CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΛώρης Λοϊζίδης: «Πλήρωσα πολλές φορές την αφέλειά μου»

Λώρης Λοϊζίδης: «Πλήρωσα πολλές φορές την αφέλειά μου»

Για τον δεύτερο κύκλο του «La Pasta Pomilώri» αλλά και τα παθήματά του που αφορούν «φιλίες» που δημιουργήθηκαν στον επαγγελματικό τομέα, μίλησε ο Λώρης Λοϊζίδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη.

Όπως αποκάλυψε, έχει τύχει να νιώσει προδομένος από φίλους και συνάδελφούς του, ειδικά τον καιρό που πρωτοεμφανίστηκε, τότε που η επιτυχία του είχε χτυπήσει την πόρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λώρης Λοϊζίδης: Γράφω ακόμη και στο αυτοκίνητο, οδηγός είναι πάντα η Στυλιάνα

Διαβάστε όλα όσα είπε ο σεναριογράφος και ηθοποιός:

Εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους;

Παλιά τους εμπιστευόμουν.

Σήμερα;

Θεωρούσα ότι όλοι σκέφτονται όπως εγώ. Έκανα λάθος. Πλήρωσα πολλές φορές αυτή την αφέλειά μου. Και σήμερα θα την πατήσω, αλλά όχι τόσο όσο στο παρελθόν.

Ένιωσες περισσότερο προδομένος από φίλους ή από συναδέλφους;

Και από τις δύο πλευρές. Έπρεπε να είχα ουδέτερη σχέση απέναντι σε κάποια πράγματα. Επειδή, όμως, θεωρούσα ότι όλοι σκέφτονται όπως εγώ ήθελα να βοηθήσω, να γίνουμε φίλοι… Δεν περίμενα ποτέ ότι οι άλλοι είχαν άλλα πλάνα στο μυαλό τους και σκέφτονταν μόνο το συμφέρον τους. Φανταστείτε ότι οι μεγαλύτερες επιτυχίες μου μαζί με τη Χριστιάνα Αρτεμίου ήρθαν σε πολύ νεαρή ηλικία, όπου εκεί δεχθήκαμε την «αγάπη» πολλών φίλων, πιεστήκαμε, ξανοιχθήκαμε… Ήμασταν σε μια φάση που δύσκολα μπορούσαμε να αντιληφθούμε κάποια πράγματα. Σήμερα, είμαι πιο υποψιασμένος.

Και κλεισμένος στο καβούκι σου…

Δεν το κάνω γιατί θέλω να πουλήσω ένα συγκεκριμένο στιλ ή γιατί είμαι ψώνιο ή γιατί δεν αγαπώ τον κόσμο. Έτσι γεννήθηκα. Από μικρός ήμουν τόσο κλειστός χαρακτήρας. Ακόμα και σήμερα, δεν άλλαξε καθόλου η εικόνα μου επειδή βρίσκομαι στην τηλεόραση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS