ένα μέρος όπου έζησα τις πιο ωραίες και τις πιο ξέγνοιαστες παιδικές και εφηβικές μου στιγμές.

Ποιο σημείο του νησιού έχεις συνδέσει με τις πιο όμορφές σου αναμνήσεις;
Με την Αγία Νάπα, όπου έζησα πολλά, όμορφα καλοκαίρια.

Ποια είναι η αγαπημένη σου διαδρομή με τα πόδια και ποια με το αυτοκίνητο;
Η αγαπημένη μου διαδρομή με τα πόδια είναι στην Κυπερούντα, μέσα στο χωρίο αλλά και στα μονοπάτια της φύσης. Με το αυτοκίνητο, απολαμβάνω ιδιαίτερα τη διαδρομή από τον Πύργο προς Τρόοδος, όπου η φύση προσφέρει απλόχερα πανέμορφες εικόνες.

Πού έβγαλες την πιο ωραία φωτογραφία;
Οι φωτογραφίες ζωντανεύουν στιγμές και μνήμες από διάφορες περιόδους της ζωής μου, γι’ αυτό και ως λάτρης της φωτογραφίας δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη, καθώς η κάθε μία αποτελεί μια ξεχωριστή ανάμνηση για εμένα. Εκείνη, όμως, που θα έλεγα ότι μου προκαλεί το πιο έντονο συναίσθημα απ’ όλες είναι η φωτογραφία που, για πρώτη φορά, κρατάω στα χέρια μου τον γιο μου.

Ποιο ταξίδι έχει αποτυπωθεί στη μνήμη σου;
Δεν είναι ένα, αλλά τρία ταξίδια, τα οποία έγιναν σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους της ζωής μου: Ντουμπάι, Αθήνα (συναυλία Red Hot Chili Peppers) και Κρήτη.

Σε ποιο μέρος του πλανήτη θα ήθελες να βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή;
Αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε νιώθω τυχερή που βρίσκομαι εδώ, υγιής, με την οικογένεια και τους φίλους μου. Αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, θα ήθελα να βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη, που είναι ένα ταξίδι που σκόπευα να κάνω.

Τι θα έκανες αν είχες την ευκαιρία να βρεθείς εκεί;
Θα απολάμβανα όλη τη μαγεία της μεγαλούπολης! Από το να απολαύσω την shopping εμπειρία, μέχρι να ανέβω στην κορυφή του Empire State Building, να χαθώ στο Soho Village, να περπατήσω στο Central Park, αλλά και να χαζέψω τα αμέτρητα εκθέματα του ΜΕΤ. Α, και να παρακολουθήσω τα αγαπημένα μου μιούζικαλ στο Broadway.

Ποιο βιβλίο είναι το αγαπημένο σου;
«To Δώρο» του Στέφανου Ξενάκη.

Τι διδάχτηκες από αυτό;
Ότι η ζωή είναι όμορφες στιγμές και ένα δώρο, που πρέπει να το απολαμβάνεις καθημερινά με θετική ενέργεια. Ότι πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, να είσαι ειλικρινής και να προσφέρεις στον συνάνθρωπό σου.

Ποια ταινία είδες τελευταία;
Το «Greenland» σε σκηνοθεσία Ric Roman Waugh.

Ποια είναι η αγαπημένη σου; Γιατί την ξεχωρίζεις;
«Grease», all time classic, με δόση άλλης εποχής. Πιο αθώα συναισθήματα, πιο εύκολες κοινωνικές σχέσεις, διαφορετικού είδους φλερτ και ένα υπέροχο soundtrack (μεγάλη αδυναμία ο χορός και το τραγούδι).

Η σειρά με την οποία έχεις κολλήσει;
Η σειρά «Emily in Paris», επειδή μπορώ να ταυτιστώ μαζί της, αφού αφορά και τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούμαι, τη διαφήμιση. Μου αρέσει το γεγονός ότι φωτίζει τη μόδα, έναν τομέα που λατρεύω, αλλά και ο τρόπος που η πρωταγωνίστρια επιλέγει να ζει και να βλέπει τα πράγματα. Αν, όμως, το πάρω σε κάτι πιο classic, τότε δηλώνω «Friends» fan!

Ποιο τραγούδι ακούς πιο συχνά αυτές τις μέρες;
Το «Fever» της Dua Lipa, το «Light it up» της Ελένης Φουρέιρα και το «Atlas» από τους Bicep. Καμία σχέση μεταξύ τους, αλλά η ζωή μου είναι σε mode mix & match.

Μίλησέ μας για μια καθημερινή σου συνήθεια/ μερικές στιγμές από τη ρουτίνα σου.
Αγαπώ τη δουλεία μου, παθιάζομαι με αυτήν και δουλεύοντας στην «οικογένεια» της ORB Communications κάθε μέρα είναι ξεχωριστή με νέες προκλήσεις και αναζητήσεις. Μέσα από τη δουλεία μου, μου δίνεται η ευκαιρία να μαθαίνω νέα πράγματα, να προσφέρω και να κάνω αυτό που με γεμίζει. Παράλληλα, δεν χάνω ευκαιρία να ασχολούμαι και με το online shop μου, το Go Nadt’s, που είναι ένα boost στη δημιουργικότητά μου. Last but not least, παρά το γεμάτο πρόγραμμά μου, θεωρώ εξίσου πολύτιμο τον χρόνο που περνώ με την οικογένειά μου.

Πού απολαμβάνεις περισσότερο τον πρωινό καφέ σου;
Δεν πίνω καφέ, ωστόσο δεν αντιστέκομαι ποτέ σε μία ζεστή και κρύα σοκολάτα ή έναν φρέσκο χυμό στην αγαπημένη γωνιά του σπιτιού μου.

Ποια είναι η πιο όμορφη αυλή στην πόλη σου;
Η αυλή της πεθεράς μου και η αυλή της Δήμητρας.

Περιοδικό “Go”, τεύχος 145.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS