CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΜαρία Κορτζιά και Άντρεα Κυριάκου αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους

Μαρία Κορτζιά και Άντρεα Κυριάκου αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους

Αγαπημένες των social media, η Άντρεα Κυριάκου και η Μαρία Κορτζιά, μοιράστηκαν με το περιοδικό Omikron tips για την ομορφιά, τη μόδα και την ευεξία. Και ναι, ο έρωτας είναι μέρος της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς τους.

Από την Τώνια Σταυρινού

ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΤΖΙΑ

Πρωινό; Δημητριακά ή τοστ.

Καθημερινή ιεροτελεστία ομορφιάς; Δεν παραλείπω την ενυδατική μου κρέμα.

Διατροφικό τρικ για να μην στερείσαι; Τρώω τα πάντα αλλά σε μικρές ποσότητες.

Αγαπημένη γυμναστική; Για να είμαι ειλικρινής δεν βρίσκω χρόνο για να γυμνάζομαι τώρα πια. Ίσως κάποιες φορές στο σπίτι μόνη κάνοντας ποδήλατο ή κάποιες βασικές ασκήσεις.

Δεν θα φορούσες ποτέ… κάτι το οποίο θεωρώ πως δεν μου ταιριάζει.

Στυλιστικός κανόνας; Απαράβατος στυλιστικός κανόνας για μένα δεν υπάρχει. Λάθος είναι να φοράμε κάτι το οποίο δεν μας ταιριάζει απλά επειδή είναι στη μόδα.

Ο έρωτας και η συντροφικότητα είναι σημαντικά για να έχει κανείς εσωτερική ισορροπία; Ναι, ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στην εσωτερική μας ισορροπία. Δίπλα σε έναν άνθρωπο διαμορφώνεται και η δική σου προσωπικότητα.

Τι δεν θα θυσίαζες ποτέ για τον σύντροφό σου; Αν θεωρήσω ότι ο σύντροφος είναι και η οικογένειά μου, τότε θα θυσίαζα τα πάντα αφού είναι ό,τι πιο σημαντικό για μένα η οικογένεια.

Ιδανικός τρόπος να τελειώσεις μια κουραστική μέρα; Ξαπλώνοντας στον καναπέ για ξεκούραση και χαλάρωση.

Έχεις μια κοριτσοπαρέα που βρίσκεστε σε σταθερή βάση; Ναι εννοείται, οι φίλες μου είναι πολύ σημαντικές για μένα. Μ’ αρέσει να περνώ ώρες μαζί τους και να συζητάμε τα πάντα.

Το παρακάνεις με την τεχνολογία; Είσαι κολλημένη με τηλεόραση -social media-ίντερνετ- ξένες σειρές; Η αλήθεια ναι. Είμαι κολλημένη περισσότερο με το διαδίκτυο και με την τηλεόραση.

Ποια υλική πολυτέλεια δεν μπορείς να στερηθείς; Θα έλεγα το κρεβάτι μου (γέλια).

ANTΡΕΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Πρωινό; Δημητριακά ολικής άλεσης με μέλι.

Καθημερινή ιεροτελεστία ομορφιάς; Καλός καθαρισμός προσώπου, ειδικά μετά από φωτογραφήσεις που το μακιγιάζ είναι έντονο.

Διατροφικό τρικ για να μη στερείσαι; Όταν ξεφεύγω μια μέρα την επομένη προσέχω λίγο περισσότερο αλλά ποτέ δεν στερούμαι.

Αγαπημένη γυμναστική; Δεν είμαι μονίμως φαν του γυμναστηρίου. Κάνω τακτικά διαλείμματα και επιστρέφω. Σε αυτή τη φάση γυμνάζομαι 2-3 φορές την εβδομάδα.

Το trend που δεν θα υιοθετούσες ποτέ; Γενικά δεν ακολουθώ τυφλά τις τάσεις της μόδας. Ό,τι δεν με εκφράζει και θεωρώ πως δεν μου ταιριάζει δεν το επιλέγω.

Τι φοράς όταν είσαι σε mood «δεν έχω τίποτα να φορέσω»; Jeans, μπλουζάκι και sneakers.

Συχνό στυλιστικό φάουλ; Αντιγράφουμε στυλ ατόμων με εντελώς διαφορετικό σωματότυπο από τον δικό μας.

Ο έρωτας και η συντροφικότητα είναι σημαντικά για να έχει κανείς εσωτερική ισορροπία; Όταν είσαι χαρούμενος σε μια σχέση αυτό λειτουργεί θετικά σε ένα γενικότερο επίπεδο. Είσαι σίγουρα και πιο ήρεμος και έτοιμος να αντιμετωπίσεις τυχόν δυσκολίες.

Πιστεύεις ότι όντως ο έρωτας μας κάνει να ακτινοβολάμε; Όταν είσαι καλά αυτό νομίζω φαίνεται και στο πρόσωπο και στο χαμόγελό σου. Σε προδίδουν οι εκφράσεις σου.

Τι δεν θα θυσίαζες ποτέ για τον σύντροφό σου; Την ψυχική μου υγεία.

Ιδανικός τρόπος να τελειώσεις μια κουραστική μέρα; Σπίτι, με καλό φαγητό και ταινία.

Έχεις μια κοριτσοπαρέα που βρίσκεστε σε σταθερή βάση; Ναι και νιώθω τυχερή γιατί έχω δίπλα μου άτομα που με νοιάζονται και είναι κοντά μου σε όλα. Και έχω και αδερφή η οποία θέλει δεν θέλει είναι πάντα το καταφύγιο μου.

Το παρακάνεις με την τεχνολογία; Λόγω δουλειάς είναι αναγκαίο να είμαι ενεργή στα social media και το διαδίκτυο.

Υλική πολυτέλεια που δεν μπορείς να στερηθείς; Αδυναμία στις τσάντες.

Ποιο μυστικό tip ανακάλυψες; Πίλινγκ με ζάχαρη και λεμόνι. Θαυματουργό.

Styling: Γιώργος Χρυσοστόμου
Μakeup: Thea CHRIS
Mαλλιά: Μάριος Μαύρου (Dream Team Hair Studios)
H Μαρία και η Άντρεα φοράνε ρούχα από VOLT2ELEVEN

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS