CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΚύπριοι και Ελλαδίτες celebrities μιλούν για το καλοκαίρι των ονείρων τους

Κύπριοι και Ελλαδίτες celebrities μιλούν για το καλοκαίρι των ονείρων τους

Αγαπημένοι celebrities μάς μιλάνε για εκείνο το καλοκαίρι της ζωής τους που θα τους μείνει αξέχαστο, αλλά και για το ιδανικό καλοκαίρι που θα ήθελαν να ζήσουν…

Του Αλέξανδρου Πρίφτη και του Παντελή Παναγιώτου

Φαίη Σκορδά
«Το καλοκαίρι των ονείρων μου είναι αυτό που ήδη ζω. Και περιλαμβάνει τους άντρες της ζωής μου, θάλασσα, χαλαρές στιγμές και φυσικά παγωτά με γεύση -κατά προτίμηση- σοκολάτα. Μου αρέσει πάρα πολύ το καλοκαίρι να παίζω με τον Γιάννη στην παραλία, ενώ απολαμβάνω να περιποιούμαι τον εαυτό μου βάζοντας συνέχεια όλων των ειδών τα λάδια και τις κρέμες που ήδη έχω διαλέξει απ’ το χειμώνα, μέσα από την εκπομπή (γελάει). Φέτος, το καλοκαίρι μου γίνεται ακόμη πιο όμορφο αφού, αυτό που απολαμβάνω ιδιαίτερα πια, είναι το να κάνω γυμναστική μέσα στο νερό, στη θάλασσα, μαζί με τα παιδιά – ακόμη και να τρέχεις συνέχεια πίσω από τα παιδιά λέγεται “γυμναστική”. Το λούσιμο μετά στην μπανιέρα, μαζί με τους άντρες μου, είναι απόλαυση: μπαίνουμε μέσα στο νερό, η ζέστη είναι ήδη αφόρητη, και αρχίζω να λούζω πρώτα τον έναν και μετά τον δεύτερο. Είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζουμε όλοι μαζί! Και γελάμε πολύ! Είναι ωραίο να μη σε πιέζει ο χρόνος…».

skorda

Ζέτα Μακρυπούλια
«Το ιδανικό μου καλοκαίρι, το καλοκαίρι των ονείρων μου, εμπεριέχει τα εξής: Έρημη παραλία -όχι οργανωμένη- καλή παρέα, μουσική, ένα δροσιστικό ποτό, και να μένω στην ακρογιαλιά μέχρι τη δύση του ήλιου».

makripoulia

Γιώργος Παπαδόπουλος
«Ιδανικό καλοκαίρι για μένα σημαίνει να βρίσκεσαι με ανθρώπους που αγαπάς, να περνάς ωραία μαζί τους και να νιώθεις άνετα εκεί που βρίσκεσαι. Η Κύπρος, η πατρίδα μου, είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές για μένα, τα τελευταία έξι καλοκαίρια που ζω στην Αθήνα, και μου λείπει πολύ. Γι’ αυτό και φροντίζω να την επισκέπτομαι πολύ συχνά. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με τους κοντινούς μου ανθρώπους, τους φίλους και την οικογένειά μου – έχω να θυμάμαι τα καλύτερα από αυτές τις στιγμές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Αύγουστο του 2008, στην Πάφο, όπου με τους φίλους μου και τις μηχανές μας κάναμε το γύρο της Κύπρου και περάσαμε μοναδικά…».

papadopoulos

Στέλλα Καλλή
«Τις ιδανικές μου διακοπές τις έζησα πριν από λίγα χρόνια στη Σαντορίνη, όπου για πρώτη φορά συντονίστηκε όλη η παρέα και βρήκαμε κοινές μέρες για διακοπές. Ήταν η πρώτη φορά για όλους στο νησί και ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος! Είχαμε τρελό κέφι και πολύ ανεβασμένη διάθεση. Την ημέρα μας την περνούσαμε με βόλτες και καφέδες στα σοκάκια του νησιού ή πηγαίνοντας από παραλία σε παραλία με το φουσκωτό ενός φίλου, κολυμπώντας σε παραλίες και σπηλιές οι οποίες, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα ήταν προσβάσιμες. Τα βράδια τα περνούσαμε στην Καλντέρα με κιθάρες, τραγούδι, φαγητό και κρασί. Τα κεριά καίγανε μέχρι το πρωί… Περιμέναμε να δούμε την ανατολή του ήλιου και μετά να πάμε για ύπνο. Η όλη ενέργεια του νησιού με μάγεψε και με έκανε να νιώθω οικεία. Το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη θα μου μείνει αξέχαστο όπως και οι έντονοι καυγάδες μεταξύ των μελών της παρέας, με στιχομυθίες όπως “πού έβαλες το σαμπουάν μου;”, “γιατί άργησες να ετοιμαστείς;”, “εγώ θέλω να πάμε αλλού απόψε”, “ποιος έσπασε τη χορδή της κιθάρας;” κλπ. Παρόλο που έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε και οι ζωές μας άλλαξαν, και τι δεν θα ‘δινα να πάταγα το “repeat” σ’ αυτό το καλοκαίρι!».

kalli

Δημήτρης Σκαρμούτσος
«Το ιδανικό καλοκαίρι για μένα είναι να είμαι σε ένα ήσυχο μέρος, μακριά από σκοτούρες, άγχη κι έγνοιες. Ένα τέτοιο καλοκαίρι έζησα πριν χρόνια στην Ικαρία. Εκεί οι άνθρωποι έχουν άλλα ωράρια, ο χρόνος κυλάει διαφορετικά και δεν αγχώνονται για τίποτα. Υπέροχα είναι και τα Ικαριώτικα γλέντια τους που κρατάνε μέρες, με άφθονο φαΐ και ποτό. Επίσης, έχω περάσει τέλεια και στην αγαπημένη μου Κρήτη, μαζί με τον γιο μου… Μας αρέσει να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Κι όλο εγώ να τρέχω πίσω του και να τον κυνηγάω…».

skarmoutsos

Ελένη Ψυχούλη
«Το ιδανικό καλοκαίρι, η επιστροφή σε ένα μικρό, παντελώς άσημο χωριό του Νότιου Πηλίου, εκεί όπου έχω περάσει όλα τα παιδικά μου καλοκαίρια. Σε ένα μικρό σπιτάκι που μου χαρίζει την πολυτέλεια να βλέπω τη θάλασσα να αλλάζει χρώματα όλη την ώρα. Εκεί που κυκλοφορώ με το ίδιο ξεθωριασμένο μαγιό και τις ίδιες ξεχαρβαλωμένες σαγιονάρες τα τελευταία 7 χρόνια. Εκεί που η παραλία δεν έχει ξαπλώστρες και μπιτσ-μπαρ, μόνο ψάθες, μαμάδες που κυνηγάνε Γιαννάκηδες με μπρατσάκια, και την ωραία σκιά του πλάτανου για τις μεσημεριανές σιέστες. Εκεί που κάθε μέρα περιμένουμε το μποστάνι να μιλήσει για να δούμε αν θα μαγειρέψουμε μπάμιες ή κολοκυθάκια, εκεί που οι ντομάτες μυρίζουν όπως παλιά, εκεί που όλοι με ξέρουν από πριν γεννηθώ, οπότε μπορώ να ξεχάσω για λίγο τη μάσκα της κοινωνικής ζωής που επιβάλλει η Αθήνα. Εκεί που η μέρα περνά πάνω σε μια πετσέτα πλάι στο κύμα, με βιβλία, πασατέμπο, ζυμωτό τυρόψωμο που ζυμώνω κάθε πρωί, κουβέντες απλές, όπως “τι βγάλανε σήμερα τα καΐκια-γάβρο ή σαρδέλα;”. Στο χωριό δεν έχουμε μπαράκια ούτε κοσμικά εστιατόρια. Το βράδυ τρώμε φασολάκια και καρπούζι στην αυλή ή ολόφρεσκα ψαράκια στην ταβέρνα με τα πόδια στην άμμο, παίζουμε τάβλι, χαζολογάμε ακούγοντας τα τριζόνια, περιμένουμε την αλεπού να έρθει μέχρι την πόρτα μας, να την κεράσουμε κι εκείνη κάτι. Το πρωί ξυπνάμε με τον ήχο της σκούπας και του νερού που δροσίζει τις ολάνθιστες αυλές, το βράδυ τελειώνει με την τροχιά του φεγγαριού. Η ζωή όπως τη λατρεύω: με τα απολύτως απλά και τόσο πολύτιμα, απαραίτητα!».

psixouli

Νάντια Μπουλέ
«Το ιδανικό καλοκαίρι για μένα είναι εκείνο που με βρίσκει με τους δικούς μου ανθρώπους όλη μέρα στη θάλασσα, ξυπόλυτη και με μαγιό, μέχρι αργά το βράδυ. Τέτοιες διακοπές έκανα με τους φίλους μου, με το φουσκωτό, πηγαίνοντας σε απομακρυσμένες και ερημικές παραλίες της Κιμώλου και της Πολυαίγου. Υπέροχα μέρη! Ξεκινήσαμε από την Κύθνο, όπου και διανυκτερεύσαμε στο φουσκωτό και μετά παλεύαμε με τα κύματα στο Αιγαίο, μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας. Είχε πάρα πολλά μποφόρ, αλλά οι εικόνες που είδαμε όταν φτάσαμε, μας αποζημίωσαν».

mpoule

Γιώργος Μανίκας
«Το καλοκαίρι της ζωής μου το έχω ζήσει ήδη, και ήταν αυτό που πέρασα στα 18 μου όταν αποφοίτησα από το Λύκειο. Ήταν μοναδικό! Είχαμε οργανώσει τις διακοπές μας για το ερχόμενο καλοκαίρι μαζί με τους τέσσερις κολλητούς μου και πήγαμε στα Χανιά της Κρήτης. Πολλά ξενύχτια, ακόμα περισσότερες κραιπάλες, μεθύσια, γέλια, φλερτ… Όλη την ημέρα ήμασταν στην παραλία, βουτάγαμε, τρώγαμε, πίναμε, χορεύαμε στα beach bars. Κάτσαμε γύρω στις δέκα μέρες και μετά πήγαμε στο χωριό μου, στα Αντίκυρα Βοιωτίας. Είναι ένα πανέμορφο μέρος, στην άγρια φύση, όπου έχει πολλά ζώα, λιμνούλες και γενικά ξεφεύγεις από τη βαβούρα και το γκρίζο της Αθήνας. Εκεί συνεχίζω να πηγαίνω, μαζί με την οικογένειά μου πια, και να γίνομαι άλλος άνθρωπος! Ηρεμώ απίστευτα. Και φέτος αυτό θα κάνω, θα πάρω τη γυναίκα μου και το γιο μου, και θα πάμε εκεί. Αυτό είναι για μένα το ιδανικό καλοκαίρι!».

manikas

Δημήτρης Βλάχος
«Πριν τέσσερα περίπου χρόνια, αν θυμάμαι καλά, είχα πάει στη Σκιάθο και στα Σύβοτα με την παρέα μου. Από τη Σκιάθο ξεχώρισα το υπέροχο φαγητό και την παραλία Λαλάρια, όπου έχει καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά. Ήμασταν με σκάφος και πήγαμε ακόμα και στα πιο απόμερα μέρη, σε αυτά που δεν τα προσεγγίζουν εύκολα οι τουρίστες. Το ίδιο καλοκαίρι επισκεφθήκαμε και τα Σύβοτα. Δεν είχα ξαναπάει! Ένα μέρος πολύ ήρεμο, με καταπράσινα νερά, παραλίες σαν λίμνες, απίστευτη ηρεμία κι ένας προορισμός που δεν περιμένεις να βρεις εύκολα. Οπωσδήποτε θα ξαναπάω! Θυμάμαι, όλη μέρα κολυμπούσαμε και το μεσημέρι πηγαίναμε στις γραφικές ταβερνούλες της περιοχής για φαγητό. Απίστευτη χαλάρωση και ηρεμία!».

vlaxos

Γιάννης Σπαλιάρας
«Πέρσι έζησα το ιδανικό καλοκαίρι της ζωής μου και έκανα τις καλύτερες μου διακοπές! Πήγα στη Σκιάθο και το απόλαυσα! Δεν είναι μεγάλο νησί, αλλά είναι πανέμορφο. Καταρχήν δεν έχει φανάρια, άρα ούτε κίνηση ούτε βαβούρα, όπως συμβαίνει στην Αθήνα. Όσο για τις παραλίες; Καταγάλανα νερά! Από το πρωί πιάναμε ξαπλώστρα ως το απόγευμα. Μετά πηγαίναμε για φαγητό, ύστερα γυμναστήριο καθημερινά και το βράδυ έξοδος στα γραφικά μπαράκια του νησιού. Αυτές ήταν οι καλύτερες διακοπές μου! Εδώ είμαι και φέτος και ήδη το διασκεδάζω!».

spaliaras

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
«Το καλοκαίρι των ονείρων μου το φαντάζομαι σε ένα μικρό και ήσυχο ελληνικό νησάκι μαζί με αγαπημένους φίλους. Να κάνουμε τα μπάνια μας στις παραλίες, να τρώμε σε γραφικές ταβέρνες και να απολαμβάνουμε τη φιλοξενία των ντόπιων του νησιού. Κι επειδή λατρεύω το ψάρεμα, θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να το απολαμβάνω ακόμα περισσότερο. Να κάθομαι ήσυχα και να χαλαρώνω, κοιτώντας τη θάλασσα μέχρι αργά. Νομίζω πως αυτό θα ήταν ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια που θα ήθελα να ζήσω. Μια όμορφη παρέα σε συνδυασμό με τις ομορφιές της Ελλάδας, για μένα θα ήταν οι καλύτερες διακοπές της ζωής μου».

stefanos

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ
«Από κάθε καλοκαίρι έχω να θυμάμαι και να νοσταλγώ κάτι διαφορετικό, έντονο και συνήθως όμορφο. Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τα ξέγνοιαστα καλοκαίρια με την οικογένειά μου στον Ακάμα, αλλά και τις μικρές μας αποδράσεις στο εξωτερικό. Όμως, το πιο έντονο καλοκαίρι ήταν αυτό του 2013 που έζησα με τον σύντροφό μου, Νεκτάριο σε μια μαγευτική διαδρομή που κάναμε με το αυτοκίνητο διασχίζοντας την Ιταλία με τελικό προορισμό την Ισπανία, (Τοσκάνη, Φλωρεντία, Ρώμη, Νάπολη, Ποζιτάνο, Σαν Τζιμινιάνο, Σιένα, Κάπρι). Ταξίδεψα σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη και ένιωθα ότι ζούσα σε μια άλλη εποχή με το μαγικό τοπίο που έβλεπα γύρω μου. Αυτές ήταν και οι πιο ρομαντικές διακοπές της ζωής μου, γεμάτες έμπνευση και ενθουσιασμό. Όσο για το φετινό καλοκαίρι θα μου μείνει σίγουρα αξέχαστο… Τα συμπεράσματα δικά σας…».

evripidou

ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ
«To καλοκαίρι των ονείρων μου θα ήθελα να έχει άρωμα από εξωτικούς προορισμούς και παραμυθένιες εικόνες όπως αυτές που βλέπουμε στις ταινίες. Το ιδανικό καλοκαίρι μου θα ήθελα να το ζήσω παρέα με τον σύντροφο μου, Νεοκλή σε κάποιο μακρινό προορισμό όπως είναι τα νησιά Bora Bora. Να είμαστε οι δυο μας, μακριά από όλες τις σκοτούρες της καθημερινότητας και να θαυμάζουμε το ειδυλλιακό τοπίο. Να καθόμαστε με τις ώρες στις όμορφες αμμουδιές και να κοιτάμε αγκαλιασμένοι το ηλιοβασίλεμα, να κολυμπάμε στα καταγάλανα νερά και να απολαμβάνουμε τον ήλιο και την ηρεμία. Μαγικά, ήσυχα και ρομαντικά! Για μένα, αυτό θα ήταν το ιδανικό καλοκαίρι!».

karantwni

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS