CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΛουκάς Φουρλάς: «Ουδέποτε διέψευσα ότι συζητούσα με τον Alpha»

Λουκάς Φουρλάς: «Ουδέποτε διέψευσα ότι συζητούσα με τον Alpha»

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του Mega σχολιάζει για πρώτη φορά την πρόταση που δέχτηκε από τον Alpha, χωρίς να διέψευδει ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με το κανάλι.

Του Κωνσταντίνου Χάμπαλη

Σου προτάθηκε ή όχι η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha;

Ναι, υπήρξε συγκεκριμένη πρόταση και ορισμένες συναντήσεις.

Και τι αφορούσε η συγκεκριμένη πρόταση;

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Δεν νομίζω ότι είναι χρήσιμο να το κάνω σε αυτή τη φάση.

Δεν μου λες, ισχύει ότι η διεύθυνση του Mega ήταν ενήμερη για τη σχετική πρόταση;

Ναι, ισχύει. Δενείχα κάτι να κρύψω ούτε και θεωρώ κακό ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος να συζητά επαγγελματικές προτάσεις.

Να τολμήσω να σε ρωτήσω εάν αυτή η εξέλιξη, λειτούργησε ως μοχλός πίεσης από την πλευρά σου για να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο από το κανάλι ή δεν ήταν αυτοσκοπός;

Στατόσα χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο, δεν έμαθα να λειτουργώ στη βάση πιέσεων και με την απειλή ή μου το δίνετε ή φεύγω. Πάρα πολλές φορές είχα προτάσεις τις οποίες ουδέποτε χρησιμοποίησα για να κερδίσω κάτι. Το θεωρώ μάλιστα και λίγο αστείο. Αν η διεύθυνση του σταθμού εκτιμά το έργο σου κι εσένα ως άνθρωπο θα στο δείξει διαχρονικά και χωρίς να περιμένει να σου γίνει πρόταση για να θυμηθεί ότι υπάρχεις για να ικανοποιήσειςτα αιτήματά σου.

Εσύ, μέσω του tweeter, τι διέψευσες; Ότι σου έγινε πρόταση ή ότι εγκαταλείπεις το Mega;

Διέψευσα αυτό που γραφόταν και λεγόταν ότι ήδη υπέγραψα και φεύγω. Ουδέποτε διέψευσα ότι συζητούσα.

Τι ήταν αυτό που σε κράτησε πίσω, Λουκά;

Ο κάθε επαγγελματίας έχει τη δική του ζυγαριά. Θεώρησα την πρόταση πολύ κολακευτική και δελεαστική ωστόσο στην παρούσα φάση δεν ήθελα να εγκαταλείψω το Mega.Ίσως δεν ήρθε ακόμα αυτή η στιγμή.

Θα σε ενδιέφερε όμως μια ενδεχόμενη μετακίνηση σε περίπτωση που δεν ήσουν ο κεντρικός παρουσιαστής των ειδήσεων του Mega;

Το ότι παραμένω στο Mega δεν έχει να κάμει με τον αν παρουσιάζω ή όχι το κεντρικό δελτίο. Αυτά τα θέματα τα έχω ξεπεράσει μέσα μου εδώ και χρόνια. Έχει να κάνει περισσότερο με το αν θέλετε με το ότι δεν ήμουν έτοιμος στην παρούσα φάση της επαγγελματικής μου πορείας να μετακινηθώ σε άλλο κανάλι.

Γενικά, στα επαγγελματικά σου, ρισκάρεις; Ή προτιμάς τη σιγουριά, την ασφάλεια και τη δημοτικότητα που απέκτησες μέσω του Mega;

Έχω αποδείξει τουλάχιστον δύο φορές στην πορεία μου ότι όχι μόνο ρισκάρω αλλά και ότι ξεβολεύομαι συνειδητά όταν νιώσω ότι είμαι έτοιμος. Πήρα τα ρίσκα μου και ουδέποτε μετάνιωσα για τις επιλογές μου.

Κλείνοντας, θα έλεγες εάν βρισκόσουν ένα βήμα πριν τη συνεργασία με τον Alpha;

Δεν έκρυψα ποτέ μου το πώς πορεύομαι επαγγελματικά. Αν όμως συνέβαινε κάτι τέτοιο να είστε σίγουροι ότι αυτό θα το μαθαίνατε από μένα και μόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS