CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΛουκάς Φουρλάς: Χαρίσαμε όλα τα χρήματα για τη θεραπεία ενός παιδιού

Λουκάς Φουρλάς: Χαρίσαμε όλα τα χρήματα για τη θεραπεία ενός παιδιού

O Λουκάς Φουρλάς μίλησε αποκλειστικά στο Down Town και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη, εξηγώντας τους λόγους που θα επιχειρήσει να κολυμπήσει -καταχείμωνα- με την επίλεκτη ομάδα βατραχανθρώπων των ΟΥΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η στιγμή που ο Λουκάς Φουρλάς λύγισε on air

«Ήταν μια προσωπική πρωτοβουλία με μοναδικό σκοπό να βοηθηθούν οικογένειες που έχουν μωρά στο Παιδοογκολογικό ή που βρίσκονται στο εξωτερικό για θεραπεία. Επειδή οι ανάγκες είναι πάρα πολλές θεώρησα ότι πρέπει να συνεισφέρω με όποιο τρόπο μπορώ. Ανέλαβα, λοιπόν, την πρωτοβουλία να οργανώσω μια εκδήλωση υπό την αιγίδα του Ιδρύματος “Ελπίδα”, με σκοπό να μαζέψουμε χρήματα για τα μωρά με καρκίνο και λευχαιμία». λέει για τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Κολυμπάμε με τους Ο.Υ.Κ. για τους δικούς μας ήρωες», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουκάς Φουρλάς: «Κάθε μωρό που σώζεται είναι λες κι είναι δικό μου»

Ανάμεσα σε άλλα, ο Λουκάς Φουρλάς μίλησε για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν ο ίδιος και η σύζυγός του, Ηλέκτρα Φωτιάδου, στην οικογένεια ενός μικρού αγοριού από το Νεπάλ, που νοσηλευόταν το ίδιο διάστημα με την κορούλα του ζευγαριού στο Παιδοογκολογικό: «Η ιστορία αφορά ένα παιδάκι από το Νεπάλ το οποίο κάνει θεραπεία στη Γερμανία και χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα για την παρουσία της οικογένειας στη χώρα. Θεωρήσαμε, μαζί με την σύζυγό μου Ηλέκτρα, ότι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να χαρίσουμε όλα τα χρήματα που έδωσε απλόχερα ο κόσμος εις μνήμη του μωρού μας, για τη θεραπεία του συγκεκριμένου παιδιού.»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS