CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΝίκος Πολυδερόπουλος: «Έχω κάνει σεξ εν ώρα πτήσης»

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Έχω κάνει σεξ εν ώρα πτήσης»

Ο new comer στο «Μπρούσκο» φωτογραφίζεται τόσο σέξι όσο επιβάλλει το καλοκαίρι και η εμφάνισή του, αποκαλύπτοντάς μας πτυχές της προσωπικότητάς του.

Του Γιώργου Πράσινου

 

Πώς είναι να μπαίνεις στον 4ο κύκλο μιας τόσο πετυχημένης σειράς, όπως το «Μπρούσκο»;

Όσο όμορφο είναι, άλλη τόση δυσκολία κρύβει γιατί μπαίνεις σε μια ομάδα πετυχημένη που απαρτίζεται από άτομα έμπειρα, κι εσύ προσπαθείς να αποδείξεις πόσο εύκολα προσαρμόζεσαι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η πρόταση για το «Μπρούσκο» ήρθε σε μια στιγμή που δεν την περίμενα, ήμουν σε μετέωρο επαγγελματικά βήμα και από τη στιγμή που είπα το «ναι», έπρεπε, μέσα σε μια εβδομάδα, να ετοιμαστώ για να φύγω για Κύπρο και, ταυτόχρονα, να μάθω την κρητική διάλεκτο. Άκουσα τόσες μαντινάδες για να μάθω τα κρητικά που, όταν μιλούσα με τους φίλους μου, απαντούσα με κρητικές μαντινάδες (γελάει).

Το έβλεπες το σίριαλ; Σου προκαλούσε το ενδιαφέρον;

Όχι τακτικά γιατί δούλευα, αλλά ένιωθα τσιμπήματα ζήλειας για να ήμουν σε αυτή τη δουλειά.

Με ποιους από τους ηθοποιούς έχεις γίνει φίλος;

Με την Εβελίνα Παπούλια, τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου, την Τζούλη Τσόλκα και την Ελένη Βαϊτσου. Ένα πολύ ωραίο συναίσθημα ήταν όταν, με το που έφτασα στην Κύπρο, ένιωσα μεγάλη αγάπη από τα παιδιά. Ήταν τόσο φιλικοί μαζί μου που αισθάνθηκα τόσο οικεία, σαν να ήμουν στο σπίτι μου, κι αυτό με βοήθησε στο να προσαρμοστώ. Χαίρομαι που λειτουργούν σαν ομάδα και είναι τόσο αγαπημένοι, εξ ου και το αποτέλεσμα να παίζουμε πια σε τόσες χώρες.

polyderopoulos3

Πρόσφατα είδαμε ότι βρέθηκες με λίγους ηθοποιούς από το καστ του «Μπρούσκο» στη Νέα Υόρκη…

Έγινε ένα κάλεσμα για τους ηθοποιούς του «Μπρούσκο», όπου Έλληνες της Νέας Υόρκης ήρθαν σε ένα τεράστιο μαγαζί για να μας γνωρίσουν. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία γιατί πρώτη φορά ταξίδεψα στην Αμερική, και ήταν ένα ταξίδι που έκανα με υπέροχες προϋποθέσεις. Γνώρισα πολλούς ομογενείς, ανθρώπους των τεχνών με τους οποίους μίλησα για θέατρο και ενδεχόμενες συνεργασίες. Στη Νέα Υόρκη πήγαμε με τον Ανδρέα Γεωργίου, τη Βαρβάρα Λάρμου, τη Στέλλα Κωστοπούλου και τον Χάρη Γρηγορόπουλο με τους οποίους ζήσαμε μοναδικές στιγμές και κυρίως την αγάπη του κόσμου εκεί.

Σας έτυχε κάτι που θα έχετε να θυμάστε για πάντα;

Με σήκωσαν στην πίστα και δεν με άφηναν να κατέβω. Ευτυχώς που έχω μάθει να λέω μαντινάδες και είπα ό,τι μαντινάδα μπορούσα να σκεφτώ (γελάει). Σκέψου ότι, κάποια στιγμή, άρχισαν να μου πετάνε δολάρια στην πίστα! Ήταν τόσο σουρεαλιστική στιγμή. Κατά τ’ άλλα, στο ταξίδι, γύρισα όλη τη Νέα Υόρκη, περπάτησα πολύ, λάτρεψα το Central Park, τον κόσμο που είναι τόσο φιλικός και όλοι προσπαθήσουν να σε εξυπηρετήσουν. Μια ερώτηση κάνεις, και τρέχουν 10 να σε βοηθήσουν, τον οποιονδήποτε, όχι μόνο εμένα. Είναι η μητρόπολη του κόσμου κι αυτό δεν αλλάζει. Για να φανταστείς, με ξετρέλανε τόσο πολύ που πλέον σκέφτομαι να πάω εκεί μόνιμα – μόλις τελειώσει το «Μπρούσκο», όχι τώρα (γέλια).

Ποια στοιχεία των Κρητικών ανδρών θα ήθελες να έχεις;

Πράγματα που έχουν οι Κρητικοί, τα έχω κι ο ίδιος γι’ αυτό και τους θαυμάζω. Είμαι ντόμπρος, κρατάω τον λόγο μου, δεν θα σε βλάψω αν δεν με βλάψεις, είμαι τίμιος και θα κάνω τα πάντα για να προστατέψω την οικογένειά μου, αν χρειαστεί.

Μίλησέ μας για τα παιδικά σου χρόνια, για να σε γνωρίσουμε καλύτερα…

Μεγάλωσα σε ένα χωρίο της Πάτρας, το Κάτω Μαζαράκι, σε μια οικογένεια με 4 παιδιά – εγώ είμαι ο μεγαλύτερος. Έμεινα εκεί μέχρι τα 14 μου, οπότε και πήγα στην Πάτρα για σπουδές και δουλειές. Είχα υπέροχα παιδικά χρόνια, με ανησυχίες, αλλά και πολύ παιχνίδι με τα αδέλφια μου, τον Παρασκευά, τον Παναγιώτη και τον Παντελή. Στα 18 μου πήγα στην Αθήνα, όπου δούλεψα σε οικοδομή ως υδραυλικός, κάτι που είχα σπουδάσει άλλωστε. Ύστερα από παρότρυνση φίλων, πήγα σε πρακτορείο μοντέλων. Το πρώτο μου σίριαλ ήταν η «Λόλα», όπου εκεί αποφάσισα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Παρακολούθησα μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών, δουλεύοντας ταυτόχρονα ως φροντιστής θεάτρου στο «Θέατρο Αθηνά». Ακολούθησε το «Θέατρο Λαμπέτη», η επιθεώρηση «Ζείτε Παίδες Ελλήνων» και το σίριαλ «Το αμάρτημα της μητρός μου».

polyderopoulos

Είναι ο Σεπτέμβριος ο μήνας που παίρνεις τις μεγάλες σου αποφάσεις, Νίκο;

Μέσα Αυγούστου παίρνω τις αποφάσεις μου. Είναι οι μέρες που επιστρέφω από τις διακοπές, χαλαρός και ξεκούραστος, που τα ζυγίζω όλα διαφορετικά και μπορώ να κρίνω με καθαρό μυαλό.

Σε μια περίοδο κρίσης, βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο;

Όσον αφορά στην Ελλάδα, δεν βλέπω καν ποτήρι! Δεν θα δούμε κάτι καλό σύντομα. Αν είχα μια τάση φυγής, με το ταξίδι μου στην Αμερική την επιβεβαίωσα. Ωστόσο, αγαπώ τη χώρα μου, και στεναχωριέμαι που δεν υπάρχουν καλές προϋποθέσεις ώστε να μείνω εδώ. Αλλά σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα μού πάνε καλά, οπότε μένω, συνεχίζω και παλεύω…

Τα πράγματα στην Κύπρο είναι καλύτερα;

Είναι πολύ καλύτερα. Όσον αφορά στο επαγγελματικό, τουλάχιστον γίνεται το αυτονόητο, δουλεύεις-πληρώνεσαι. Μου αρέσει ως τόπος, τον έχω ήδη αγαπήσει όπως και τους ανθρώπους του που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο φιλικοί και ζεστοί είναι.

Θα παντρευόσουν Κύπρια;

Γιατί όχι;

Αν σε άφηναν κάπου αυτό καλοκαίρι, με ποια παρέα και πού θα ήθελες να ήσουν;

Επειδή ο χειμώνας ήταν δύσκολος, θα ήθελα να ήμουν σε μια εξωτική παραλία, μόνος μου, με τα βιβλία μου…

Χωρίς μια γυναίκα;

Πιστεύεις δεν θα έβρισκα εκεί;

Είσαι μόνος αυτή την εποχή;

Ναι.

Αν φας χυλόπιτα από μια γυναίκα που σου αρέσει πολύ, θα προσπαθήσεις δεύτερη φορά ή και τρίτη;

Όταν τη φάω, θα σου πω!

Σε μια σχέση, κρατάς κάτι για σένα ή δίνεσαι ολοκληρωτικά;

Παλαιότερα ήμουν πιο δοτικός. Περνώντας τα χρόνια, πιστεύω ότι οι σχέσεις για να κρατήσουν πρέπει να λειτουργούν σαν ζυγαριά, ό,τι δίνεις καλό θα ήταν και να παίρνεις.

polyderopoulos2

Ζηλεύεις στη σχέση;

Αν δεν μου δίνεις δικαίωμα, όχι.

Πώς αντιδράς στο φλερτ των ανδρών;

Όσο μπορώ πιο ευγενικά.

Τι είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε μια γυναίκα;
Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σε τραβάει είναι η εμφάνιση. Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον διατηρείται από την προσωπικότητα και κατά πόσο θα ταιριάξουν οι συνήθειές μας.

Πώς φλερτάρεις ένα κορίτσι που σου αρέσει; Είσαι κυνηγός ή προτιμάς να κάνει το κορίτσι την πρώτη κίνηση;
Είμαι παραδοσιακός και μου αρέσει να κάνω εγώ το πρώτο βήμα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με εξιτάρει και μια κοπέλα που έχει το θάρρος να με πλησιάσει και να διεκδικήσει αυτό που θέλει.

Θυμάσαι ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχεις κάνει για την αγαπημένη σου ή για μια που ήθελες να ρίξεις;
Μία φορά είχα τσακωθεί με την κοπέλα μου και, στην προσπάθεια μου να επανορθώσω, μπήκα στο καράβι, πήγα στο νησί της, άφησα ένα δώρο στο σημείο όπου συνηθίζαμε να πηγαίνουμε και της έστειλα μήνυμα να πάει να το πάρει. Έφυγα την ίδια μέρα. Νομίζω ήταν μία από τις πιο αυθόρμητες στιγμές μου.

Σου έχει ζητήσει ποτέ κάποια παρτενέρ σου κάτι στον ερωτικό τομέα που να σε σόκαρε;
Να έχω προτείνει μπορεί, το αντίθετο δεν νομίζω να έχει συμβεί ποτέ!

Ποιο είναι το πιο τολμηρό μέρος που έχεις κάνει σεξ;
Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά έχω κάνει σεξ εν ώρα πτήσης. Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες! (γελάει).

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΩΛΙΝΑ ΛΑΜΠΟΓΛΟΥ

GROOMING: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ 

* Ευχαριστούμε τον κ. Αντώνη Κονταράτο για την παραχώρηση της βάρκας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS